Şimdi Ara

SİLKROADIN YENİ RAKİBİ OLABİLİR DİKKAT!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aha yeni gördüm.İyikide görmüşüm.AY sonunda hmn dl.Beyler geçenlerde (baya bi önce lan aslında) level cabal deneme sürümü vermişti.O güncellenerek şimdiki cabal haline gelir mi?o kdr mb yazık kotaya şunun şurasında 1,5-2 ayımız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otobar -- 21 Eylül 2007; 12:40:28 >
  • Cabal eskiden yok muydu yaf ?
  • cabal online ı nerdn indirebilirim bi site verirmisiniz
  • Job olayı yok .. Hayatınız PvP ve kasmakla geçiyor..
  • pvp bakımından cok zayıf bir oyun..

lvl kasması çok kolay...

biraz çocuklara ve bayanlara hitap eden bir oyun yaratmaya calışmışlar ve başarmıslar 3 tane char kastım dual trans yaptım bıraktım max olduktan sonra pvp yapıcak adam bulamıyorsunuz war serverine geçiyorsun 1 ini kestin mi digerleri kacıyor vs vs ..

kısacası oyun sadece lvl kasma uzerıne yogunlasmıs pek sarmadı :S

kısacası en sağlamı offline oyun non stop solo player takılcan

No Sro
    No Kınayt
    No Mu
    No Lineage
    No Rose

Yes disco and hatunlar :)
  • dövüşlere baktimda atari oyunlari gbi bence geleckete geçmesi bazi kişiler için (mesela ben) + bi yön ayrica kimse kusura bakmasin ama SRO da öyle ahim şahim bi oyun degil haritalar ondada çok ufak herkes belli yerlerde kabile gibi lvl kasiyor ayni lvl deki tüm oyunculari nerdeyse lvl kastiginiz yerde görebiliyorsunuz vs vs. Cabali bilmiyorum ama Para verebilecek olsam kesinlikle wow oynarim gerisi hikaye
  • Wow'a çok benzetmişler ama çok sürükleyice geçer diye düşünüyom. Hayda Silkroadda wsler rayında değil gibi geliyor
  • Bi skiller iyi gerisi yalan ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: xNeDBuLa

Bi skiller iyi gerisi yalan ..

Evet sro da itemler süper skiller se yeter ama tek eksik savaş felan
  • Bu skillerin birçoğunu devil may cry da yapıyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ! Want to play a game -- 23 Eylül 2007; 1:55:23 >
  • silkroadın eline su dökemez:D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.