Şimdi Ara

Silmarillion

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kuzenim önerdi yüzük serisi hobbit felan bu kitabın başından beri olan bişeymiş önerirmisiniz nasıldır felan denizliden olan varsa alabilirimde

• quote:

Orijinalden alıntı: Hsncn2

Beyler kuzenim önerdi yüzük serisi hobbit felan bu kitabın başından beri olan bişeymiş önerirmisiniz nasıldır felan denizliden olan varsa alabilirimde

Dostum o kitap sanırım ortaçağ'ın doğuşunu, kahramanları filan tanıtan, girişte ağır gelebilecek bir kitap. Hobbit'le başlamanı öneririm. Çok tatlı bi kitap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silmarillion Tolkien evrenine başlanacak kitap değil. Önce Hobbit, Yüzüklerin Efendisi veya elinize hangi Tolkien eseri gelirse okuyun ama Silmarillion en sonda okunacak kitaptır. Onun içinde ki bilginin yoğunluğundan insan eziliyor. Silmarillion Tolkien'in gezegeninin doğuşunu, Eru, Valar, Maia, ilk elfler, insanlar vs. anlatır.
  • Ben Silmarillion'u arşiv olarak nitelendiriyorum ki öyledir. İlk insanlardan ilk elflere herşeyi anlatır. Hobbitle başla. Gerekirse 3lemeyi de oku ama en sona bile saklayabilirsin bu kitabı.
  • ilk 100 sayfası felan ağırmış ama kuzenim silmarillion-hobbit-yüzük diye oku dedi normal sıralaması buymuş galiba ? Ayrıca bilgiyi çok severim hep merak etmişimdir orta dünya nasıl yıkıldı oldu diye
  • bende sıralama konusunda kararsızım kitapları yeni sipariş verdim...sıralama konusunda son noktayı koyacak biri yokmu :)))
  • Ciltli silmarillion kitabı yok mu ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Watchmen Çizgi Roman PDF
    5 yıl önce açıldı
    Gramer kitabı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixsis

bende sıralama konusunda kararsızım kitapları yeni sipariş verdim...sıralama konusunda son noktayı koyacak biri yokmu :)))

Hobbit, lotr, silmarillion. Pişman olmazsın

• Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim Mr.Loney tavsiyene uyacağım...
  • İlk silmarillion la başlarsan seriden soğuyabilir sin gerçekten yoğun ve derin bilgiler içeriyor çünkü Mr.Loney nin sırası iyi.
  • Çok derin bilgiler içerir o dünyanın nasıl kurulduğu, filmdeki karakterlerin nerelerden geldiği kısacası o dünyayla ilgili her şeyi anlatır. İlk başlarda sıkılabilirsin ama ben sıkıldıkça açar içinden bi bölüm okurum. O dünyanın kutsal kitabı yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.