Bildirim
Silmarillion Hiç bi yerde yok ????
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
KİTAP ALTI KIRKBEŞ YAYINLARINDA ÇIKMIŞTI, FAKAT YAYINEVİ BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA BATMIŞTI. SAHAFLARDA BULABİLİRSİNİZ. BENDE ZAMANINDA ÇOK ARAMIŞTIM KORSANINI BULABİLDİM, ŞUNU SÖYLEYEYİM Kİ YÜZÜKLERİN EFENDİSİ KADAR AKICI DEĞİL ÇOK SIKICI -
quote:
Orjinalden alıntı: zlyha
KİTAP ALTI KIRKBEŞ YAYINLARINDA ÇIKMIŞTI, FAKAT YAYINEVİ BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA BATMIŞTI. SAHAFLARDA BULABİLİRSİNİZ. BENDE ZAMANINDA ÇOK ARAMIŞTIM KORSANINI BULABİLDİM, ŞUNU SÖYLEYEYİM Kİ YÜZÜKLERİN EFENDİSİ KADAR AKICI DEĞİL ÇOK SIKICI
evet sıkıcı ama cok daha derin ve zengin,zaten bu kitabı lotr hayraı değilsen yarıda bırakır atarsın. Kitabın yazarı Tolkien bu kitabı bitermeden ölünce kitabı oğlu tamamlamış bazı yerle kopuk kopuk bu kitapta da belirtiliyor zaten. Eğer kitabı bulursan Allah sabır versin -
quote:
KİTAP ALTI KIRKBEŞ YAYINLARINDA ÇIKMIŞTI, FAKAT YAYINEVİ BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA BATMIŞTI. SAHAFLARDA BULABİLİRSİNİZ. BENDE ZAMANINDA ÇOK ARAMIŞTIM KORSANINI BULABİLDİM, ŞUNU SÖYLEYEYİM Kİ YÜZÜKLERİN EFENDİSİ KADAR AKICI DEĞİL ÇOK SIKICI
ben kitabı okudum zaten. Arkadaşımdan almıştım. Ama arşivime eklemek için satın alıcam. Yüzüklerin efendisinin deli gibi hayranı olduğum için kitap bana üçleme kadar zevk vermişti. Filmden 2-3 yıl önce kadar okumuştum hepsini zaten. Ama kitabı bulamıyorum deli olucam neyse aramaya dvm edicem o zaman. -
http://www.ideefixe.com/Kitap/tanim.asp?sid=VVY3ZRH0Q11VQ70EVN0V
6 45 batmadı bu arada.. -
quote:
neresi sıkıcı sadece Melkor'un hayatı yetiyoHele fingolfin ile savaşması müthiş anlatılıyor -
benim arkadaşta var istersen nerden aldığını soruyum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X