|
Silo (2023) | Apple TV+ (2. sayfa)
-
-
-
Snowpiercer'in farklı versiyonu gibi olmuş. Pek sarmadı ama 1 bölüm daha şans verip 3ü de izleyelim bakalım.
-
s01e03
-
o kadar insan gördü ama avel avel birbirlerine bakmakla yetindiler
-
S1B3
Güzel ve heyecanlı bir bölümdü. Efektler süper.
Puanım 10/8.1 -
bu diziden bi cacık olmaz,
-
Kitap uyarlamasıdır:
-
Tim Robbins varmış kadroda yuh.
-
Yeni Lost bu olabilir. Aynı konsept. Kapalı bir kutu var, her bölümde kutu açılacak diye bekliyorsunuz ama açılmıyor. Hiç de açılmayacak. Ha açıldı ha açılacak derken dizi bitecek. JJ Abrams'ın tarzı bu.
-
Judicial 'lar zenci diye keyfin yerinde tabi. "üstün ırk" yönetiyor tüm medeniyeti, tam hayalini kurduğun ortam. -
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
Judicial 'lar zenci diye keyfin yerinde tabi. "üstün ırk" yönetiyor tüm medeniyeti, tam hayalini kurduğun ortam.Kim judicial kim değil ben daha oraya gelemedim. Diziyi sevmedim zaten. Resmen "bizimkiler" izliyomuşum gibi geliyo. Bi tane apartman var işte. Hepsi bu. On bin insan aynı apartmanda yaşıyo. Kanalizasyon tıkanınca görürüm ben onları. Hepsi kapıları kırıp dışarı kaçar.
-
4 bölümü de izledim. Dizideki gizem beni ağına çekti. Diziyi ve oyunculuğu beğendim.
-
Başladım 3e kadar geldim
Yoklukta iyi gidiyor -
kitapda çok hızlı akmıyor zaten..dizide çok hızlı ilerlemiyor..
-
s01e05
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 26 Mayıs 2023; 15:25:15 > -
S1B5
En azından son dakikalarda merak uyandırıcı bir kısma yer verdiler.
Puanım 10/7.3 -
Ülke gündeminde görmez olduk seni bir şey mi oldu .
-
s01e06
-
İzliyoruz bakalım devam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X