< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Spoiler,mesajı görmek için tıklayın. |
Arkadaşlar bir ricam olacak. Kitaptan bilgi vereceğinizde "Kitaptan Spoiler" diye belirtirseniz çok iyi olur. Dizi hakkında sanıp spoileri açınca kitaptan spoiler yemeyelim |
Özelikle 2. Kitabın diziye uygulanacağını sanmam çok zor çünkü şu an tarih dizide Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 30 Haziran 2023; 23:57:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sence??? Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 1 Temmuz 2023; 0:7:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok çıkmaz dostum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bitirenler arkadaşlar ne diyorsunuz, başlanır mı şimdi ilk sezona? |
Ben olsam direk başlarım su gibi aktı gitti < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 1 Temmuz 2023; 15:57:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Düşünme bile |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 1 Temmuz 2023; 11:48:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şimdi farkettim düzelttim hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yazarların grevi halen devam ediyor grev olmasaydı bile 2024 de zordu şu haliyle 2025 bile zor deniliyor bazı yapımlar 2026 ya ertelenmiş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |