Şimdi Ara

Silo (2023) | Apple TV+ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
248
Cevap
7
Favori
14.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bitirdim ama sonu iyi değildi beklediğim gibi çıkmadı önceki sayfalarda yazmıştım zaten kitapı okumadım hiç malesef kötü bir dizi yani bu kadar prodüksiyon yapı oyuncular ama senaryo berbat sondaki bağlama olayını bile yapamamışlar yazık olmuş herşeye

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 20 Ocak 2025; 15:52:9 >
  • 2.sezonu iki oturuşta bitirdim. Çok özlemişim keyifle bitirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tundra202006 kullanıcısına yanıt

spoiler kullanırsan iyi olur.

Spoiler,

ilk sezonda eskilerden kalma o şeker toplama aletini Juliette' e sevgilisi vermişti. yani son sahnede gördüğümüz kişiler silonun ilk sakinleri olabilir. diğer soruların cevabı kitapta vardır ama kitabı okumadım ve spoiler yememek için kitaptan alıntı yapanları okumuyorum

• Cok guzel bitti 10.bolum muthisdi...
    Sanki bir anda farkli diziye gecti ortam oyle bir degistiki sanirsin siloda yasiyoruz...

• Sezon bitti bişiy anlamadım bilmecelerin çözümü yeni sezona
    Final bölümünün süresini uzat biraz detay ver

Son sahnede kirli bomba ne ola ki? iran yapmışmış vs doğru kabul edelim , hikaye nereye bağlanacak? bomba havayı kirletti yeraltına silolar kurduk mudur? Silodaki yapay zeka ne iş? Ayrıca sonda gösterilen eski obje ördek gereksiz bari kitap sabit disk olsaymış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• cokbaska kullanıcısına yanıt
    hepsinin cevabı yukarda kitapçılar tarafından cevaplandı, tehlikeli spoilerlar var, uyarayım.

ya da diğer şekil, oturup yeni sezonu bekleyeceksin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cokbaska kullanıcısına yanıt

Spoiler,

Burda kastettigi sadece belli bir bolgede sadece havayi kirleten cok olumcul olmayan biyolojik bomba.. abd hukumeti bombayi kendi patlatmis sucu irana atmis( halki kandirmis yine)dizi son bolumden anlasilcagi uzere siloyu kuran kisi muhendis ile silonun kurulus hazirligi, kurulmasini anlatcak dizinin oncesini anlatcak 3.sezon

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.