|
Silo (2023) | Apple TV+ (10. sayfa)
-
-
S2B2
Politik sahneler içeren bölümdü. Kötü değildi lakin Juliet görmek istiyorum. Dışarıyı görmek istiyorum.
Puanım 10/6.8
-
dizi bitmesin diye izlemiyorum böyle bir prodüksiyon mekan tasarımı inanılmaz
-
S2B3
Bazı cevapları aldık yine, daha çok soru çıktı. Güzel bölümdü özellikle sona doğru oyunculuk olarak.
Puanım 10/7.6
-
İlk sezonun finalini izledim, Gerçekten muazzam ve şaşırtıcı hadi lan dedim izlerken, Gerçekten son yıllarda belkide izlediğim en kaliteli yapım.
-
3.bolum enfesti.. tadi damagimda kaldi yaa -
Boş dizi uzatır uzatır dururlar 2 gecedir açık bitiremedim 3. bölümü. Oyunculukta yok zaten.
-
S2B4
Bu bölüm güzeldi ya. İzlemeyen varsa bence beklesin, önce 9 bölüm aktif olsun, sezon sonu bölümünü herkesle izlesin. Her hafta 45 dakika bölüm beklemek sıkıyor.
10/7.9
-
4.bolumde cok iyiydi sonundaki verdigi mesaj biraz ulke siyasetcisinide andiriyor :)) -
bu dizi HDR ile hiç anlaşılmıyor ya atmosferi zaten karanlık HDR ile iyice karanlık oluyor.
ayrıca geçtiğimiz sezona göre senaryo ortalama gidiyor şuan.
-
HDR performansı çok iyi bir tv veya monitör lazım hocam bence bu tarz dizi ve filmler için.
İlk sezon yavaş yavaş yükselip sezon finalinde öyle bir noktada bıraktıki ikinci sezona başlarken o seviyede olmayacağını düşünerek başladım ben, Yavaş ama güzel gidiyor bence bir çok merak edilen nokta var bunları yavaş yavaş gösterirlerse harika bir dizi olarak devam eder.
-
dedi ve banlandı, hani özgür ülkeydik -
Kitaplardan bayağı uzak bir hikaye.. Bakalım nasıl bağlayacaklar..
-
S2B5
Puanım 10/6.8 -
akmıyor bu sezon. son bölümü izlerken 3-4 kez kaç dakika kaldı diye baktım.
-
4 kötüydü 5de biraz hareketlenme oldu ama artık 6da aksiyonu patlatması lazım çok ağır ve sıkıcı ilerliyor juliet geri dönecek mi silosuna hepimiz bunu bekliyoruz
-
Git gide guzellesiyor ama aksiyon az düstu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 16 Aralık 2024; 23:55:5 > -
3. ve 4. sezon onaylanmış. 4. sezon final sezonu olacakmış.
-
Muhteşem haber. 2 yılı geçmeden komple bitirebiliriz inşallah.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X