İlk sezondaki hareketlilik yok lakin bu tarz dizilerde sürekli o tempo zaten beklenmez bence, Konu güzel şekilde bağlanırsa ve ilerlerse yeterli, Şuana kadar çok iyi gidiyor ve merak ettiğimiz birçok soru mevcut yavaş yavaş bunları sunarlarsa güzel olur. |
Silo (2023) | Apple TV+ (11. sayfa)
-
-
S2B6
Puanım 10/6.9
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yavaştan yol veriyorum buna galiba.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BoJack Horseman
Yavaştan yol veriyorum buna galiba.sanırım bende yol vereceğim. şurada sezonun bitimine az kaldı. bakalım, bu kadar seyretmişken artık sezon finalini getiririm ama 3. sezona başlar mıyım göreceğiz. severance umarım daha iyi bir ikinci sezon sunar. see dizisi de bu tarz bir kaderi paylaşmıştı. ilk sezon iyi ikinci sezon ortalama son sezon çakılış.
-
İzleyelim 6.bolumu😌
o kadar sıkıldım ki hadi koca sezon bitti be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 kitap var 4. sezon onay aldı. Bu sezonun böyle sündürülmesi bundan sanırım. 4. sezona konu bırakıyorlar.
-
S2B7
İyi başladı iyi bitti bu bölüm. Heyecanlandırdı.
Puanım 10/7.6
Bugun7yi hupleticem bakalım nasil olmus
Sezonun en iyi bölümü olabilir şimdiye kadarki baya beğendim bir çok konuda merakta bıraktı yine
-
8.bölüm ne zaman gelir acaba
3ocak gece
Bilgim olmadığı için soruyorum.
Amerika'da yayına giren bir belgesel (cosmosis ufos & a new reality) var. Bunu nasıl izleyebilirim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu dizinin yavaşlığı ağırlığı beni bitiriyor çok zorlanıyorum izlemekte herhangi bir aksiyon olay hiç birşey yok
-
Dizinin yavaş ilerlemesini çok takmıyorum dizinin konusu gereği sürekli aksiyon zaten olmaz lakin, Walk ve Mclain muhabbeti çok sinir bozucu keşke böyle bir dizide böyle gözümüze sokulacak şekilde olmasaydı bu rahatsız edici oluyor resmen dizinin yönünü değiştiriyor.
-
S2B8
Sadece Juliet'imin olduğu kısımlar güzeldi. Acısını hissettim.
Puanım 10/7.1
8.bölümde Juliette görülmedi desek yeri. Dizi çok yavaş kalıyor ama bir yandan da bitmesin istiyorum, son zamanlarda izleyecek güzel dizi bulmak zorlaştı
quote:
Orijinalden alıntı: BlackGhost12S2B8
Sadece Juliet'imin olduğu kısımlar güzeldi. Acısını hissettim.
Puanım 10/7.1
Juliet kısmına katılıyorum hocam.
Yavaş gidişata bir çözüm lazım.
Bu arada konularda sizin mesajınızı her gördüğümde avatardan dolayı "ulan ben buraya mesaj mı atmıştım" diye düşünüyorum.
-
sadece son ok bölümü merak uyandırdı o kadar dizi çok böyle aksiyon olmayan saçma sapana sardı kadın bıçak çekiyor sonra bırakıyor sakinleştiriyorlar güvenlikler silah çekiyor sonra bırakıyorlar tek mekan aksiyonları pek dönmüyor gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 10 Ocak 2025; 13:4:52 > -
Sezon bitecek dizide izlenesi tek karakter yeni saç sitili çok güzel yakışmış olan Rebecca
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X