Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.Oncelikle tavsiye uzerine izledim. Cunku cok dikkatli izlerim hizli kavrama yetenegim var arkadasima anlamadigi yerleri anlattim. zaten 3 kitap seklinde yazilmis.kitaplarida okuyacagim ama kitapla dizi ayni gitmiyor dikkat edin! Dizi 10/9.9 verdim lostdan sonra en cok saran dizi bu oldu bende . Son donemdede continentalde baya begenmistim. |
Silo (2023) | Apple TV+ (7. sayfa)
-
-
aynı konulu film olduğunu ilk defa duydum, orda olay kitaptan farklı mı , izlesek mi, dizi için spoiler olur mu ? -
İzle bisey kaybetmezsin.. bazi senaristler izledigi filmlerden cok etkilenir yada yazarlar ...
Cem yilmazda bunu cok yapar uygular...
Tesaduf olan ordaki 2008yili filmdede tim robbins oynuyor bundada it baskani onemli bi rolde yani bu tesaduf tabikide.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 15 Aralık 2023; 1:47:55 > -
İlk bölümü beklemediğim kadar iyiydi, Rashida Jones'a doyamadım. Sezon ortasında kendi kalıbından çıkıp dedektiflik dizisine soyunmaya kalkıyor, bu biraz eksi yazdı ama 1984'ü hatırlatan evreni ve daima meraklandıran örgüsüyle bence izlemeye değer olmuş. Tam 2000'ler sonu 2010'lar başı gibi başlayan old school diziler gibiydi. 7.5/10 verilir potansiyeline. -
Hollywood grevleri nedeniyle bu yılın başlarında ara verilen #Silo'nun 2. sezon çekimleri İngiltere'de yeniden başladı. -
-
Muthisss
-
Gel artik bee merakla bekliyoruz... -
Arkadaşlar, diziyi resmî yollardan en kaliteli şekilde izlemenin yolu nedir? Google’da ara, torrente bak demeyecekler cevap verirse, çok sevinirim. -
apple tv+ plus ilkemizde hizmet vermiyorç dizilerini de başka platforma vermiyor. tek yol başka ülke üzerinden apple tv+ plus üyeliği açmak. tr kredi kartı ile amazon hindistan üzerinden apple kodu gibi bişey alarak açanlar vardı.
-
Yeni sezon ne zaman gelecek -
eylül yada ekim 2024 deniliyor..genelde çekimler sonrası 6-8 ay post prductıon suruyor oradan heap edin işte..hazır bile olsa apple vermeyebilir..
-
Bilim kurgu hastası bir arkadaşım önerdi gerçekten kaliteli bir yapım.
-
3 ve 4. sezonları arka arkaya çekip final yapabilirlermiş. -
İns..
-
Production Weekly'ye göre, Rebecca Ferguson'un başrolde olduğu #Silo 'ın 3. Sezonu resmi olarak yapım aşamasında.
S2'nin çekimleri bitti ve bu yılın sonlarında prömiyerinin yapılması bekleniyor. -
Fallout muthisdi... İlk sahnelerde sanki siloyu gordum biraz o siginaklar vs..
8bolumu nasil bitirdim anlamadim bile...
Silo gel artik 🎆🎆😋
-
Uzun süredir izleme listemdeydi. Biraz hayal kırıklığı da oldu. 6/10
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Sci-fi diye bekledik dedektifçilik çıktı. Öyle güzel dedektifçilik de değil. Ilk iki bölüm ile son 2 bölüm arası 6 bölüm tırt. Rebecca Ferguson ve Tim Robbins için katlandım. Ki zaten o ara bölümleri de telefona vs bakarak izledim. Ilk iki bölüm güzeldi. Içine çekti. Dikkatli izleyenler eminim şerifin dışarı çıktıktan sonra gördüğü görüntü karşısında şüpheleri olmuştur. Çünkü ilk bölümde şerifin karısı başka bir temizlenme işini izledi bilgisayarcı ile. Gözlüğünden kuşların uçuşu yansıyordu. 2. bölümde şerif dışarı çıkıp aynı kuşları aynı hizada görünce görüntünün video olduğu belliydi. Koli bandı muhabbetinin de neden bu kadar önemli olduğunu anladık. Güzeldi o kısım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 26 Mayıs 2024; 3:34:11 >
-
2. sezon 15 Kasım. -
ComicCon vardı trailer gelir diye bekliyordum tarih verilmiş baya bilgiler verilmiş ama trailer yok henüz :( Keşke ufaktan trailer salsalardı
15snlik şu video var sadece. 2.sezon duyurusu
Biraz fazla bekledik 2.sezon için ama az kaldı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X