|
Silo (2023) | Apple TV+ (6. sayfa)
-
-
dedik 2024te gelecek diye. grev etkilememiş demekki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 2 Temmuz 2023; 18:31:50 > -
Arkadaş bi kişide demiyo al burdan seyret nerde formdaşlık -
çok iyi haber demek ki grev etkilemedi..ben 2025 demiştim ama yanılmış olabilirim ekşide ve bazı twiter sitelerinde 2025 falan deniliyordu..demek işler rayına girdi...çekimlerden çok post produsksyon çok uzun oluyor dizilerde 1 yıl da oradan ekle...bu arada demek ki dune p2 çekimleride bitti rebecca ablamız malum orada da oynuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 2 Temmuz 2023; 21:51:59 > -
yani bunu bilmiyorsan bilemiyorum ama *dizibox var bir kaç tane daha var..
-
yanlış anlamayın ama googleye silo 2023 izle yazsanız bile çıkıyor cevap bekleyeceğinize keşke bunu deneseydiniz hocam.
-
google. -
Dizi güzel ama çokda ahım şahım değil finali iyiydi 10 üzeri 7.5 -
Bu türü sevenler için güzel yoksa standart biz diziye göre kapalı ortam ve az sayıda cast var ama konusu ilginç
-
Sezon bence güzeldi. Son bölümüyle temizleme muhabbetini güzel bağladır. Yeni sezonun çıkmasını 1 - 2 sene bekleriz artık.
-
Grevlerden dolayı 2. sezon çalışmaları durmuş belirsiz bir süreliğine. Eninde sonunda bunlara da vurdu demek ki. -
Ben çok beğendim
-
Çok gecikmez inşallah ya
-
Diziyi çok beğendim. -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Kesinlikle. Onlarca Silo var gibi görünüyor. Diğer sorduğunuz benimde kafama takıldı sanırım ilerleyen sezonlarda anlayacağız neden böyle bişey yaptıklarını -
-
Güzel dizi 2 günde 10 bölümüde izledim. Kitapları okusam mı 2024 de kadar beklenmez 😅 -
ara bölümler baysa da giriş ve final çok iyiydi
grev işinde şöyle bir gelişme varmış gerçi oyuncuların grevi ayrı
popgek on XtwitterCNBC'nin haberine göre Amerika Yazarlar Birliği (WGA) ve stüdyolar arasında anlaşmaya varılmak üzere. Yarın gerçekleşecek görüşmede anlaşmaya varılırsa yazarların grevi son bulacak.https://twitter.com/popgek/status/1704747036447260827 -
Dizi nin dublaj çıkma ihtimali varmı arkaraşlar -
S01ep06 ya geldim, yoklukta izlenir dizi hoşuma gitti.
City of Ember filmiyle aynı neredeyse hikaye olarak, hatta Tim Robbins ikisinde de oynuyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X