Şimdi Ara

Silopi'de zırhlı araca saldırı: 4 polis şehit [SON DAKİKA 11.32] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
3.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lazpanyol-61

.
     Silopi'de zırhlı araca saldırı: 4 polis şehit [SON DAKİKA 11.32]

Hepsiyle de bir para alışverişiniz oldu paylaşamayınca düşman ettiniz la siz varya siz

• quote:

Orijinalden alıntı: nazır

quote:

.

Hepsiyle de bir para alışverişiniz oldu paylaşamayınca düşman ettiniz la siz varya siz

Siz derken?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazıklar olsun. Sırf AK Parti iktidar olmasın diye oy verdiğin hdpye bakın. Ama sayın Erdoğan bunların soyunu kurutacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bldoy

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Çükübik Sarıoğlu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sezar312

Hala bunlarla kardeş olabileceğini sanan avanaklar var.

Masa'ya oturdunuz taviz verdiniz azdılar bakalım bir gün sizin yakınızdan biri vurulacak mı şehirde

Sırf akp devrilsin diye bunlara oy verip meclise sokan biz deildik ama unutma .

akpden azalan oylar nereye gitti diye sana sorarlar be adam

Forumda geziyorsun bari konuları incele dün bir arkadaş atmıştı halkı nasıl tehdit ediyorlar diye evinin önünde eylem yapıyorlar adam diyor gidin adama edikleri şu sen seçimde dışarı çıkmıcan mı daha ne diyeyim.

Ne dolandırıyorsun akpnin kaçan oylerı nere gitti net konuşsana

akp nin giden oyları zorla alındı diyorum ama istediğiniz oldu koalisyonu açıklarlar akşama rahat olun koalisyonn kurulmazsa hdp baraj altında kalcağı için her gün 10 tane şehit veririz en az.

Teflon tava gibi la 1 değil iki değil %10 nasıl oldu da tehdit edildi kaç kişiyle nasıl bir organizasyon la bu içişleri bakanı zenginin önüne yatıp ihale komisyonu peşinde koşacağına trilyonluk saatlerle gezeceğine tedbir alsaydı bu nasıl iş la sizin ki her şeyde sizi kandırıyorlar devlet yönetiyoruz demeyin yollarıda tesadüfen yaptınız o zaman yolda sorun çıkarsa mıcırlara sövüp düşman ilan edersiniz siz

• quote:

quote:

quote:

.

Siz derken?

siz işte la uşağum alayınız

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Masa'ya oturdunuz taviz verdiniz azdılar bakalım bir gün sizin yakınızdan biri vurulacak mı şehirde

Forumda geziyorsun bari konuları incele dün bir arkadaş atmıştı halkı nasıl tehdit ediyorlar diye evinin önünde eylem yapıyorlar adam diyor gidin adama edikleri şu sen seçimde dışarı çıkmıcan mı daha ne diyeyim.

akp nin giden oyları zorla alındı diyorum ama istediğiniz oldu koalisyonu açıklarlar akşama rahat olun koalisyonn kurulmazsa hdp baraj altında kalcağı için her gün 10 tane şehit veririz en az.

Teflon tava gibi la 1 değil iki değil %10 nasıl oldu da tehdit edildi kaç kişiyle nasıl bir organizasyon la bu içişleri bakanı zenginin önüne yatıp ihale komisyonu peşinde koşacağına trilyonluk saatlerle gezeceğine tedbir alsaydı bu nasıl iş la sizin ki her şeyde sizi kandırıyorlar devlet yönetiyoruz demeyin yollarıda tesadüfen yaptınız o zaman yolda sorun çıkarsa mıcırlara sövüp düşman ilan edersiniz siz

Hepsi tehditle mi dedim canım kardeşim savunma bana bunları kalibini kırarım bak pkk nın o bölgede otoriter olduğunu halka neler çektirdiğini sağır sultan bile biliyor istedikleri gibi alırlar oyları ordaki halk zaten korkuyor eğer vermezseniz çocuklarınızı dağa kaçırırız falan tehditler savruluyor oralarda.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hepsi tehditle mi dedim canım kardeşim savunma bana bunları kalibini kırarım bak pkk nın o bölgede otoriter olduğunu halka neler çektirdiğini sağır sultan bile biliyor istedikleri gibi alırlar oyları ordaki halk zaten korkuyor eğer vermezseniz çocuklarınızı dağa kaçırırız falan tehditler savruluyor oralarda.

Ben orada görev yaptım bilir tanırım o bölgeyide. yanlız aklıma şu soru geliyor bundan evvel neden alamadıkları oyu şu son seçimde aldılar?
    Ne değişti orada güvenlik güçlerini zaafiyete düşüren ney?
    İstihbarat seçim sonuçları gelene kadar neden bunun farkına varamadı?
    Devletin hakim koltukalrında oturanlar bu son seçime kadar yaptıkları neyi brıaktılarda o tehdit edenlere fırsat verdiler?

• quote:

quote:

quote:

quote:

.

Siz derken?

siz işte la uşağum alayınız

Boş yapma

• Klavyeni ülkende dönen dolapları anlamak için kullan.terör böyle biter.klavyeden yaylım ateşi açarak,moonwalk yaparak ülkene faydan olmaz.

17-25 aralıkta güneydoğuda kimi aşiretlerle ortaklaşa uyuşturucu işi yapan akp milletvekilleri gerçeği varken pkk ile mücadelede edemeyiz

ordunun operasyon yapma şartının akp valisinin iznine bağlandı.türkçesi pkkya operasyon yasaklandı.

Heronları düşür çok adam kaybediyorum diyen binbaşı ile tamam hallederiz diyen yarbay hâlâ tsk da besleniyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben orada görev yaptım bilir tanırım o bölgeyide. yanlız aklıma şu soru geliyor bundan evvel neden alamadıkları oyu şu son seçimde aldılar?
    Devletin hakim koltukalrında oturanlar bu son seçime kadar yaptıkları neyi brıaktılarda o tehdit edenlere fırsat verdiler?

Devlet şırnak silopiye girdi de noldu bak her gün şehit ve şırnak silopi suriyeye döndü bu seçimden önce olsaydı bu sefer de akp oyları düşüyor pkk ya saldırmaya başladı her iki türlü de suçlucakdınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bldoy -- 10 Ağustos 2015; 13:41:13 >

• Ne toprak vermesinden bahsediyorsunuz yahu, 1 karış toprak alamazlar. Sanki bununla bitecek gibi konuşuyorsunuz. Toprak aldılar, kurdular, ondan sonra ne olur biliyor musunuz, bizi bitirirler. Onlar bizi bitirmeden bizim onları bitirmemiz gerek. Artık sıkı yönetim ilan edip, vatansever Kürt vatandaşlarımıza da yazık olsa da , kurunun yanında yaş da yansa da, bunları Kuzey Irak'a doğru sınır dışı etmemiz gerek. Kurtuluşumuz ancak bu şekilde olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

Şu gereksiz toprakları elimizde tutacağız diye sürekli insan kaybediyoruz,insan kaybına neden olanlarda ülkenin dört bir yanında düzenlerini bozmadan yaşamaya devam ediyor.

tiplere bak hele böyle yeni nesile içine edeyim bebe babanın toprağımı verelim diyorsun cocuga bak hele ya verelim kurtulalım diyor. sanki adamların toprağı haklarıda varda verelim diyor.

Abdülhamit'ın hamit'ın sözünü hatırla kendisinden toprak isteyen filistini satın almak isteiyen yahudiye bu topraklar kanla alındı ancak kanla verilir dediğini
  • Düşmanımız kim? Bu ülkenin bütünlüğüne kast etmiş kalleşçe saldırılar yapan pkk mı? Yoksa verip kurtulalım diyen zihniyet mi? Bunu diyenler akıllarıyla düşünmüyorlar galiba. Toprak verilir mi? Hemde devlet bile olmayan bir örgüte. Bunu gören diğer illegal örgütlerde basmazlar mı burayı? Türkiye canını vermektense toprağını veriyor, iki bomba salladık mı topraklarını alırız diye düşünmezler mi? Hatta bizzat pkk doğuyu aldık şimdi batıda diye düşünmez mi? Bi düşünemeyen verelim de kurtulalım diyen bu konuda ki zihniyet.

Elbette ki herkes evlatlarının ölmesini istemez, hele böyle kalleşçe ölmesini hiç istemez. Fakat şehit ailelerin yakınlarına bakın hepsi Vatan Sağolsun demekte. O şehit olan güvenlik güçlerimizde sizin gibi düşünse, verelim de kurtulalım dese halimiz nice olurdu? Bu verelim de kurtulalım diyenlerde pkk ya hizmet etmekte. Haince duygular içindeler.

Doğru kimse canını sokakta bulmadı. Fakat canındansa toprağını verirsen o canını her türlü alırlar. Fakat toprağın için savaşırsan en azından yaşama ihtimalin var.

Velhasıl kelam bir daha verelim de kurtulalım gibi haince yorumlar görmek istemiyorum. Zaten forumda yeterince pkklı var, birde sizinle uğraşmayalım.

Edit: Devlet güç ve kudret demektir. Bu güç ve kudretten şüphe edildiği an biter!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnar -- 10 Ağustos 2015; 14:04:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

quote:

Şu gereksiz toprakları elimizde tutacağız diye sürekli insan kaybediyoruz,insan kaybına neden olanlarda ülkenin dört bir yanında düzenlerini bozmadan yaşamaya devam ediyor.

tiplere bak hele böyle yeni nesile içine edeyim bebe babanın toprağımı verelim diyorsun cocuga bak hele ya verelim kurtulalım diyor. sanki adamların toprağı haklarıda varda verelim diyor.

Abdülhamit'ın hamit'ın sözünü hatırla kendisinden toprak isteyen filistini satın almak isteiyen yahudiye bu topraklar kanla alındı ancak kanla verilir dediğini

Ulan kimin toprağını kime veriyor bu.Bunun gibilere konusma fırsatı verenler utansın.

• yok kardeşlik yok etle tırnak filan artık bu boş şeyleri bırakın da biraz gerçeklere bakın..
    bugün pkk hdp nin milyonlarca destekçisi var ne yapacaksın milyonlarca insanı öldürüp soykırım mı yapacaksın?bugün batı da mersin adana vs. kürtlerin olduğu yerler hep kötü olarak biliniyor ve mahalleleri de pislik dolu ve insanlar oralarda yaşamak istemiyor.neden bunlarla yaşamak isteyip kendimize eziyet ediyoruz ki anlamıyorum şuan hakkaride kim yaşıyor Türklerden?Kimse yaşamıyor anca memur varsa onlar yaşıyor onlarda mecburiyetten.Kimse beraber yaşamak istemiyor biz hala diretiyoruz yok kardeşiz filan diye.
    artı kürt nüfusu müthiş bir hızla çoğalıyor çocukları erken yaslarda evleniyor ve bol bol çocuk yapıyorlar , turkiyenin bunları besleyecek geliri yok zaten teknolojimizde yok iş imkanları da yok bunlar bu hızla bizden fazla olacaklar o zaman ne olacak daha fazla yer almak isteyecekler hatta ülkeyi yönetecekler direkt olarak.
    artık bu at gözlüklerini atın biraz düşünün olacakları.
    çok basit 15 yıl önce kim bahsedebiliyordu ozerlikten ana dilde eğitim vs.den?kimse bahsedemiyordu ama simdi ise ağızlarından düşmüyor.
    doğudan biraz toprak verip onları oraya postalamak batıdakilerle beraber.yoksa bu isin çözümü filan yok yapacağınız herşey boşa gidecek ve sorunlar artmaya hızla devam edecek.

öbür konuya yazdıklarımı buraya da yazıyorum görmeyenler için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan-1907

quote:

Orijinalden alıntı: ml_csd_ds

quote:

Orijinalden alıntı: hasan-1907

Akparti gitsin Rte gitsin ülkeye ne olursa olsun diyenlere selam olsun

Lan bu olanlar zaten akp ve rte denen vatan hayini şerefsiz yüzünden oluyor. Koltuk sevdası yüzünden bakın bize oy verin yoksa böyle hergün şehit haberleri alırsınız diye algı oluşturuluyor. Sen gelmiş hala bunları savunuyorsun. Ne cok cahil var la..

Hı hı haklısın Rte nin oyunlarını bozmak için oylar hdpye

Lan ben hdp yemi verin diyorum. Ülkedeki şerefsizleri vatan hainlerini namussuzlarını görün cahil cahil, salak salak düşünmeyin diyorum. Hdp side akp side hepsi aynı hepsi vatan haini. Ama şu bi gerçek ki birilerinin koltuk sevdası yüzünden bukadar şehit veriyoruz. Şimdi gelip burda akp yi savunmayın akp nin tekrar iktidar olması icin akp halka bakın bana oy vermesseniz hergün sehit haberleri alırsınız ülkede kaos, iç savaş olur algısı veriyor. Bu oyunu göremeyen ya aptaldır yada vatan hainidir.

• quote:

Dön biraz 2000'lere, TVlerde,gazetelerde siyasetçiler,toplum mühendisleri,hatta Kürtle hep ne diyordu bölgenin asıl sorunu ekonomik,okul yok,yol yok,havaalanı yok kısacası devlet bize bakmıyor durumu. AKP çözüm sürecini tamamen bu argümanlara bağladı ben dedi doğuya tüm yatırımları yaparsam bir %20lik daha destek gelir haliyle %50 ve üzerinde hem devlete olumlu bakış tabi hem de oy olarak döner.

Tabi örgüt bunu gördü,ekonomik projeleri engellemedi nasıl olsa bizim vergimiz ile yapılıyor ne yapılırsa kardır, baraj gibi toplumsal hassasiyetin olduğu bazı projelere karşı çıktı sadece ama genelini engellemedi. Fakat buna karşı milliyetçilik kartını sundu.Diğer sorunları çözülmüş bir halk da rahatlıkla milliyetçiliğe yöneldi.O bölgede onlara göre çözülmemiş tek sorun bu kaldı,özerklik veya federasyon. Suriye olayları da üstüne gelince milliyetçilik tavan yaptı haliyle.Haliyle günümüze geldik.

Tabi hükümetin bu politikasının önünde şahin kanat vardı orduda, onları temizlediler bildiğin operasyonlarla.İstihbarat geliyordur mutlaka ama sürece o kadar inanmış ki onu uygulayanlar bunların aşılacağını zannediyordu.Ondan müdahale edilmiyordu bölgede yaşadıysan şahit veya duymuşsundur mutlaka bunları.Kısacası hükümet olayın milliyetçilik boyutunu ihmal etti tek bir plan üzerine yürüdü ama başarısız oldu.

Bunun tarihsel bir örneğin de Balkan Savaşları öncesinde Osmanlıda vardır. Abdülhamit balkan milletlerinin özellikle Makedonya üzerindeki hak iddia etmelerinden dolayı ( hala vardır bu) bozuk olan aralarını düzelteceğim diye uğraşmadı tam tersi daha da derinleştirmeye çalıştı.Ama onu deviren İttihak ve Terakki dedi ki ben balkanlara barışı getireceğim ülkemde hır gür istemiyorum.Kiliseler meselesini sulha kavuşturarak bunu sağladı.Fakat hiç beklemedikleri birşey oldu Balkan devletleri birleşerek Osmanlıya saldırdı sonrası malum.

Teorik ile pratik hayat farklıdır çoğu zaman.Yıllardır muhafazakar çevrelerde konuşulan birçok projeyi bu hükümet hayat geçirdi ama hepsi çöktü. Çünkü ne Araplar kollarını açmış Türkler gelsin diye bekliyorlardı,ne Filistinliler sabah akşam biz nasıl Osmanlıya ihanet ettik nasıl kendimizi affettiririz diye pişmanlık içindeydiler,ne Mısır Türkler yeniden gelsin de bu bölgeye barış gelsin diye bekliyorlardı,ne de Kürtlerin tek sorunu ekonomikti.Stratejik derinlik bitti,öldü Sam Amcaya gel bizi kurtar diye yalvarıyoruz şu anda.Onlarca üssü verdik bile,daha arkası gelecek bu tavizlerin.Geçmiş olsun ne diyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar

Düşmanımız kim? Bu ülkenin bütünlüğüne kast etmiş kalleşçe saldırılar yapan pkk mı? Yoksa verip kurtulalım diyen zihniyet mi? Bunu diyenler akıllarıyla düşünmüyorlar galiba. Toprak verilir mi? Hemde devlet bile olmayan bir örgüte. Bunu gören diğer illegal örgütlerde basmazlar mı burayı? Türkiye canını vermektense toprağını veriyor, iki bomba salladık mı topraklarını alırız diye düşünmezler mi? Hatta bizzat pkk doğuyu aldık şimdi batıda diye düşünmez mi? Bi düşünemeyen verelim de kurtulalım diyen bu konuda ki zihniyet.

Elbette ki herkes evlatlarının ölmesini istemez, hele böyle kalleşçe ölmesini hiç istemez. Fakat şehit ailelerin yakınlarına bakın hepsi Vatan Sağolsun demekte. O şehit olan güvenlik güçlerimizde sizin gibi düşünse, verelim de kurtulalım dese halimiz nice olurdu? Bu verelim de kurtulalım diyenlerde pkk ya hizmet etmekte. Haince duygular içindeler.

Doğru kimse canını sokakta bulmadı. Fakat canındansa toprağını verirsen o canını her türlü alırlar. Fakat toprağın için savaşırsan en azından yaşama ihtimalin var.

Velhasıl kelam bir daha verelim de kurtulalım gibi haince yorumlar görmek istemiyorum. Zaten forumda yeterince pkklı var, birde sizinle uğraşmayalım.

Edit: Devlet güç ve kudret demektir. Bu güç ve kudretten şüphe edildiği an biter!

akıl var mantık var Türkiyeyle savaşacak gücü nasıl bulacaklar?terör eylemi yapmaya benzemez bir ülkeye saldırmak.yerle bir edersin ülkelerini.konuşuyorsunuz da boş konuşuyorsunuz hep aynı şeyler şuan mersin adana gibi illere bakarsan müthiş bir kürt yoğunluğu var ve erken yaşta evlenip bol bol çocuk yapıyorlar.15 20 yıl sonra kürt şehri olacak o şehirler.o zaman ne yapacaksınız merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

quote:

Dön biraz 2000'lere, TVlerde,gazetelerde siyasetçiler,toplum mühendisleri,hatta Kürtle hep ne diyordu bölgenin asıl sorunu ekonomik,okul yok,yol yok,havaalanı yok kısacası devlet bize bakmıyor durumu. AKP çözüm sürecini tamamen bu argümanlara bağladı ben dedi doğuya tüm yatırımları yaparsam bir %20lik daha destek gelir haliyle %50 ve üzerinde hem devlete olumlu bakış tabi hem de oy olarak döner.

Tabi örgüt bunu gördü,ekonomik projeleri engellemedi nasıl olsa bizim vergimiz ile yapılıyor ne yapılırsa kardır, baraj gibi toplumsal hassasiyetin olduğu bazı projelere karşı çıktı sadece ama genelini engellemedi. Fakat buna karşı milliyetçilik kartını sundu.Diğer sorunları çözülmüş bir halk da rahatlıkla milliyetçiliğe yöneldi.O bölgede onlara göre çözülmemiş tek sorun bu kaldı,özerklik veya federasyon. Suriye olayları da üstüne gelince milliyetçilik tavan yaptı haliyle.Haliyle günümüze geldik.

Tabi hükümetin bu politikasının önünde şahin kanat vardı orduda, onları temizlediler bildiğin operasyonlarla.İstihbarat geliyordur mutlaka ama sürece o kadar inanmış ki onu uygulayanlar bunların aşılacağını zannediyordu.Ondan müdahale edilmiyordu bölgede yaşadıysan şahit veya duymuşsundur mutlaka bunları.Kısacası hükümet olayın milliyetçilik boyutunu ihmal etti tek bir plan üzerine yürüdü ama başarısız oldu.

Bunun tarihsel bir örneğin de Balkan Savaşları öncesinde Osmanlıda vardır. Abdülhamit balkan milletlerinin özellikle Makedonya üzerindeki hak iddia etmelerinden dolayı ( hala vardır bu) bozuk olan aralarını düzelteceğim diye uğraşmadı tam tersi daha da derinleştirmeye çalıştı.Ama onu deviren İttihak ve Terakki dedi ki ben balkanlara barışı getireceğim ülkemde hır gür istemiyorum.Kiliseler meselesini sulha kavuşturarak bunu sağladı.Fakat hiç beklemedikleri birşey oldu Balkan devletleri birleşerek Osmanlıya saldırdı sonrası malum.

Teorik ile pratik hayat farklıdır çoğu zaman.Yıllardır muhafazakar çevrelerde konuşulan birçok projeyi bu hükümet hayat geçirdi ama hepsi çöktü. Çünkü ne Araplar kollarını açmış Türkler gelsin diye bekliyorlardı,ne Filistinliler sabah akşam biz nasıl Osmanlıya ihanet ettik nasıl kendimizi affettiririz diye pişmanlık içindeydiler,ne Mısır Türkler yeniden gelsin de bu bölgeye barış gelsin diye bekliyorlardı,ne de Kürtlerin tek sorunu ekonomikti.Stratejik derinlik bitti,öldü Sam Amcaya gel bizi kurtar diye yalvarıyoruz şu anda.Onlarca üssü verdik bile,daha arkası gelecek bu tavizlerin.Geçmiş olsun ne diyelim.

Altına imzamı atarım tesbitler çok yerinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

quote:

Al sana kan,daha fazla kan istiyorsan,hiç şüphesiz daha fazlasını göreceksin.Ama ne yazık ki göreceğin kan,milyonlarca pkk destekçisi kürdü ortadan kaldırmayacak.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.