Şimdi Ara

Silopi'de zırhlı araca saldırı: 4 polis şehit [SON DAKİKA 11.32] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
3.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 9 Aralık 2018; 1:39:40 >
  • star scream S kullanıcısına yanıt
    Boş konuşan ben miyim yoksa siz mi? Yerle bir edecekmiş? La sen toprağını vermişsin toprağını, nereyi yerle bir ediyorsun? Yine gerilla taktiği izleyecekler. Bu seferde batıyı verelim de kurtulalım, onlar boyundurluğun da yaşarız artık diyeceksiniz. Öyle ya canımız çok değerli, canımızı vermektense toprağımızı veririz. Başkalarının himayesinde yaşarız. Sizlerin zihniyeti bozuk. Türk olmadığınıza da yüzde yüz eminim. Çanakkale de 200 binden fazla şehit olduğu söyleniyor? Neden o kadar şehit verdik ki? Verelim de kurtulalım öyle değil mi? Allah'tan atalarımız sizin gibi düşünmüyordu, zaten bir Türk'ün böyle düşünmesi söz konusu dahi olamaz.

Eğer halen aynı argümanları savunacaksanız bir daha mesajımı alıntılamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

Abdülhamit'ın hamit'ın sözünü hatırla kendisinden toprak isteyen filistini satın almak isteiyen yahudiye bu topraklar kanla alındı ancak kanla verilir dediğini

Sonrasını ne oldu peki? Savunabilir topraklara çekilmediğimiz için ( Misak-ı Milli savunabilir vatan topraklarıdır,ona göre belirlenmiştir) az kalsın devletsiz kalıyorduk. Yeri geldiği zaman çekilmesini bileceksin,savaş taktiklerinin en temel kuralıdır bu. Yoksa eldekinden de olursun.Kaç tane devletimiz yıkıldı,neden yıkıldıklarını hiç araştırdın mı?

Ayrıca vatan dediğin yer yaşadığın,yaşamak istediğin yerdir.Bugün kimse sorsan Ağrı'da,Hakkaride,Cizre'de yaşamak istemez zaten asker,polis memur haricinde de yaşayan yok ama orası bizim olsun.Tamam olsun da o zaman bir zahmet kıçını kaldırıp oraya gideceksin ve yurt edineceksin. Yurt edinmediğin toprak nasıl vatan olacak? Daha önemlisi 10 milyona yakın destekçisi var özerkliğin,federasyonun.Ne yapacaksın bu kadar halk ile? Tamam o zaman top yekün savaşalım,böyle her gün 3'er 5'er şehit nereye kadar gidecek? Top yekün savaşı peki kaldırabilecek misin? Suriye veya Irak savaşına benzer bir savaş? Ateş düştüğü yeri yakıyor arkadaşımın sınıf arkadaşı daha yeni şehit oldu. İlla bir yeri kurtaracaksan Batı Trakya var,Halep,Irak Türkmenleri var,Karabağ var var oğlu var.Öz be öz Türkün yaşadığı yerler hemde.Vatan madem bölünmezdi niye böldürdün peki oraları?

Bebe filan deme sakın,o bölgede yaşadım gayet iyi bilirim.Öyle oturduğunuz yerden vatan millet sakarya demek kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 10 Ağustos 2015; 14:14:02 >

• Malesef düşük yoğunluklu savaş konusunda hiçbir tecrübemiz yok, bu işin uzmanı değiliz.

Ama Gerilla uzmanlığı diye birşey varsa, bir de Anti-Gerillacılığın uzmanlığı var, eğer bu işi yapamıyorsak, dışarıdan destek alabiliriz, yeni istihbarat teknolojileri ve uzman ekipler alabiliriz.
    Ama almıyoruz, yapmıyoruz, siyasi irade namına birşey yok.

Amerika'ya verilecek yeterli bir ödenek karşılığında, amerikalılar bu teröristlerin sıçtığı bokun gittiği deliğin çıktığı foseptiği bile raporlar bize bilgi olarak verirler.
    Biz ancak elimizde tüfekle terörist avına çıkarız. Teröristi daha evinin kapısından çıkmadan bulacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

quote:

Abdülhamit'ın hamit'ın sözünü hatırla kendisinden toprak isteyen filistini satın almak isteiyen yahudiye bu topraklar kanla alındı ancak kanla verilir dediğini

Sonrasını ne oldu peki? Savunabilir topraklara çekilmediğimiz için ( Misak-ı Milli savunabilir vatan topraklarıdır,ona göre belirlenmiştir) az kalsın devletsiz kalıyorduk. Yeri geldiği zaman çekilmesini bileceksin,savaş taktiklerinin en temel kuralıdır bu. Yoksa eldekinden de olursun.Kaç tane devletimiz yıkıldı,neden yıkıldıklarını hiç araştırdın mı?

Ayrıca vatan dediğin yer yaşadığın,yaşamak istediğin yerdir.Bugün kimse sorsan Ağrı'da,Hakkaride,Cizre'de yaşamak istemez zaten asker,polis memur haricinde de yaşayan yok ama orası bizim olsun.Tamam olsun da o zaman bir zahmet kıçını kaldırıp oraya gideceksin ve yurt edineceksin. Yurt edinmediğin toprak nasıl vatan olacak? Daha önemlisi 10 milyona yakın destekçisi var özerkliğin,federasyonun.Ne yapacaksın bu kadar halk ile? Tamam o zaman top yekün savaşalım her gün böyle 3'er 5'er ölelim mi? Ateş düştüğü yeri yakıyor arkadaşımın sınıf arkadaşı daha yeni şehit oldu. İlla bir yeri kurtaracaksan Batı Trakya var,Halep,Irak Türkmenleri var,Karabağ var var oğlu var.Öz be öz Türkün yaşadığı yerler hemde.Vatan madem bölünmezdi niye böldürdün peki oraları?

Bebe filan deme sakın,o bölgede yaşadım gayet iyi bilirim.Öyle oturduğunuz yerden vatan millet sakarya demek kolay.

bizde yaşadık arkadaşım annemden dolayı savcıydı görev yaptı. vatan millet sakarya mevzusu degil olay öyle her isyan cıkartana cogunluk olana toprak verseydik vatan dan ne kalırdı? ne basit sizin arkadaş 10 milyona yakın destekçisi varmış saydın mı? destekçisi felan yok. 3 5 er ölelim mi derken o kadar şehit boşuna mı öldü? askerliğimi batıda yaptım rahattım ama doğuda yapan adamlara imrenirdik asıl askerliği

onlar yapıyor diye. şuan cagırsınlar seferberlik olsun seve seve giderim. bu vatan doğu diye oradan ibaret degil bi tuttyurmuşusunuz diyorsunuz kanayan kolu keselim diye bırakın allah aşkına ya adamların istediğide bu

• Herseyin sebebi siyasi irade olmayisidir.

Siyasi irade varsa Kibrisada cikarsin, Kardaga'da ama siyasi irade yoksa sinirlari icerisinde teror eylemlerine caresiz kalirsin.

Israil'de teror eylemlerine maruz kaliyor ama onlarin siyasi iradesi bu konuda nasil tepki veriyor arastirmak lazim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar

Boş konuşan ben miyim yoksa siz mi? Yerle bir edecekmiş? La sen toprağını vermişsin toprağını, nereyi yerle bir ediyorsun? Yine gerilla taktiği izleyecekler. Bu seferde batıyı verelim de kurtulalım, onlar boyundurluğun da yaşarız artık diyeceksiniz. Öyle ya canımız çok değerli, canımızı vermektense toprağımızı veririz. Başkalarının himayesinde yaşarız. Sizlerin zihniyeti bozuk. Türk olmadığınıza da yüzde yüz eminim. Çanakkale de 200 binden fazla şehit olduğu söyleniyor? Neden o kadar şehit verdik ki? Verelim de kurtulalım öyle değil mi? Allah'tan atalarımız sizin gibi düşünmüyordu, zaten bir Türk'ün böyle düşünmesi söz konusu dahi olamaz.

çanakkale ile neden karışıyorsunuz ki simdi ki durumu anlamıyorum?topyekun savaşla teröristle mücadeleyi bir mi tutuyorsunuz?kaldı ki aç karınlarını doyuramayıp bize saldıracaklarını mı sanıyorsunuz?
    hayır çözüm önerileriniz bile yok pkk yı bitirdiniz herşeyin biteceğini mi sanıyorsunuz.6milyon kürdü mü öldüreceksiniz?benim için sorun yok yapabiliyorsanız yapın, hadi yaptınız diğer kürtlerin boş duracağını mı sandınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bldoy

quote:

Orijinalden alıntı: sezar312

Hala bunlarla kardeş olabileceğini sanan avanaklar var.

Masa'ya oturdunuz taviz verdiniz azdılar bakalım bir gün sizin yakınızdan biri vurulacak mı şehirde

Sırf akp devrilsin diye bunlara oy verip meclise sokan biz deildik ama unutma .

Hdp yi meclise sokan akp seçmenidir.Hani şu kaybettiğiniz muhafazakar kürtler var ya onlar.Hdp ile akp nin ise birbirinden farkı yoktur.Al birini vur ötekini.Çözüm süreci adı altında pkk ile masaya oturan iktidarı kaybedince oy çalmak için sözde pkkya operasyon yapan chp yada mhp miydi..
  • quote:

Kürtleri kürdistana def edip,kürtlerden tamamen ayrılacağız diyoruz,adamlar diyor ki batı da gerilla taktiği izleyecekler.Batı da kürt kalmayacak ki,gerilla taktiği izlesinler.Dediğim gibi kürtler şehirleri istila edip,kaleyi içten fethediyor,bunlar hala çanakkale,atam fatih,atam abdülhamit geyiği yapıyor.Ülkende milyonlarca pkk destekçisi halk yaşıyor ve bunlar senin ülkenin vatandaşı.Ülkenin vatandaşı oldukları içinde Türkiyenin dört bir yanına göçebiliyor,gittikleri illerin nüfus yapısını değiştirebiliyorlar.Elin kolun bağlı.Senin gibilerin çözümü ne,yok.Pkklılar ülkeyi içten fethetsin,buna razıyım,ama bir karış toprak vermem.Siz şimdi vatansever mi oluyorsunuz,bu durumda.

• quote:

bizde yaşadık arkadaşım annemden dolayı savcıydı görev yaptı. vatan millet sakarya mevzusu degil olay öyle her isyan cıkartana cogunluk olana toprak verseydik vatan dan ne kalırdı? ne basit sizin arkadaş 10 milyona yakın destekçisi varmış saydın mı? destekçisi felan yok. 3 5 er ölelim mi derken o kadar şehit boşuna mı öldü? askerliğimi batıda yaptım rahattım ama doğuda yapan adamlara imrenirdik asıl askerliği

onlar yapıyor diye. şuan cagırsınlar seferberlik olsun seve seve giderim. bu vatan doğu diye oradan ibaret degil bi tuttyurmuşusunuz diyorsunuz kanayan kolu keselim diye bırakın allah aşkına ya adamların istediğide bu

Boş yaşamıssın o zaman,ellerini kollarını sallaya sallaya geldiler Ovacık savcısını şehit ettiler ne yapabildin? Destekçisi yok zaten örgütte uzaydan geldi. Bir gidin işinize destekçi yokmuş, zaten HDP'de Türkiye'nin partisi,tek amacı da barış,kardeşlik,özgürlük.

Biz de gideriz seferberliğe merak etme, iç savaşı ülke göze alıyorsa ilan etsin seferberliği o zaman görürsün üç kişi mi destekliyor yoksa milyonlarca insan mı örgütü. Ama sonra yanıldık demek yok.

• Cozum sureci diye pkk nin sehir yapilanmasina izin verdiniz. Bunlari destekleyenlerde dolayli olarak bunlardan sorumludur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hdp bundan 10 yıl sonra %20 nin üstünde oy aldığında,daha fazla milletvekili çıkardığında,ülkenin her kurumunu yavaş yavaş ele geçirmeye başladığında,ülke hakkında daha fazla söz hakkına sahip olduğunda,kürtler daha fazla şehri istila ettiğinde,vatan bölünmez geyiği yapanlar olarak ne diyeceksiniz,çok merak ediyorum.Siz kangrenin hastayı öldürmesine göz yumuyorsunuz ve kendinize vatansever diyorsunuz.
  • ülkesinde garip garip bayraklar açan maske takan propaganda yapan kisilerin sınır dısı edilmesi lazım tutuklamaya gerek yok ne beslieceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 10 Ağustos 2015; 14:32:35 >
  • Gök Gürültüsü kullanıcısına yanıt
    O destekçilerin hepsi gücünü dağdakilerden alıyor. Dağları temizle bakayım bir tane destekçi kalıyor mu? Kcklıları temizle, bakalım bir tane şehir eylemleri oluyor mu? Öncelikle eli silahlı olan grupları etkisiz hale getirmemiz gerek. Tabi sizin gibi zihniyetteki kişilerde (bana göre) yargılanmalı, zira bu düşünceniz uğruna pkk bile yardım edebilirsiniz. Öyle ya, canlar gitmesin (!)
  • 1 ayda 30 şehit verdik. 350 hain yok ettik.
    onlardan 10.000 gitse bizden 1 gitse yine dünyamız yıkılır. Ancak bu savaşta şu an galip olan Türk Ordusudur. Dolayısıyla sanki kaybediyormuşuz gibi hava yaratmak isteyen uyanıklara aldırmayın. Pkk yok edilecek düşmanımızın arkasındaki küresel güçlere rağmen. Ordumuz gerekeni yapıyor. Gayrinizami harpteyiz kayıp vermek kaçınılmaz ancak zafer bizimdir.
  • quote:

O destekçilerin hepsi gücünü dağdakilerden alıyor. Dağları temizle bakayım bir tane destekçi kalıyor mu? Kcklıları temizle, bakalım bir tane şehir eylemleri oluyor mu? Öncelikle eli silahlı olan grupları etkisiz hale getirmemiz gerek. Tabi sizin gibi zihniyetteki kişilerde (bana göre) yargılanmalı, zira bu düşünceniz uğruna pkk bile yardım edebilirsiniz. Öyle ya, canlar gitmesin (!)

Olayın mantığını bile anlamamışsın,bana laf çarpıyorsun.Ben kürtler şehirleri istila ediyor,milyonlarca pkk destekçisi var ülke de,bunlar hdpyi destekliyor diyorum.Tamam vur pkk kamplarını,ne olacak,yine milyonlarca kürt hdpye oy vermeye devam edecek,hdp yine meclise girecek.Hdp mecliste ne yapacak,hangi amaçlarla orda bulunacak.Adamların amacı belli.Pkk kamplarını vurmakla,pkknın halk kaynağı kesilseydi,haklı olabilirdin de,ortada öyle bir durum yok tabi.Dediğim gibi bundan 10 15 yıl sonra hdp %20 nin üzerinde oy alırsa,ne olacak ?Hdplileri nasıl vatansever yapıp,Türk bayrağına ısındıracaksınız,içlerinde kürtçülüğü alıp çıkarıp,onları asimile mi edeceksiniz ?Yoksa hepsini öldürecek misiniz ?Pkk kamplarını vurarak kürtleri sindirip,hdpyi desteklemekten vazmıgeçireceksiniz?Çözüm nedir ?

• Cehaletin oldugu topraklarda huzur olmaz.
  • Pkk kamplarını vurunca,pkk destekçisi kürtler vatansever mi olacak,işte işin özü bu soru da yatıyor.Bu sorunun yanıtı evet ise vurmaya devam edelim,yok hayır ise,vurmanın amacı nedir,ulaşmak istediğimiz sonuç nedir?
  • la hala bu bebeyi ciddiye alan varmı

adam babasının toprağı gibi bütün doğuyu pkkya verelim savaş bitsin diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiesto188

la hala bu bebeyi ciddiye alan varmı

adam babasının toprağı gibi bütün doğuyu pkkya verelim savaş bitsin diyor

Sen babanın toprağında istilacı kürtlerin istedikleri gibi at koşturmasına,şehirleri bir bir ele geçirmesine göz yumuyorsun ya.Adanadan,mersinden,istanbuldan,izmirden milletvekili çıkarıyor adamlar.Kürtler bu sınırlar içinde istedikleri şehre göçsün,istedikleri şehri istila etsin,batıdan milletvekili çıkarsınlar,ama bir karış toprak vermem.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.