Şimdi Ara

Silopi'de zırhlı araca saldırı: 4 polis şehit [SON DAKİKA 11.32] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
3.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim oralı polislerden biri. Bide tanıdık. Çok kötü oluyor insan. 22 yasimdaymis yeni nisanlanmis bide. Off ya off.

2003 Ten beri yanlis terör politikasi bitirdi malesef. Adamlar resmen terörü 30 sene önceki hale getirmeyi başardılar. Belki daha güçlü. Yazık yani devlet iç güvenlik konusunda bitmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah belalarını versin. Şu jammer denen alet neden yok o zırhlı araçlarda. Bukadar acizmi bu ülke ne hale getirdiler çözüm diye diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

quote:

Orijinalden alıntı: Tiesto188

quote:

quote:

quote:

Şu gereksiz toprakları elimizde tutacağız diye sürekli insan kaybediyoruz,insan kaybına neden olanlarda ülkenin dört bir yanında düzenlerini bozmadan yaşamaya devam ediyor.

evet kanka ozaman doğu anadolu, güneydoğu anadoluyu hemen pkk'ya verelim

hatta üstüne iç anadoluyuda hediye verelim

bide domalalım istersen?

tabi apoyu çıkarmak zaten var işin içinde

Iğdır,kars,mersin gibi yerleri istila ediyor adamlar.Sen hala orayı verelim,burayı verelim diye goygoy yapıyorsun.Verilecek yerler belli,sana iç anadoluyu,egeyi,akdenizi ver diyen mi var.Biz ülkeyi kürt istilasından kurtarmanın yollarını söylüyoruz,adam vatan bölünmez edebiyatı yapıyor hala,kürtler şehirleri bir bir istila edip,ele geçirirken.Bunun gibileri kürtlere şu anda şehirleri kaptırmadıklarını felan sanıyor.

la olum sizin kafanız mı iyi, ne içiyonuz lan

bunları verince savaş durcak mı sanıyosun

bu sefer daha güçlenip daha azacaklar

nasıl bir kafa yapınız var mümkün değil anlamak, verelim kurtulalım diyor adamlar yav

Sen ne içiyon lan asıl.Kürdistan kurulursa Türkiyede ki kürtler zorunlu göçe tabi tutulacak.Bunu bile anlamaktan acizsin.Ne sanıyordun,kürdistan kurulduktan sonra kürtlerin Türkiye de yaşayacağını mı?Adamlar şehirleri bir bir istila edip,ele geçirirken,adam bana ne içiyorsun diyor,puhahaha.Adamlar kaleyi içten fethediyor.Kaleyi içten fethetmelerine razısın,ama toprak vermeye karşısın.İşte bu kafaya zor ulaşılır.

Başka bir arkadaş da söylemiş ama ben de söyleyeyim; toprak verince bu bize yeter diyerek olayları bitireceklerini sanıyorsan yanılıyorsun. Bu insanlarda onur, şeref, haysiyet yok. Derdimiz kürdistan derler, aldıktan sonra Türkiye'ye geri dönmeye çalışırlar çünkü bunlarda onur namus gibi kavramlar yok, olmayacak. Tarihleri boyunca devlet kurmaktan aciz millet devlet kuracak ve yaşatacak öyle mi? Alın size toprak desen 1 ay sonra ayakları bi yerlerine vurarak koşarlar geri.

• quote:

Orijinalden alıntı: RealSchule

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şu gereksiz toprakları elimizde tutacağız diye sürekli insan kaybediyoruz,insan kaybına neden olanlarda ülkenin dört bir yanında düzenlerini bozmadan yaşamaya devam ediyor.

evet kanka ozaman doğu anadolu, güneydoğu anadoluyu hemen pkk'ya verelim

hatta üstüne iç anadoluyuda hediye verelim

bide domalalım istersen?

tabi apoyu çıkarmak zaten var işin içinde

Iğdır,kars,mersin gibi yerleri istila ediyor adamlar.Sen hala orayı verelim,burayı verelim diye goygoy yapıyorsun.Verilecek yerler belli,sana iç anadoluyu,egeyi,akdenizi ver diyen mi var.Biz ülkeyi kürt istilasından kurtarmanın yollarını söylüyoruz,adam vatan bölünmez edebiyatı yapıyor hala,kürtler şehirleri bir bir istila edip,ele geçirirken.Bunun gibileri kürtlere şu anda şehirleri kaptırmadıklarını felan sanıyor.

la olum sizin kafanız mı iyi, ne içiyonuz lan

bunları verince savaş durcak mı sanıyosun

bu sefer daha güçlenip daha azacaklar

nasıl bir kafa yapınız var mümkün değil anlamak, verelim kurtulalım diyor adamlar yav

Sen ne içiyon lan asıl.Kürdistan kurulursa Türkiyede ki kürtler zorunlu göçe tabi tutulacak.Bunu bile anlamaktan acizsin.Ne sanıyordun,kürdistan kurulduktan sonra kürtlerin Türkiye de yaşayacağını mı?Adamlar şehirleri bir bir istila edip,ele geçirirken,adam bana ne içiyorsun diyor,puhahaha.Adamlar kaleyi içten fethediyor.Kaleyi içten fethetmelerine razısın,ama toprak vermeye karşısın.İşte bu kafaya zor ulaşılır.

Başka bir arkadaş da söylemiş ama ben de söyleyeyim; toprak verince bu bize yeter diyerek olayları bitireceklerini sanıyorsan yanılıyorsun. Bu insanlarda onur, şeref, haysiyet yok. Derdimiz kürdistan derler, aldıktan sonra Türkiye'ye geri dönmeye çalışırlar çünkü bunlarda onur namus gibi kavramlar yok, olmayacak. Tarihleri boyunca devlet kurmaktan aciz millet devlet kuracak ve yaşatacak öyle mi? Alın size toprak desen 1 ay sonra ayakları bi yerlerine vurarak koşarlar geri.

Almayacaksın arkadaşım,bu kadar basit.Sınıra gelip,bizi geri alın derlerse,yürüyün gidin lan,ne işiniz var burda diyeceksin.Devletleri kurulduktan sonra isterlerse birbirlerini yesinler,bizene.

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

Silopi'de zırhlı araca saldırı: 4 polis şehit [SON DAKİKA 11.32]

aynen yetti artık pkk ile çözüm süreci sona ermeli bir daha da başlamamalı kökü kazınmalı şerefsizlerin.
  • Size toprak falan vermeyeceğiz. Son Türk'ün kanı akana kadar toprak falan yok. Gücünüz yetiyorsa gelin alın.
  • Oldu ya toprak verelim diyorlar, ya kardeşim ne toprak vermesi bunun onunu alamassin. Hicbir ise yaramasa bile senin vatanin orasi yahu. Birisi sizden gelip israrla zorla kiz kardesinizi esinizi colugunuzu cocugunuzu istese verirmisiniz ? Hayir o adamin canina okursunuz degilmi ? Vatan namusdur. Gerekirse hepsini fisleyip idam edersin hepsi hain bunlarin kim ne diyebilir ? Toprak verip kurtulalimmis yok oyle yagma

• Öyle bir durumdayız ki .. O kadar mehmetçik şehit oldu ki gerçekten artık sinirlerim bozuluyor. Yeter !

Ülkemizde yardım isteyeceğimiz tek bir yönetici yok. Allah bizlere ve askerimize , polisimize yardımcı olsun ne diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

YETER ARTIK BE YETER BAŞLICAM ÇÖZÜM SÜRECİNİZE

çözüm süreci bittiği için şuan bu halde türkiye..
    2012 2013 tü sanırım çözüm süreci başladı. bu süre zarfında asker polis hiç kimse şehit olmadı
    bunları ayırt edebilin
  • quote:

Orijinalden alıntı: clopin

acil soykırım yapacak birileri lazım bu memlekete kimseyi takmayacak bütün kürtleri katledecek vatan millet için kürtün yaşama hakkı olmamalı bu lanet ırkın soyu tükenmeli artık

nasıl bir insanlıktır sizinki.. nasıl bir vicdandır..
    bitmiyoruz işte.. kürdüz bitmiyoruz tam aksine türkiyede türklerden çok çoğalıyoruz..
    amaç barışı sağlamak ve toprak bütünlüğünü saklamak..

bu şekilde kin ve nefretle birşey elde edemezsiniz. pkk 30 yıldır var.
    ve eğer çözüm süreci devam etmez ise 30 sene daha devam edecek..

bu arada ölenler masum insanlar olacak..
    nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama doğuda yaşayıp bu olaylara şahit olan milyonlarca çocuk var.. siren sesleri duyan, monotof kokteylerle büyüyen milyonlarca çocuk..
    belki o çocuklara gelecek için, topluma insanlığa faydalı olmak için güzel kapılar açılır değil mi?

barış ve kardeşlik için, yaşanılabilir diye düşünüyorum..
    bende kürdüm.. türkiyeyide türkleride seviyorum..
    önemli olan ne biliyormusun.. ben ne mutlu kürdüm diyene derken sizin beni alkışlamanız..
    çünkü ben senelerce siz ne mutlu türküm diyene derken sizinle beraber bağırarak tempo tuttum..

• Çözüm süreci Pkk'yı oyalayıp kandırmaktan ibaretti biz değil Asker silah bırakıp gitsin diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Yapılacak şey bellidir. Zamanında Tunceli'ye yapıldığı gibi, isyanı bastırmak. O sana bomba atıyorsa, sen kafasına sıkacaksın. Bu kadar basit. Diplomasi saçmalığından iğreniyorum. Diploması dediğin şey, güvenlik görevlilerimizin elini kolunu bağlamaktan başka birşey değil.

bu yaptığınız zorbalık olur.. Adolf Hitler gibi olur..

30 yıldan fazladır süregelen pkk örgütü var.. dedikleriniz yapıldı nekadar etkili oldu..

savaşlar birşey elde edilmez..
    bende HDP bir çok yöneticiside, toprak almaktan ve bölünmekten bahsetmiyor..
    aynı topraklar üzerinde yaşıyorsak, çanakkale savaşında beraber savaştıysak, herkes eşit hakka sahip olacak.
    ötekileştirme ve ayrıştırma olmayan güzel bir türkiye için ne mutlu kürdüm ne mutlu türküm diyene..

• quote:

Orijinalden alıntı: nazır

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

La sizin evde wc birde senin masan hariç her yeri verelim nasılsa başka bir yeri kullanmıyorsun sen kullanmıyorsan gereksiz!!

Uza,boş yapma.Boş boş yorumlar yazacaksan beni de alıntılama,senin saçmalıklarına,konuyla alakasız içi boş yorumlarına verecek yanıtım yok.Hadi canım şimdi yol al.

La he he ben yazmıyım meydan senin gibi bölücülere kalsın

Senin gibi kaleyi içten fethedenlere göz yumanlara kalmasından iyidir.Ben kolu koparalım diyorum,sen kangrenli kol beni öldürsün,diyorsun.Aramızda ki fark bu.

İçten feth etmek ne demek ya adamlar batıya göç edip yaşamaya ev geçindirmeye çalışıyor üç baldırı çıplak dört eniği galeyana getirip sokağa sürüp asker taşlatıyor buda geçici korkmayın kol kaşındı kaşırsan geçer. bu millet bugüne kadar her höt diyene al sana bir gök gürültüsü deseydi mu millet şimdi bilgisyar klavyesinden memleket paylayacağına asya steplerinde davar otlatıyodun göreceli ya belkide iyi olurdu bilemedim...

Kardeşim bu ülkenin bolunmesini istemiyorum.ama sen cok hayal dunyasinda yasiyorsun.batiya göç edip yasamaya çalışıyorlar diyorsun.kusura bakma ama resmen uyku halindesin.yapilan kürt istilasidir.sehirleri kurtlestirmek ilerde hak istemek icindir.bunlar niye ozerklik deyip duruyor şimdi anliyor musun amaclari sadece doguyu almak degil.
    Bak su illere basta istanbul mersin adana olmak üzere tum akdenize kiyisi olan sehirler daha sonra canakkaleye kadar ege denizene kiyisi olan şehirler.ankara istanbulun cevre illeri.doguda ise yakin her ile asiri kürt göçü var.sen buna çözüm bulmazsan ilerde çok basin agrir.
    Hdp istanbuldan 1 milyon oy almis bu kolu kasirim geçer düşüncesi yanlış.

• _asmunikal_ kullanıcısına yanıt
    Canakkale savasinda savasan kac kürt var Allah askina

Bu arada ayni hakka sahip olacak demissin benim hakkimin hepsi onlarda var.artik ozgurce herseyi yapabiliyorlar.soyle ne istiyorlar daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sekai -- 11 Ağustos 2015; 11:11:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekai

Bu arada ayni hakka sahip olacak demissin benim hakkimin hepsi onlarda var.artik ozgurce herseyi yapabiliyorlar.soyle ne istiyorlar daha
    quote:

Orijinalden alinti: Sekai

siz kaç türk sava?my? biliyor musunuz? size sava?yn kaç sene sürdü?ünü sorsam bunu bile cevaplayamayacak durumdasynyz..
    bu yüzden bu ?ekilde ucu açyk sorular sormayyn..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _asmunikal_

quote:

siz kaç türk sava?my? biliyor musunuz? size sava?yn kaç sene sürdü?ünü sorsam bunu bile cevaplayamayacak durumdasynyz..

Gercekleri biliyorsunuz sizde ama isinize gore carpitiyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Orijinalden alinti: _asmunikal_

quote:

varsayym gerçekleri çarpytsam ne olacak ?
    farkyndayyz ve eski yorumlary da okursanyz,
    ne mutlu kürdüm ve ne mutlu türküm diyene yi ba?ym dik bir ?ekilde söylüyorum.
    seneledir de e?itim hayatymda bu bu ?ekilde devam etti..
    ama siz türkler, ne mutlu kürdüm diyene alky?lamayy byrak kötü baky?larynyzla süzdünüz..
    ?uan bile soykyrymdan, defolup gidin diyenler var..
    ben kötü bir kelime söyledi?imi dü?ünmüyorum. bary? ve karde?likten söz ediyorum. bölünmekten topraklardan de?il..

• quote:

quote:

quote:

quote:

ama siz türkler, ne mutlu kürdüm diyene alky?lamayy byrak kötü baky?larynyzla süzdünüz..
    ben kötü bir kelime söyledi?imi dü?ünmüyorum. bary? ve karde?likten söz ediyorum. bölünmekten topraklardan de?il..

Bak kendin soyluyorsun esit oldugunu daha ne istiyorsunuz.siz kurtler cikin pkkyı protesto edin bizde sizi bagrimiza basalim.ama yapmiyorsunuz.her gördüğüm kurt pkkyı alkisliyor asker ölünce seviniyor.boyle yaparsaniz bu halkin sabri tasar sonuclarina agir katlanirsiniz.bir yandan silah bir yandan baris olmaz.samimi iseniz pkkyı savunmayi birakin protesto edin.bu arada kurdum demende sorun yok ama boyle devam ederseniz nefret tohumlarini ekmis olursunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bak kendin soyluyorsun esit oldugunu daha ne istiyorsunuz.siz kurtler cikin pkkyı protesto edin bizde sizi bagrimiza basalim.ama yapmiyorsunuz.her gördüğüm kurt pkkyı alkisliyor asker ölünce seviniyor.boyle yaparsaniz bu halkin sabri tasar sonuclarina agir katlanirsiniz.bir yandan silah bir yandan baris olmaz.samimi iseniz pkkyı savunmayi birakin protesto edin.bu arada kurdum demende sorun yok ama boyle devam ederseniz nefret tohumlarini ekmis olursunuz.

herhangi bir yerde pkk propagandası yapmadım..
    şehitlerimiz olursa mutlaka fatiha okuyup ruhlarına gönderip ailelerine iyi dileklerimi içtende olsa yapıyorum. hatta yasin bile okuyorum.. kürt türk ten ziyade gencecik bir insanın ölmesine üzülüyorum. annesinin içinde hiç dinlemeyecek acıya üzüyorum..

ben eşit olduğumdan bahsetmedim..
    kürtlere bazı haklar verilseydi, belki pkk bunu kullanmazdı..

• Kürtler hokus pokus diyince yok olmayacak.Vatan bölünmez geyiği yapanlar kısaca diyor ki,biz kürtlerle aynı topraklarda yaşayabiliriz.Kürtlerle aynı vatan da yaşamaya devam edeceksin,kürtler şehirleri bir bir istila edecek,10 15 yıl sonra daha fazla oy olacak.Lan arkadaş iki zıt kutubun,iki farklı milli bilinci olan ulusun aynı vatan da yaşamaya devam etmesi zaten imkansız.Siz bu imkansızı zorlarken,kürtlerin şehirleri bir bir istila etmesine de göz yumuyorsunuz.Vatan tek parça kalsın,kürtler istedikleri ili istila edip,nüfus yapısını değiştirsin.

Türkiyenin devlet şekli nasıldır?
    Yanıt:Türk-iye adından anlaşılacağı gibi bir ulus devlettir.

Ulus devletin,nüfus yapısında ki bozulmalar o devlette ne gibi sorunlar yaratır?
    Yanıt:Ulus devlet parçalanır,iç savaş yaşanabilir.

Bir ulus devletin içinde,milli bilinci oluşmuş,sayıları 10 milyonun üstünde olan,sürekli sorun çıkaran,diğer ulusun insanlarını katleden,illeri istila edip,nüfus yapısını değiştirebilen istilacı bir millet varsa ne yapılmalıdır?
    Yanıt:O millet yok edilemeyecekse,tek çözüm toprak verip,ayrılmaktır,istilacı milleti zorunlu göçe tabi tutmaktır.Ayrılmadığınız her dakika,istilacı milletin güçlenmesine,illeri bir bir istilasına neden olacaktır.Ve eninde sonunda bu ülke yine de parçalanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gök Gürültüsü -- 11 Ağustos 2015; 11:42:42 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.