Şimdi Ara

Silver elo oyuncusuyum ama platta oynuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarımla 5 pre giriyoruz. bir tanesi (master) hariç diğerleri gold-plat elo oyuncusu, ben de silver. ama hepimizin ligi plat 5-2 arası. Şimdi ben bu elemanlarla oynarken ne yapmalıyım hangi rolde oynamalıyım. adc main ama ben adc oynayınca kaybediyoruz o sebeple topa geçtim fakat karşıma diamond falan geliyor tokatlanıyorum. takasları kaybediyorum farm yaptırmıyorlar. hele 2 maç önce karşıma bir riven geldi adamın main herosu, diamond, 3 beni koridorda kevgire çevirdi. oyunu 20-0 bitirdi tek başına taşıdı resmen.

yani bu durumda ben nasıl oynamalıyım, hangi heroları önerirsiniz? tek başına dereceli atmıyorum genelde 5 kişi giriyoruz, ya da en kötü ihtimalle master arkadaşla duo giriyoruz.

bu da hesabım:http://tr.op.gg/summoner/userName=Elduin

tr: elduin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7C18139D2 -- 7 Nisan 2018; 16:21:12 >

• Alistar,Lulu falan al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pete Dunham

Alistar,Lulu falan al.
    topta lulu olmaz ki
  • kendine güvenmiyorsan oyun olarak support oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pete Dunham

kendine güvenmiyorsan oyun olarak support oyna
    sup oynamam hocam. sevmiyorum.

mid genelde pro arkadaşta bana solo top veya adc kalıyor.
  • Tank alip topta tRade girmeden farm yapmak zor olmasa gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realexile

Tank alip topta tRade girmeden farm yapmak zor olmasa gerek.
    plat-dia elo hocam. farm yaptırmıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    High elo maçları
    9 yıl önce açıldı
    CS:GO Saçma Rank Sistemi
    10 yıl önce açıldı
    lol oynayamıyorum
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • silverlarla pre gir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lMajesty

silverlarla pre gir
    silverlarla pre giremem istesem de
  • Sion al e ve q atarak rahat farm yaparsın mana değerleride düşük tanklığıda sağlam.Takıma katkı oranın çok düşük tank alıp split yapmaya çalışma zaten takımın iyi.
  • Tek çare daryüz çar rahat farm yapar agresifliği yüksektir

• Yeteneğin destek oynamani gerektiriyor ama sevmiyorum diyorsun. Çünkü kafan silverdan fazlası değil. Hasar vurayim, tek atıp alkış alayım kafası. Ne alsan ezileceksin. Çünkü elmas adan o kafayi aşmış oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: derser1

Yeteneğin destek oynamani gerektiriyor ama sevmiyorum diyorsun. Çünkü kafan silverdan fazlası değil. Hasar vurayim, tek atıp alkış alayım kafası. Ne alsan ezileceksin. Çünkü elmas adan o kafayi aşmış oluyor.
    kardeş tek atıp, çok hasar vuran adam var zaten takımda. support oynamayı sevmiyorum yani, knighr oynarken de priesti sevmezdim, zevkleri mi tartışacağız?

yetenekten çok tecrübe ile alakalı. ben şu oyunu toplasan 1 sene oynamadım, challenger arkadaş 6-7 senedir oynuyor, ondan önce de dota geçmişi var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.