Şimdi Ara

Silver nasıl bir yermi ? SSli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Silver değil o Gümüş. Silver West'te, EUNE, de NA'da olur.

Diğer serverlarda silver= Tr plat
  • dari teq atamadı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silverda tank herolar deneyin özellkle shyvana op herkes full ad yada full ap gittiği için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warz0 -- 24 Ağustos 2014; 0:51:46 >
  • hocam 900 maçtır oyun oynadım.Bu lanetli silverdan çıkamadım.belkide benim seviyem bu ama birazda şansızlık var.
  • 7-8 win yaptım bu sezon. S4 attı. Bir kaç el attım baktım bu nooblarla olmayacak dedim bari bu sezon S4 bitirirsem seneye 7-8 winle s1 atar sonraki sene de gold 4-5 atar dedim. Şu an 25 günde bir ranked atıyorum.
  • az önce yine gold serilerinden win alamadan geri düştüm. ikisinde jungle birinde mid oynadım. jungle oynadğım oyunların birinde shen karşısına jax alan diğerinde ise pantheon karşısına nidalee alan top lane oyuncularımız vardı. ikisi de ağır feedledi pantheon en son 14 1 .. oynuyodu. şimdi bu adamları nasıl taşımamız lazım ben bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzora666666

quote:

Orijinalden alıntı: Konigsrasse

Okumadim silverda tasimak cok kolay tabi üst ligleri hakediyorsan kolay gelsin.

taşımak kolaymı ? ben karşı midi yada adcyi feedleyeyim karşıdaki kata gelsin bi ulti ile tf bitirsin gör taşımayı kardeşim yada gideyim her lanede kill vereyim taşı taşıyabiliyorsan yada hem flame hem feed yapayım görürürüm seni

o farmla taşımaya kalkma zaten direk öldürürler
  • TR'de Dia ve play booster onların altı ise oynamayı bilmeyenlerle dolu.
  • QQ more. Noktalama işaretlerini öğren.
  • Günlük QQ konularından biri,okumadım ama

Helal kanka hep bu silverlar ya ne çok noob var

Edit: Gizli pencere açık arkada? ne ayak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanwetrust -- 24 Ağustos 2014; 4:45:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Good0revil

Okurken nefessiz kaldım :D konuya gelirsek eğer üst ligleri hakediyorsan er yada gec zaten çıkarsın. Şöyle düşün sen oyuna girince karşıda 5 tane afk / troll vb olma ihtimali var senin takiminda ise 4 tane. Ama nedense insanlar karsiya troll geldiğinde ve kazandiginda hemen kendini büyütüyor ben burayı haketmiyom vs. diye. Bu mantığa görede zaten silveri haketmiyorsan yeteri kadar maçta oynadiysan çıkman gerekirdi. Hatayı baskalarinda aramayi birak bence kendi oyun kaliteni geliştirmeye çalış.

Güzel tespitler not:Karşınızdaki adama hakaret etmeden önce yada low vs. demeden önce o adamın önceki maçlarına vs. bakmanız tavsiye edilir.Karşınızdakine biraz saygınız olsun

• Diyosun :D
     Silver nasıl bir yermi ? SSli

Bu maçta bot lane feedledi karşıda draven vardı 15-0 gidiyordu

ben midde 6-0-3 düm taşıdımmı he taşıdım bi focus bana gg wp niye benden başka kill alan yok ........ :d CİNNNNAAAH SİLVER CİNNNAH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aesource -- 24 Ağustos 2014; 5:26:23 >
  • senin tr plat liginden haberin var mı? yemin ediyorum gümüşü mumla ararsın
  • TR serverinde misin?Allah başka dert vermesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonra sonra sonra sonra sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzora666666

Master aldım jungle gidicektim sonra jarvan ana avrat girdi yok jungle main yok salmazsan direk feedledlerim ilk önce yazdım pickledim sonra tresh sup aldı main sup dedi sonra dari solo gitmek için solo aldı geriye jungle ve adc kaldı sivir adc bilmiyorum vermeyin dedi sonra jarvan adc al dedi ana avrat sövdü sonra adc aldı sonra jarvan aldı jungle gitcem diye çarp almadı sonra girdik oyuna sivir 1 2 kere öldü tresh ve jarvan başladı sövmeye neden demedin oynayamıyorum diye falan bende mecbur master ile mid gittim katayı 2 kere aldım kata bota gank ata ata kastı kaç kere kata bota geliyor dedim ses seda yok sonra ölüncede güzel ss dedi karşıdada adc yok karşıda trolldü sonra topda jarvan ve darius dalan killer alan try öyle bir kastı ki bana 3 atıyordu meditasyon varken bile sonra oyunu kaybettik birkez daha diyorum silverdan iyi oyuncu olsan bile çıkmasssın ila troller oluyor bu gidişle bronz düşcem belli bronz ile silver arasında fark yok geçen sene bronz olanlar bu sene silver olunca sonuç bu oldu silverdan çıkmak için duo yada şans lazım silver aşırı troll ve feeder kaynıyor geçen el shaco geldi durduk yere size geldim yandınız dedi feedledi sonra afk kaldı silver bataklık gibi yerdik 1 w,n alır 3 lose verirsin çıkamasssın solo adc alırsın solo yada mid feedler mid alırsın solo adc sup feedler sup alırsın mid ssolo feedler jungle alırsın gank atarsın izlerler sonra gank gelmedi diye söverler bronz kümeye düşcem bu belli bronzdaki arkadaşlarsilver çıkmaya uğraşmayın boşuna çıksanızda bi fark yok burasıda troll feeder kaynıyor yani bronzda kalsanız daha iyi buraya gelip geri düşeceğinize burda hiç jungle itemi almadan direk hydra alan lee sinler adc gibi kasan dariuslar jaxa hydra kasanlar var silverdan çıkılmaz şansınız yoksa bunu bilin lütfen adminler konuyu kapatmasın burda konuşup tartışalım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.