Şimdi Ara

Silver nasıl bir yermi ? SSli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Master aldım jungle gidicektim sonra jarvan ana avrat girdi yok jungle main yok salmazsan direk feedledlerim ilk önce yazdım pickledim sonra tresh sup aldı main sup dedi sonra dari solo gitmek için solo aldı geriye jungle ve adc kaldı sivir adc bilmiyorum vermeyin dedi sonra jarvan adc al dedi ana avrat sövdü sonra adc aldı sonra jarvan aldı jungle gitcem diye çarp almadı sonra girdik oyuna sivir 1 2 kere öldü tresh ve jarvan başladı sövmeye neden demedin oynayamıyorum diye falan bende mecbur master ile mid gittim katayı 2 kere aldım kata bota gank ata ata kastı kaç kere kata bota geliyor dedim ses seda yok sonra ölüncede güzel ss dedi karşıdada adc yok karşıda trolldü sonra topda jarvan ve darius dalan killer alan try öyle bir kastı ki bana 3 atıyordu meditasyon varken bile sonra oyunu kaybettik birkez daha diyorum silverdan iyi oyuncu olsan bile çıkmasssın ila troller oluyor bu gidişle bronz düşcem belli bronz ile silver arasında fark yok geçen sene bronz olanlar bu sene silver olunca sonuç bu oldu silverdan çıkmak için duo yada şans lazım silver aşırı troll ve feeder kaynıyor geçen el shaco geldi durduk yere size geldim yandınız dedi feedledi sonra afk kaldı silver bataklık gibi yerdik 1 w,n alır 3 lose verirsin çıkamasssın solo adc alırsın solo yada mid feedler mid alırsın solo adc sup feedler sup alırsın mid ssolo feedler jungle alırsın gank atarsın izlerler sonra gank gelmedi diye söverler bronz kümeye düşcem bu belli bronzdaki arkadaşlarsilver çıkmaya uğraşmayın boşuna çıksanızda bi fark yok burasıda troll feeder kaynıyor yani bronzda kalsanız daha iyi buraya gelip geri düşeceğinize burda hiç jungle itemi almadan direk hydra alan lee sinler adc gibi kasan dariuslar jaxa hydra kasanlar var silverdan çıkılmaz şansınız yoksa bunu bilin lütfen adminler konuyu kapatmasın burda konuşup tartışalım

• up yorum yokmu beyler
  • Okumadim silverda tasimak cok kolay tabi üst ligleri hakediyorsan kolay gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konigsrasse

Okumadim silverda tasimak cok kolay tabi üst ligleri hakediyorsan kolay gelsin.

taşımak kolaymı ? ben karşı midi yada adcyi feedleyeyim karşıdaki kata gelsin bi ulti ile tf bitirsin gör taşımayı kardeşim yada gideyim her lanede kill vereyim taşı taşıyabiliyorsan yada hem flame hem feed yapayım görürürüm seni
  • azıcık adam gibi yazsan okunabilir bir şey olabilirmiş sadece kelime kalabalığı şeklinde yazmışsın
  • Durumumuz yoktu okuyamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

azıcık adam gibi yazsan okunabilir bir şey olabilirmiş sadece kelime kalabalığı şeklinde yazmışsın

genel olan şeyleri dedim karışık olduysa kusura bakmayın özet olarak silver troll feeder flame ıvır zıvır herşey kaynıyor ve maç taşımak çok zor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • darius nasıl taşımaz
  • oyuna girdiğimde memelerini sıvazlıyordu
  • kardeş silve bataklık gibi. yukarı çıkmak için çırpındıkça dibe batıyorsun. 5w 5l ile gümüş 2 attı. altına çıkayım da çerçevem olsun dedim. şu anda gümüş 4teyim. bu gidişle bronza kadar yolu var.
  • Çıkması en kolay lig.
  • Denedim tek nefeste okunmuyor beyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olrayt

kardeş silve bataklık gibi. yukarı çıkmak için çırpındıkça dibe batıyorsun. 5w 5l ile gümüş 2 attı. altına çıkayım da çerçevem olsun dedim. şu anda gümüş 4teyim. bu gidişle bronza kadar yolu var.

+ aynen katılıyorum sonsuz
  • tryın farmı iyimiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inshp

darius nasıl taşımaz

taşıyamadı işte karşıdaki try o akdar kasmasa alırdık oyunu ama adam aşırı kasmıştı bana 3 atıyordu ultisi ile dariusuda counterlıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzora666666

quote:

Orijinalden alıntı: Konigsrasse

Okumadim silverda tasimak cok kolay tabi üst ligleri hakediyorsan kolay gelsin.

taşımak kolaymı ? ben karşı midi yada adcyi feedleyeyim karşıdaki kata gelsin bi ulti ile tf bitirsin gör taşımayı kardeşim yada gideyim her lanede kill vereyim taşı taşıyabiliyorsan yada hem flame hem feed yapayım görürürüm seni

Silver 3 aldığım hesap sadece 1 yenilgi ile silver1'e kadar çıkarttım. Ayrıyetten ben gold liginden bir adamım. Tek yaptığım dikkatli oynamak ve takımı yönetmek. Ve bu hesabın wlsi -14 civarıydı sen düşün. Buyur ss'ler:

Sana verebileceğim taktiklerin bazıları;
    Karşıda roam atan herolar varsa kata akali gibi draketeki çalıya pink ward atki aşağı roam atamasın.
    Sakin ol ve oyunda fazla sohbet etme.
    Baron ve drakeleri takımına aldırmaya çalış.
    Kastıysan takımına kill bırakmaya çalışki takımının morali yerine gelsin.
    Ayrıyetten kill'e değil kuleye oyna. Oyun uzarsa karşındaki adamlarla eşit seviyeye gelirsin. Mutlaka lane pushla.
    iyi bir premade bul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 23 Ağustos 2014; 23:49:30 >

• Okurken nefessiz kaldım :D konuya gelirsek eğer üst ligleri hakediyorsan er yada gec zaten çıkarsın. Şöyle düşün sen oyuna girince karşıda 5 tane afk / troll vb olma ihtimali var senin takiminda ise 4 tane. Ama nedense insanlar karsiya troll geldiğinde ve kazandiginda hemen kendini büyütüyor ben burayı haketmiyom vs. diye. Bu mantığa görede zaten silveri haketmiyorsan yeteri kadar maçta oynadiysan çıkman gerekirdi. Hatayı baskalarinda aramayi birak bence kendi oyun kaliteni geliştirmeye çalış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yüzden West'te smurf açıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet çıkılıyor. Hele mid oynuyorsan ve iyiysen çok rahat çıkarsın .
  • s1im sabah silverda dereclei atılmaz gece2de girmeye başlıyorum gece bile salaklar denk geliyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.