Şimdi Ara

silverdan plata rushlayıp tıkanma hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başıma geldi arkadaşlar şubatın 15 ine doğru aldığım silver 5 hesabı bu hafta itibariyle plat 5 yaptım fakat her el bir elime verme söz konusu mmr çok iyi de playim haketmiyor gibi , ne yapmalıyım bu seviyeye ayak uydurmak için ?

• Oyna oyna oynadıkca geliişr
  • normal oyun ne güne duruyor . Öteki türlü küfür yersin paso. Ezene kadar normal oyu.
  • Oynamaya devam et. Zaten oyun oynadıkça yukarı çıkartıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanla alışıyosun safe oynayarak ısınmaya çalış.
  • Rolünü değiştir ya da rolünde daha çok ustalaşmaya çalış. Şimdiye kadarki bütün hesapları platin ligine kadar taşıyıcı rolleri oynayarak -lee sin , riven ağırlıklı- plattan sonra ise asıl rolüm olan desteğe geçerek yükselttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pia L -- 15 Mart 2014; 18:30:39 >
  • diamond seviyesine çıkman için hocam sürekli sürekli oyun atman lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Günde 4 oyun oynuyorsan 3 normal 1 ranked oyna, ranked oynadığın zamanlar sadece kendini yorgun hissetmediğin, konsantre olabileceğin zamanlar olsun ve hep iyi bildiğin heroları oyna.
  • sezon 4 başı gümüş 3 tüm şimdi plat 5 im kaç gündür maçları sürekli olarak kaybetmeye başladım 20 maçtan 18 i buzgun oluyor nerdeyse safe oynama denen bişey yok tr vatandaşlarında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.