Şimdi Ara

silverstone AR01 Anakarta takılmıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 775pin anakartım var foxconn g41mxe ürün 775pin her türlü anakarta uymakta dendi ancak ürünün heanskinki sanırım o demirin adı altına koyduğumda uzun geliyor ve takamıyorum ! çözümü yokmu acil yardımınıza ihtiyacım var

• benim net rezalet bakamadim ama su videoya bakabilirsin.neredeki demir uzun geliyor anakart altina taktigin mi yoksa ustune mi?amd intel karisik o demirler yanlis parcalar kullaniyor olabilirsin aslinda zor degil montaji.

HiTechLegionyoutube
    Silverstone Argon AR01 and AR02 CPU Cooler Overview + Installation Guide
    https://www.youtube.com/watch?v=BKYcEcH6pzE

• Çok korktum saolun hocam benim baktığım videoda demirleri karşılıklı koymuşlar anakart buyuk olduğu için demirlerin ortasından gecen uymamıştı ters takıp yani uclarını micri atx e gore oluyormuş 3 farklı boyutu varmış deliklerin teşekkurler ilginiz için az daha iade edecektim urunu

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

benim net rezalet bakamadim ama su videoya bakabilirsin.neredeki demir uzun geliyor anakart altina taktigin mi yoksa ustune mi?amd intel karisik o demirler yanlis parcalar kullaniyor olabilirsin aslinda zor degil montaji.

HiTechLegionyoutube
    Silverstone Argon AR01 and AR02 CPU Cooler Overview + Installation Guide
    https://www.youtube.com/watch?v=BKYcEcH6pzE

Teşekkürler Altından geçen demir çubuk uzun gelmişti yanlara konulan demirleri karşılıklı ters koymak gerekiyormuş hocam saolun ilginiz için

• rica ederim montaji icine sinecek sekilde yaptiysan guzel calisan bir sogutucu umarim memnun kalirsin.biostan bi bak anakart voltaja gore mi neye gore otofan yapiyor ona gore ayarlarsan ses sorunun da olmaz benim phenomII makinede dondugu bile belli degil.
  • quote:

rica ederim montaji icine sinecek sekilde yaptiysan guzel calisan bir sogutucu umarim memnun kalirsin.biostan bi bak anakart voltaja gore mi neye gore otofan yapiyor ona gore ayarlarsan ses sorunun da olmaz benim phenomII makinede dondugu bile belli degil.

Hocam malum forum sıkıntılı bir türlü yazamadım kusura bakmayın sonradan fark ettim ters takıp boyutuna göre delikleri daraltabiliyormuşuz önceden izlediğim videoda farklı takmışlardı micro atx anakartlara en küçük deliğe getirmek gerekiyormuş işlemcinin altından geçen demiri teşekkürler dikkatiniz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXSasukeXx

quote:

rica ederim montaji icine sinecek sekilde yaptiysan guzel calisan bir sogutucu umarim memnun kalirsin.biostan bi bak anakart voltaja gore mi neye gore otofan yapiyor ona gore ayarlarsan ses sorunun da olmaz benim phenomII makinede dondugu bile belli degil.

Hocam malum forum sıkıntılı bir türlü yazamadım kusura bakmayın sonradan fark ettim ters takıp boyutuna göre delikleri daraltabiliyormuşuz önceden izlediğim videoda farklı takmışlardı micro atx anakartlara en küçük deliğe getirmek gerekiyormuş işlemcinin altından geçen demiri teşekkürler dikkatiniz için

evet malesef foruma bir haller oldu neyse saglik olsun ben ogredim bugun de olsa montaji yaptigini.gule gule kullan tahminim cok voltaj abartmayacaksin bu durumda mis gibi kullanirsin.benim gibi 8320'ye 1.55v verdiginde sogutucu dagiliyor tek kotu ozelligi bu ama sende olmaz sanirim benzeri bir sey yine de aklinda olsun voltaja gelmiyor.voltaj cok olmazsa su sogutma gibi dersek abartmis olmayiz cunku ben karsilastirmasini gordum forumda onetreehill yapmis bu sogutucu ile dark su sogutma arada fark yok efendi kullanimda diyelim yoksa dedigim gibi voltaji basip 5 ghz yaparsan su sogutma 7-8 derece fark atiyor.

• quote:

quote:

quote:

evet malesef foruma bir haller oldu neyse saglik olsun ben ogredim bugun de olsa montaji yaptigini.gule gule kullan tahminim cok voltaj abartmayacaksin bu durumda mis gibi kullanirsin.benim gibi 8320'ye 1.55v verdiginde sogutucu dagiliyor tek kotu ozelligi bu ama sende olmaz sanirim benzeri bir sey yine de aklinda olsun voltaja gelmiyor.voltaj cok olmazsa su sogutma gibi dersek abartmis olmayiz cunku ben karsilastirmasini gordum forumda onetreehill yapmis bu sogutucu ile dark su sogutma arada fark yok efendi kullanimda diyelim yoksa dedigim gibi voltaji basip 5 ghz yaparsan su sogutma 7-8 derece fark atiyor.

Şuanki işlemcim oc ye gelmiyor e6700 kullanıyorum dual core stres testlerinde %50 fan hızında 42 dereceyi geçmedi 1 saatlik testte ilerde alacağım ancak i5 4460 ki oda oc olmuyormuş bence fazlasıyla götürecek gibi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şuanki işlemcim oc ye gelmiyor e6700 kullanıyorum dual core stres testlerinde %50 fan hızında 42 dereceyi geçmedi 1 saatlik testte ilerde alacağım ancak i5 4460 ki oda oc olmuyormuş bence fazlasıyla götürecek gibi

su anki aldigin bench degeri gayet guzel niye %50 fan hizi diyorsun.evet 4460'ta voltaj vermen gerekmiyor sorun yasamazsin ne faydasi olur sessiz doner fani.fanini bozmadigin surece yillarca kullanirsin.fanini piyasada bulmak zor 4pin olacak benzeri olacak derken sogutucunun yari parasini verirsin o yuzden temiz kullandigin surece kullanacagin islemciye rahat ve uzun sure yeter.basligi niye uzattim hani alip da takamayan baska arkadaslar da varsa sen de yardimci ol ben de bakarim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.