Şimdi Ara

SILVERSTONE ÜRÜNLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler tekrar merhaba yoğun pm ler ardından size bir sürprizim var, şirkette çalışan bir akrabam 2 günlüğüne İstanbula gelicek Silverstone ürünleri bizden yoğun olarak istenmişti işte size taşıyabileceğimiz ürünler ve fiyatlar hem de yol masrafı olmadan nasıl olsa akrabam geliyor:
    Silverstone Fan Controller:60 Milyon- Toms Hardware Dünyanın En İyi Fan Controller Ödülü
    SilverStone Nt01-v1-v2 CPU Soğutucu: 60 milyon 0 db ses mükemmel soğutma
    4-5 Güne kadar İstanbula Gelicek akrabam bu fırsatı kaçırmayın derim

• Nasıl 0dba oluyor anlamadım
  • SilverStone Nt01

Bu bana lazim abi Istanbula ne zaman gelior akraban acaba bir de Fan takabiliyor muyuz

Sicaklik degerleri nedir acaba bir de 478 pin e uyumlumu acaba

Sogutucu yok bilgisayari acamiyorum da cevap gec gelebilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: agoze
    Nasıl 0dba oluyor anlamadım

fan yok. işte linkhttp://www.silverstonetek.com/products-nt01v2.0.htm
    ttnin buna benzer bir ürünü dcde 36 dolara satılıyor.http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=CL-P0019

fan kontrolcü de bu sanırım:http://www.silverstonetek.com/products-fp52.htm bu ürün için 60 ytl bayaa uygun bi fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonQuichotte -- 3 Haziran 2005, 18:27:11 >

• aLLyC linkten gordugum kadariyla socket 478 uyumlu ve de 60mmx2 fan takilabiliyo (optional die belirtmis linkte)
    Fan controllera gelince de 3 fan takilabilyo sanirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Schwarz_Mamba

Beyler tekrar merhaba yoğun pm ler ardından size bir sürprizim var, şirkette çalışan bir akrabam 2 günlüğüne İstanbula gelicek Silverstone ürünleri bizden yoğun olarak istenmişti işte size taşıyabileceğimiz ürünler ve fiyatlar hem de yol masrafı olmadan nasıl olsa akrabam geliyor:
    Silverstone Fan Controller:60 Milyon- Toms Hardware Dünyanın En İyi Fan Controller Ödülü
    SilverStone Nt01-v1-v2 CPU Soğutucu: 60 milyon 0 db ses mükemmel soğutma
    4-5 Güne kadar İstanbula Gelicek akrabam bu fırsatı kaçırmayın derim

Muhahahahha mamba kardeşim,ben sana o kadar israra etmiştim de,80 milyondan bi kuruş aşşağa inemem demiştin..Gün geldin 60 milyona satıyon silverstone fan kontrollerini.,O zamanda sana sölemiştim zaten bu ürünü 50-60 milyona satsan,en az 40 tane sipariş alırsın diye.....Nese ben sana p.m attım... (atarım az sonra)

• Mamba,arkadaşım p.m attım wereceğin kararı bekliyorum......Bu ürünü kaçırmak istemiyorum lütfen kabul et..Buğra abiyle konuşurum ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • para kalmadı ki alalım yaw TT skull nin de fan kontroleri bozuldu tam lazım olan şey
  • abi bu fan kontrolorü fireball da 77 ytl ye 6 ay taksitle satılıyor garanti falan naapmışın sen yahu ...

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?Product_ID=sstfb52s
  • quote:

Orjinalden alıntı: ANIL

abi bu fan kontrolorü fireball da 77 ytl ye 6 ay taksitle satılıyor garanti falan naapmışın sen yahu ...

E tamam işte,77 milyona satılan fan kontrolcüsünü bize 60 milyona getirecek,ayrıcada garantili zannedersem,mamba garantisiz ürün getirtmez.
  • Aynen öyle 17 milyon zaten çok iyi bir fark, evet o ürünü şu anda 60 milyona getiririm demem akrabamın yanında taşıyacak olmasından dolayı yol ve gümrük masrafı olmamasından dolayı, zaten fireball'un fiyatı makül gümrük vegisi vs. var biz bu vergiden akrabam sayesinde muaf kalıyoruz ürünler garantili arıza anında sıfırıyla değiştiririz..Ürünler için çabuk karar verip bir liste oluşturursak ben ürün yollayayım elimden geldiğince umarım sizleri mutlu edebilmişizdir
    quote:

Orjinalden alıntı: exo1905

quote:

Orjinalden alıntı: ANIL

abi bu fan kontrolorü fireball da 77 ytl ye 6 ay taksitle satılıyor garanti falan naapmışın sen yahu ...

E tamam işte,77 milyona satılan fan kontrolcüsünü bize 60 milyona getirecek,ayrıcada garantili zannedersem,mamba garantisiz ürün getirtmez.

• Ben warim ama akraban ne zaman gelior acaba Pek fazla Bilgisayarsiz kalamayacagim Bir de bunun degerleri nedir Presscottlarda nasil performans Kimse bir sey bilmior mu...
  • Bayagi iyi bi urune benzidor biras arastirdim eline saglik H600 a33 e insalla sorunsuz uyar... Istanbuldayim 1 adet mumkunse aliim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 4 Haziran 2005, 14:58:02 >
  • kaydettim tamamdır kasa içi havalandırmalarınızın iyi olmasına dikkat edin yani 20 dolarlık kasalara takmak pek mantıklı olmaz..aopen tarzı kasalarda problem çıkmaz elbette...
  • bence kasadan çok hava akımını sağlayabilmesi önemli. aopen bir kasanın bu soğutucuya iyi hava akımı vereceğini sanmıyorum. mutlaka ek fanla desteklenmeli.
  • Scharwz-Mamba arkadaşım sana attığım p.m aldınmı????
    Eğer kabul ettysen hemen benim adımıda listene al.Sileverstone fan kontroller...
    Saygılarımla...
  • Mamba hiç ses çıkmıyor senden wallaha panik oldum ben aman akrabana söle geç çıksın biraz yola..
    Bende 1 tane alim fan kontrollerdan ama p.m attım onu okusana bi...
    Saygılarımla...
  • Hocam Hıc ses cıkmadı senden bnm telı senın Pm e attım oradan kontak kurarız malum cpu sogutucusu uctu
  • 1 adet bana..Silverstone fan kontroller.Benide listeye al..
  • Tamamdır beyler, 10 ar adet fan kontroller ve CPu soğutucusu yollatıyorum, kontak kuracağınız akrabamın adı Barış Özbay..Size kontak numarasını ve banka hesap numarasını vereceğim..Ürünler size her zamanki gibi para yattığı anda yollanacaktır...Saygılar..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.