Şimdi Ara

SILVERSTONE ÜRÜNLERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Fan kontrellerim siyah olsun...
  • tamamdır kardeşim
    quote:

Orjinalden alıntı: exo1905

Mamba,benimki siyah olsun ok mu???
    Fan kontrellerim siyah olsun...
  • Bide beenimkini buğra abi alacak...Biliyo buğra abi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Schwarz_Mamba

Tamamdır beyler, 10 ar adet fan kontroller ve CPu soğutucusu yollatıyorum, kontak kuracağınız akrabamın adı Barış Özbay..Size kontak numarasını ve banka hesap numarasını vereceğim..Ürünler size her zamanki gibi para yattığı anda yollanacaktır...Saygılar..

Hocam Akraban buraya geldiginde elden teslimat yapsak olmaz mi acaba kargoyla ugrasmayalim da Bir de parayi da ona verririz ya da hesaba yatiririz farketmez...

Hayirlisi olsun bakalim...
  • bu ürünlerden bizede haber verin yahu
    quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

quote:

Orjinalden alıntı: Schwarz_Mamba

Tamamdır beyler, 10 ar adet fan kontroller ve CPu soğutucusu yollatıyorum, kontak kuracağınız akrabamın adı Barış Özbay..Size kontak numarasını ve banka hesap numarasını vereceğim..Ürünler size her zamanki gibi para yattığı anda yollanacaktır...Saygılar..

Hocam Akraban buraya geldiginde elden teslimat yapsak olmaz mi acaba kargoyla ugrasmayalim da Bir de parayi da ona verririz ya da hesaba yatiririz farketmez...

Hayirlisi olsun bakalim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kudret Bilgisayar -- 7 Haziran 2005, 12:42:13 >
  • Tamam farketmez sizleri bu konuda bilgilendireceğim başka bu ürünlerden isteyen yok mu bu fırsatı bir daha yakalayamazsınız söyliyim gümrüksüz yol masrafsız kârımız bile yok umarım kıymetimiz anlaşılır
  • @schwarz

hocam nezaman NT01 v2.0 mi acaba urun
  • evet büyük ihtimal cumartesi türkiyede olur, v2.0
    quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

@schwarz

hocam nezaman NT01 v2.0 mi acaba urun
  • schwarz mushkin ram de getirebilirmi akrabaan
    http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820146355
    bu nekadara elime gecer
  • Merhaba mushkinleri getirmeyi önerdim ama Amerikadan çünkü almanyada pahalı fakat topluca getirmeye kimse yanaşmadı aslında herkes ürün istiyor getirmeye kalkınca pek kimse yanaşmıyor
  • schwarz Dostum Ctesi akraban Ist e mi gelior yoksa ankaraya mi?? Hos gorune dayaniyorum bu kadar soruya cunku 3.0ghz makinayi zar zor sogutarak 1.5 ghz e indirdim...
  • Hala beklemedeyiz hocam acaba ctesi den sonra mi belli olur...
  • SilverStone Nt01-v1-v2 CPU Soğutucu için pm attım fan sesinden bıktım artık ya
  • İki kere pm attım ama cevap yok
  • Bende Bosu bosuna bekledım ne arayan war ne soran
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.