Şimdi Ara

sim ağı pin kilidi note 3 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
23.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cellunlocker veya fastgsm isimli sitelerden alacağınız kodlarla telefonunuzu kullanabilirsiniz
  • Cellunlocker sitesinden aldığım kodlar işe yaradı. Hem benim hem de eşimin telefonlarının bölge kilidi çözüldü. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemon48 -- 22 Kasım 2013; 11:22:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cellunlocker sitesinden kod alıp sorunu çözen arkadaşlar biraz daha açıklama yapabilirmisiniz?
    ücreti ödedikten ne kadar sonra kod elinize ulaştı
    sadece 8 haneli 1 kod mu gönderildi
    ve bu garantili bir çözüm müdür yani daha sonradan da aynı sorun olabilirmi
    teşekkürler
  • Dün gece cellunlocker ile yazıştım ve konu çok basit değil, ama anladığım kadarıyla cihazı ilk aldığınız yerden oranın sim kartıyla aktive etmeniz gerekiyor. Daha sonra size bölgesel kilidi çözmek için kodu gönderiyorlar, ama belki şöyle bir şey olabilir almanyadan aldığınız bir tlfonu ingiliz sim kartıyla aktive edebilirsiniz, cellunlocker gece geç olduğundan dolayı yazışmayı bitirdi, ama düzgün bir site kesinlikle chatlaşabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Athlonyus

cellunlocker den 53 tl ye aldığım kod işe yaradı TR de kullanabiliyorum. Tavsiye ederim.

Merhaba,

Siz telefonunuzu aldığınız yerin sim kart ile hiç kullandınız mı ?

Cellunlocker sitesi mutlaka alınan yerde sim ile çalıştırılmasını söylüyor. Hatta 5 dakika üzerinde bir konuşma yapılmasını da söyleyenler var.

Ben de şifre yi aldım ama henüz açamadım. Siz nasıl yaptınız detaylı anlatırsanız hepimize yardımcı olursunuz ?

Teşekkürler
  • hakan318 H kullanıcısına yanıt
    Hayır kullanmadım, kutusundan Türkiye'de çıkardım.
  • dün telefonu götürdüm acaba açabilecekler mi diye ancak yine yapamadılar

telefon avusturya dan geldi N9005 model

kutusunu burada açıp her yolu denedim olmadı

telefoncudan aldığımda onlarda birkaç yol denemiş ancak başarılı olamamışlar
  • lütfen şu linke bakın
    http://androidxda.com/remove-region-lock-from-samsung-galaxy-note-3-sm-n9005
    önemli noktalar
    1-işletim sistemi
    2-Firmware
    şu andaki region lock away programı 1.3 versiyonu ve desteklediği firmwareler
    MI7
    MJ1
    MJ3
    https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.regionlockaway&hl=tr
    işletim sistemi ise 4.3, Ocak ayında 4.4 geliyor, benim anlayabildiğim kadarıyla, telefonu kesinlikle update etmemek, çünkü firmware ve işletim sistemi region lock away versiyonundan önce yayınlanıyor.
    Cihazınızın bilgilerini şuradan öyrenebilirsiniz.
    Ayarlar>Genel>Cihaz hakkında>Anroid sürüm (4.3)
    Yapım numarası JSSS15JN9005XXUDMJ7
    yani firmware MJ7 şimdilik region lock away' in 1.4 versiyonunu bekliyor.
    Diğer taraftan region lock away programı sadece N9005 cihazları kapsıyor, ben henüz bir şey yapmadan bekliyorum.

• hakan318 H kullanıcısına yanıt
    hollandadan note 3 geleck, Türkiyede sım kartını okurmu ?
  • Bir servisi arayıp bilgi alsana? Yapılıp yapılamayacağını öğrenirsin hem.
  • servise verdim, hafta içinde sonuç alacağım, haberdar ederim
  • 100 liraya hallettiler
  • Merhaba,

Ben de cellunlocker'dan ödemeyi yaptıktan 5 dakika sonra gelen şifre ile sorunu çözdüm
  • ismail1903 İ kullanıcısına yanıt
    kardeşim mrb. almanyadan aldım bende note 3 sm n9005 telefonu sim ağ kilidi istiyor. bu dedigin siteden nasıl hallettin biraz yardımcı olur musun lutfen
  • Turkiyede telefoncular halledebiliyir mu bunu? Italyadan note 2 aldim satici da uyarmadi beni. Avea simi takinca problem oldu. Napicaz simdi bilmiyorum?

• Up

• Ben hallettim arkadaslar. Ankaraya donusumde goturdum necatibey caddesindeki bi telefoncuya spt mi z3x mi neyse artik adı, box ile 15 dakkada halletti. Hic kafa yormaya gerek yok. Can sıkacak bi durum da yokmus bosuna strese girdim. 50 liraya halletti. Belki daha ucuza yapan da vardir ama helali hos olsun, değdi. Boylece gorduk ki samsungun kullanici dusmani uygulamalarindan biri daha 5 metrekarelik bir dukkanda paramparca edildi. Madem bu kadar basit bir sekilde kirilabiliyor kullanicilarin basini bu kadar agritmanin manasi nedir anlamis degilim. Bu olay bana samsunga tovbe ettirdi. Zaten note 2yi sattim su an Lg G2 ile gayet mutluyum.

Unlock kodu satan sitelere goz attim. Belirtildigine gore telefonun alindigi ulkenin sim kartiyla aktive edilmeyen telefonlar icin bisey yapilamiyormus. Aşağıdaki ingilizce metin birebir cellunlocker.net ten alınma. Mealen diyor ki, benim verdiğim kodun region lock (bölge kilidi) ile bir alakası yok, sadece belli bir GSM operatörüne kilitlenmişse işe yarar. Cihaz bölge kilitli olmuşsa sim kilidi için de işe yaramaz.

PLEASE READ THIS DISCLAIMER: If you have a Samsung Galaxy S3, S4, S5, Note 2, Note 3 or your Android version is Android 4.4 (KITKAT)

All SAMSUNG devices manufactured after the date of JULY 2013 and Samsung devices running on Android version is Android 4.4 (KITKAT) are subject to REGION LOCKING

If your phone has been used previously with the original carrier, this will not apply to you. However, if your device is BRAND NEW, your must activate it with the original carrier and make a call of 5 minutes or longer.

If your Samsung device becomes Region locked, you will not be able to fully factory Unlock your Samsung devices so it can be used internationally. Even the correct code will not work anymore.

In order for your Samsung device NOT to be region locked, you MUST activate (FIRST USE) your S3, S4, S5, NOTE 2, NOTE 3 with your ORIGINAL carrier at least ONCE to take your region lock OFF. After your Region lock is off, you can Sim Unlock your device via Unlock Code.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htepe -- 3 Temmuz 2014; 9:57:40 >

• lemon48 L kullanıcısına yanıt
    merhaba bizde ABD den note 3 getirttik açamadık...şiz galiba sorununuzu gidermişsiniz.şuanda hala sorunsuzmu...nasıl yol izlediniz yardımcı olurmusunuz..teşekkürler @lemon48
  • aldıgınız ülkenin hattı ile 5 dk o ülke ile görüşme yapamanız gerekiyor bunu yaparsanız telefonunuz otomatik 2 haftalık kullanabilecegimz telefon gibi acılıyor sim kart modu ağı ortadan kalkıyor ben yaptım cok sukur oldu deneyin pişman olmazsınz
  • Arkadaşlar çözüm rootlu cihazlarda;

/system/build.prop dosyasını editlemeniz gerekli(Root Explorer, ES File Explorer or similar)
    Aşağıdaki satırı bu dosyadaki herhangi bir satıra yazın. Sorun ortadan kalktı ben yaptım oldu Sony ericsson xperia pro (mk16i)
    ro.telephony.ril.v3=qcomuiccstack
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.