Şimdi Ara

sim ağı pin kilidi note 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
23.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Almanya dan aldığım note 3ü türkiyede kullanmaya kalktığımda geçersiz sim kart (şebeke kilitli sim kart)diyor. Telefonu türkiyede kullanmak için ne yapmalım?

• RegionLockAway uygulaması ile sim kilidini açabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanyadan aldığım samsung note 3 (9005) türkiye de çalışmıyor, Pin hatası veriyor. Region Lock Away programınıda kurdum. Oda işlemedi. Bu problemi çözen babayiğit var mı?
  • barispolat84 B kullanıcısına yanıt
    Sorunumuz aynı çözebilirseniz haberim olsun
  • he11boy H kullanıcısına yanıt
    selamlar
    ilk aktivasyonu almanyada onlarım operatörine bağlı bir simle yaptınızmı.
    samsung bu şekilde yapılırsa ,yani ilk aktivasyon alındığı ülkenin kartı ile yapılırsa sonradan diğer ülkelerde çalışır diye bir açıklamasını okudum ama doğrusu bende emin değilim.yapan arkadaşlar varsa lütfen paylaşırlarsa çok makbule geçer.
    çünkü bende Hollanda dan 2 tane sipariş ettim ve telefonlar bu hafta içi gelecek.
    eğer bu durum çözümsüz ise telefonları almadan geri göndermem daha doğru olacak gibi.
  • farukkk kullanıcısına yanıt
    selamlar
    siz bu yolu deneyerek yani region lock away programı ilee hiç Avrupa dan alınma bir 9005 i çalıştırdınızmı.
    yoksa bir çok sitede sizin dediğiniz çözüm yazıyor ama birebir yapan ve başarılı olan kimseye rastlamadım.
  • ufukarslantr U kullanıcısına yanıt
    Evet yaptım ilk taktığım kart o2 den aldım. Ama tr de avea takınca olmadı. Basit bir yazılımla çözülür bir süre sonra.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 4 NFC bağlantı sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • he11boy H kullanıcısına yanıt
    peki telefonu önceden root yapıp daha sonra region lock away yükleyip denedinizmi.
    anlatımlarda kesinlikle önceden root yapıp daha sonra kilit açma programını yükleyin ve çalıştırın diyorlar.
    bence bu basit bir sıkıntı değil,samsung bu kilit olayını kolay kolay bırakmayacak gibi .
    her güncellemede bu sorun karşımıza çıkacak gibi.
    sanırım haklısınız belki biraz süreye ihtiyaç var böyle saçma ve anlamsız sınırlamaları geliştiriciler çözecektir diye düşünüyorum.
  • Hiç de saçma değil, üreticiler telefonu ülkenizden almanızı istiyor bu kadar basit.

Sadece Note 3'te böyle bir kısıtlama olmasına rağmen yine de onu tercih etmeniz çok ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 28 Ekim 2013; 20:25:14 >
  • ufukarslantr U kullanıcısına yanıt
    Böyle saçma uygulamalar yaparsa kendi kaybeder. Lg Htc hatta huwai gibi markalar çok sağlam geliyor.
  • up
  • arkadaşlar selam. bilmiyorum konuyu açan arkadaş sorununu çözdümü ama aynı sorunu bende almaynadan kız arkadaşım için getirdiğim note 3 de yaşadım. sim kartı taktıktan sonra sim ağ pin kodunu sordu. tabi araştırdım internette samsung ve turkcell i aradım belki bişey çıkar diye bir sonuç elde edemedim. internette dolanan ragionlock away uygulamasını root yaptıktan sonra da denedim işe yaramadı. uzun zamandan beri cellunlocker diye bir sitenin böyle şeyleri 25 dolar karşılığında yaptığını biliyordum nette te onu kullanıp çözenler olmuş. bende 25 dolara kıyıp oradan gerekli kodu aldım ve telefon çalıştı. eğer bu sorunu yaşıyorsanız belki yer diye önce bi root sonra region lock deneyin yok ben direk çözüm istiyorum derseniz cellunlocker den alın kodunuzu başınızı ağrıtmayın...
  • overactive kullanıcısına yanıt
    hocam ben de sizin tavsiyenize uyarak cellunlocker sitesine 25 dolar ödeme yaptım n9005 note 3 modeli için 24 saat geçti ancak hala sonuclanmadı pending yazıyor sürekli kontrol ettiğimde sizde bu süre ne kadar olmustu yardımcı olur musunuz lütfen.
  • yok duruyor sorun hala çözülmedi. Düzgün bir uygulama çıkmadı sanırım.
  • Ben eşim için İngiltere' den getirdiğim telefonu fastgsm isimli web sitesinden aldığım kod ile çalıştırdım sorunsuz bir şekilde.
  • cellunlocker den 53 tl ye aldığım kod işe yaradı TR de kullanabiliyorum. Tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar Nijerya'dan samsung Galaxy note 3 sm-n900 exynos işlemcili telefon aldım. samsung yetkililerinin söylediği gibi region Lock olmaması için ilk Nijerya hattı takarak kullandım sonra Türkiye Vodafone Hattını taktım olmadı bölgesel kilit istiyor (halen nijeryadayim) . işin ilginç yanı elimde Ghana hattida mevcut onu taktığımda herhangi bi bölgesel kilit kodu istemiyor çalışıyor. bende teli root yaptım region unlock uygulamasını denedim yine olmadı. acaba türkiye'de olmadığım içinmi çalışmıyor yani roaming olduğu için mi? bahsettiğiniz sitelerden şifre satın alarak yapmak için telefonun root olmamasimi gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek çare beklemek malesef

ben de kullanamıyorum Viyana dan geldi telefon

Şu anda Apple Touch niyetine kullanıyorum
  • Apple ın çoktan bıraktığı kilitli sim saçmalığı sevdası (kontratlılar hariç) şimdide Samsungu sarmış anlaşılan.

İnsanları kısıtlamak ve eksik özellikli cihaz satmak (snapdrgon 800 işlemcili modelle aralarındaki farklara bakınız) elbet bir gün cezasını bulacaktır.
  • kamikaze33 kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğimiz sitelerden alınan kodların kullanılması için root işlemini yapmak gerekmiyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.