Şimdi Ara

sim ağı pin kilidi note 3 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
23.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bugün İtalya'da NOTE 3 neo aldım. Vodafon ve Turkcell hatlarla çalışmadı (sim ağı pini istedi). Sonra kutusunun üzerini okuyunca (italyanca idi -- google translate sağolsun ) bir avrupa hattı ile 5 dakika konuştuktan sonra bölge kilidi kalkacak yazıyordu. İtalyan hattı takıp 5:20 dakika konuşup, telefonu kapatıp, SIM kartı değiştirdim. Tekrar açtığımda bölge kodu yok olmuştu.

Yurt dışından getirecek veya getirttirecekler buna dikkat ederlerse problem yaşamazlar :)
  • Ben 8 tane (00000000) sıfır girdim çözüldü denemenizi tavsiye ederim. para felan vermenize gerek yok yani :)
  • Yurt dışı Note 3 n9005 var yukarıda arkadaş yazmış RegionLock Away her sürümde çalışmıyor

cellunlocker adlı site 49 $ istiyor bunun dışında da bir çözüm yok sanırım

RegionLock Away in yeni sürümü de ne zaman çıkar bilinmez bu arada Samsung Almanya'ya yazdım onu da buradan bir arkadaş önermişti

faturayı istediler fatura olmayınca o işte olmadı faturası olanlar direkt alındığı bölgenin samsung müşteri hizmetlerine sitelerinden form atarlarsa kodu yolluyorlar.

Aslında esas sıkıntı Note 3 lerde versiyon düşürememe RegionLock Android 4.3 ün serilerinde çalışıyor

bende 4.4.2 vardı hatta şuan 5 i yükledim açalırsa bu sürümde açılsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeWD@Li -- 9 Ağustos 2015; 16:00:55 >
  • he11boy H kullanıcısına yanıt
    merhabalar bende ingiltereden getirdim 1 telefon s6 telefon subeleri vergi dairesine gitmemi soylediler ve bilgi teknolojilerini fln aramaliymisiz neyse verdi dairesinin onunde internette arastirdim iceri girmeden e devletten yapilabiliyormus link asagida
    imei kayit icin link
    bu adresten pasaport karsiligi 138 tl karsiligi yasal olarak yapilabiliyor fakat ben telefonu actirdim int ten hicbiyerle ugrasmadanarabanin icinde
    sonra evegeldim sim karti taktim sim agi pin kilidi ac diye bir ekran geldi hemen bilgi teknojileri ve iletisimi aradim (0312) 294 94 94 onlarda telefon hangi marka ise oraya gotur onlar kirabiliyor dediler ve tanidik vardi ucretsiz kirdirdim telefonun kilidini sanirim 5-10 lira aliyorlardir
    yani e devlete giris yap sonra yeni sekme de imei kaydetmek icin tikla
    devam ete bas bilgileri doldur devam et odemeyi bankanizin anlasmasi var ise bankayla yoksa necbur vergi dairesi ile yap bir kac saniye sonra odemeyi sorgula tusuna bas onaylandi
    sonra bu sorun cikarsa direk telefon hangi marka ise bayisine gidip kilidi kirdir aslinda basit hem yasal hemde guvenilir
    tek sart pasaport ile yapiliyor birde pasaportun ulkeye giris tarihi 120 gunu gecmemis olmasi

• Merhaba arkadaslar simkilit sorunu yaşayanlar bu konuda gerekli desteği ala bilirler
    http://www.gsmkolik.com/samsung-yazilimlar/21281-samsung-simkilit-kodu-unlock-kodu-kaldirma.html
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.