Şimdi Ara

Sim iğnesi çıkmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Yeni aldığım iPhone 6 kutusundan sim kart çıkartma aparatı çıkmadı, malesef. Fakat telefon yerel hattımda çalışıyor. Amerikadan getirttim. Ordan alınan tüm iPhone'larda durum aynı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok önemli bir zımbırtı değil, takma kafana. Toplu iğne iş görüyor.

• 3 ayda sadece 2 kere çıkarttım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

Çok önemli bir zımbırtı değil, takma kafana. Toplu iğne iş görüyor.

Peki ya neden yok? Sadece locked cihazlarda olmaz diye duymuştum daha önceleri .

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

3 ayda sadece 2 kere çıkarttım

• ATT veya benzeri bir hat çıktıysa içinden iğne yoktur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sim değiştirme uyarısı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Senin telefonu att hatla kullanacağını düşündükleri için koymuyorlar anlaşma gereği. Hatta bi zamanlar lock tu cihazlar sadece att ile çalışıyordu. Millet 1 sene çekmecede sakladı iphone 4 leri bilen bilir. Sonra gevey çıktıda millet kullanabildi cihazını.

• quote:

Hey Allahım ya. Adam o kadar para vermiş toplu iğne mi sokacak? Hem neden eksik olsun iğnesi? Madem önemsiz seninkini ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: APOLL0

Senin telefonu att hatla kullanacağını düşündükleri için koymuyorlar anlaşma gereği. Hatta bi zamanlar lock tu cihazlar sadece att ile çalışıyordu. Millet 1 sene çekmecede sakladı iphone 4 leri bilen bilir. Sonra gevey çıktıda millet kullanabildi cihazını.

Hocam, içinden AT&T hattı çıkan iPhone'lar factory unlocked degil mi? Yani sonradan unlocked ediliyor anladigim kadariyla?

• BakuSH B kullanıcısına yanıt
    Artık factory unlocked. Eskiden değildi ama. Sözleşme bitince müşteri hizmetlerinden açtırılıyordu. iPhone 5 den itibarin benim bildiğim ATT cihazlar factory unlocked yani simfree.
  • quote:

Orijinalden alıntı: APOLL0

Artık factory unlocked. Eskiden değildi ama. Sözleşme bitince müşteri hizmetlerinden açtırılıyordu. iPhone 5 den itibarin benim bildiğim ATT cihazlar factory unlocked yani simfree.

Thanks bro. Rahatladım şimdi kaç gündür acaba sonradan unlocked edildi mi diye düşünüp duruyordum 😀😀😂

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Hey Allahım ya. Adam o kadar para vermiş toplu iğne mi sokacak? Hem neden eksik olsun iğnesi? Madem önemsiz seninkini ver.

Veririm valla yakınsa arkadaş, evde 3-4 tane var. Birini yolda bulmuştum, diğerleri satın aldığım telefonlardan. Hiç birini kullanmamışımdır. Zaten sim card bi kere takılır nerdeyse telefon upgrade edilene kadar çıkarılmaz benim bildiğim.

• Amerika satılanlarda çıkmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesele parçanın önemli olup olmaması değil,kutu içeriğinin eksik olması.Haklısınız gerçekten nasıl kafa kurcalayıcı bir durum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.