Bildirim
Sim iğnesi çıkmadı
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok önemli bir zımbırtı değil, takma kafana. Toplu iğne iş görüyor.
3 ayda sadece 2 kere çıkarttım -
quote:
Orijinalden alıntı: ekdellal
Peki ya neden yok? Sadece locked cihazlarda olmaz diye duymuştum daha önceleri .
quote:
Orijinalden alıntı: flowerhorn
3 ayda sadece 2 kere çıkarttım
ATT veya benzeri bir hat çıktıysa içinden iğne yoktur.
Senin telefonu att hatla kullanacağını düşündükleri için koymuyorlar anlaşma gereği. Hatta bi zamanlar lock tu cihazlar sadece att ile çalışıyordu. Millet 1 sene çekmecede sakladı iphone 4 leri bilen bilir. Sonra gevey çıktıda millet kullanabildi cihazını.
quote:
Hey Allahım ya. Adam o kadar para vermiş toplu iğne mi sokacak? Hem neden eksik olsun iğnesi? Madem önemsiz seninkini ver.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: APOLL0
Senin telefonu att hatla kullanacağını düşündükleri için koymuyorlar anlaşma gereği. Hatta bi zamanlar lock tu cihazlar sadece att ile çalışıyordu. Millet 1 sene çekmecede sakladı iphone 4 leri bilen bilir. Sonra gevey çıktıda millet kullanabildi cihazını.
Hocam, içinden AT&T hattı çıkan iPhone'lar factory unlocked degil mi? Yani sonradan unlocked ediliyor anladigim kadariyla?
Artık factory unlocked. Eskiden değildi ama. Sözleşme bitince müşteri hizmetlerinden açtırılıyordu. iPhone 5 den itibarin benim bildiğim ATT cihazlar factory unlocked yani simfree. -
quote:
Orijinalden alıntı: APOLL0
Artık factory unlocked. Eskiden değildi ama. Sözleşme bitince müşteri hizmetlerinden açtırılıyordu. iPhone 5 den itibarin benim bildiğim ATT cihazlar factory unlocked yani simfree.
Thanks bro. Rahatladım şimdi kaç gündür acaba sonradan unlocked edildi mi diye düşünüp duruyordum 😀😀😂
quote:
Orijinalden alıntı: beyinsis
quote:
Hey Allahım ya. Adam o kadar para vermiş toplu iğne mi sokacak? Hem neden eksik olsun iğnesi? Madem önemsiz seninkini ver.
Veririm valla yakınsa arkadaş, evde 3-4 tane var. Birini yolda bulmuştum, diğerleri satın aldığım telefonlardan. Hiç birini kullanmamışımdır. Zaten sim card bi kere takılır nerdeyse telefon upgrade edilene kadar çıkarılmaz benim bildiğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Amerika satılanlarda çıkmaz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesele parçanın önemli olup olmaması değil,kutu içeriğinin eksik olması.Haklısınız gerçekten nasıl kafa kurcalayıcı bir durum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X