Şimdi Ara

Sim kart girişi olan laptop?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Varmı acaba cep telefonu özelligi olan laptop?Yani sim kart takılabilen?

• bu gprs kartlarıda takılmıyormu ? ama sırf internet özelliği veriyor benim bildiğim
  • Böyle laptoplar var ama teknoloji marketlerde denk gelmedim.

Aşağıda Acer’ınkini koydum diğer markalarda da var ama.

Tabi o zamanlar 3G’de yok, Türkiye’ye 2009’da gelmiş, Avrupa’ya 2002’de. Ne kadar geç takip ediyormuşuz teknolojiyi. Avrupa’da çıkışından 7 yıl sonra Türkiye’ye gelmiş. Üstelik dolar bu kadar da yüksek değildi. Şimdi de dolardan dolayı yeni teknolojiye geçemiyoruz zaten.

Bir 14 yıl sonra başkası cevap yazsın o zamana laptoplar kalkmış olur zaten. :-)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski thinkpadlerde Dell e6500 da ve LG x140 notebookta vardı. X140 benim eski notebookum hiç sim takip kullanmadim ama üstteki arkadaşın dediği gibi sadece internet bağlantısına yariyo yani anlaşmalı operatorden sadece internet paketli sim kart aliyosun modem taşımadan kartı direk cihaza bağlayıp wifi olmadan internet erişimi sağlıyor. Xp için özel driver yükleyip konfigürasyon yapman gerekiyodu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPad 2 zamanında normal sim kartı takıp internet kullanılabiliyordu, bilgisayarda kullanılmaması ilginç, belki şimdikilerde kullanılıyordur. Denemek lazım. Eğer kullanılıyorsa eş kart al, internet lazım olunca telefonu kapatıp onu aç, güzel olabilir, tabi o zaman arama ve SMS gelmeyebilir. Sadece datalı hatlar pahalı oluyor.

Belki son zamanlarda çıkan Superbox’ın içindeki sim kartı laptopa takıp kullanılabilir yanında cihaz taşımana da gerek kalmayabilir. Ama o da çok pahalı zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.