Arkadaşlar ekteki sim kart okuma-yazma devresi şemasının baskı devre şemasına ihtiyacım var.Programları kullanmayı henüz çözemedim de yardımcı olursanız sevinirim.
bunun programlarını nereden buluruz??
www.cepforum.com adresine bakın orda olabilir
İstanbuldayım aslında ama bu işi yapan firmalar 1 tane devre ile uğraşmak istemiyolar.Bi sorum daha olucak bu devre çalışır sanıyorum bi bakabilirseniz sevinirim.
Ayrıca sim kopyalama programları mevcut bende simscan,sım emu, vs. felan
Arkadaşlar bu simkartların özelliği nedir?Yani ne işe yarıyorlar.Bunları takmadan görüşme yapamıyorsun bunun sebebi nedir?Bi de bunlar flash bellek gibi bişey mi?Çünkü kartı koyup telefonu açtığım zaman telefon numarası kaydedip silebiliyorsun.Yardım ederseniz sevinirim.
eagle 4.11 kullanarak şemayı bilgisayarda oluşturmaya çalışıyorum fakat programda hangi elemanları ekleyeceğimi bulamıyorum şemaya göre....offf amatör olmak da ayrı bi zor kardeşim yaaa....git mimari projeni çiz sana en elektronikten dimi help please
Telsim, Turkcell ve avea yeni nesil sim kart kullanıyor, Hiçbiri kopyalanmıyor ... ancak eski nesil simkart olacak da KI yi bulasın o bile yaklaşık 12-14 saat buluyor.
okuyucu arıyorsan ,www.simprog.com dan satın alabilirsin , 1.08A modeli çok iyi ben kullanıyorum sorunsuz çalışıyor. ayrıca eprom da programlayabiliyorsun bu alet le.
bilginize ...
quote:
Orjinalden alıntı: strom
Arkadaşlar bu simkartların özelliği nedir?Yani ne işe yarıyorlar.Bunları takmadan görüşme yapamıyorsun bunun sebebi nedir?Bi de bunlar flash bellek gibi bişey mi?Çünkü kartı koyup telefonu açtığım zaman telefon numarası kaydedip silebiliyorsun.Yardım ederseniz sevinirim.
simkartı takmadan görüşemezsin çünkü adam sistemi öyle tasarlamış yani simkart senin kullanıcı kimliğin. simkartların icinde bir mikrodenetleyici ve birde eeprom var (PIC16F877 ve 24LCxxx) telefon rehberine vs. yerlere birşeyler yazıp kaydedince simkarttaki eeproma yazılıyor
Densev birader yazdığın şeyleri zaten biliyorum.Benim amacım devreyi yapmak satın almak istesem zaten alırdım zaten....
Baskı devresini bilgisayarda oluşturdum gibi ama bazı parçaları tanımlayamadım programda. Mesela resimdeki sim kart yuvası altında olan parça bi switch midir, öyle ise nasıl bir switch tir.Değilse nedir Yardımlarınız için teşekkürler.....
karışık bişey
bildiğin anahatar 4 tane eşzamanlı çalışan ve 2 girişten birini çıkışa veren anahatar olmalı
ama yaylı olabilir belki
bunun programları ile neler yapabiliyorsunuz
yapmaya deger ise uğraşalım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme