Şimdi Ara

Sim Kart Takılabilen Ev Telefonu Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
14.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ev'de kullanmak için hem normal telekom hattına takılı olan hemde sim kart takılıp takılan GSM hattınıda kullanmaya yarıyan bir telefon var mıdır acaba?

Teşekkürler

• gecen sene teknosada oyle bir telefon gormustum. telsız telefondu. basit ve kalitesizdi. markasını hatırlamıyorum. ama sım kartı takıp sadece numaraları telsiz telefonun hafızasına kopyalıyordu. baskada bi halta yaramıyordu.
  • bizim philipste takıyorsun ama sadece numaraları kopyalayabiliyorsun
  • Aslında böyle bir telefon üretseler güzel olur gerçekten.
    Artık gsm operatörleri telekomdan daha uygun fiyat avantajıyla görüştürme imkanı sürüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeSCeNT

Aslında böyle bir telefon üretseler güzel olur gerçekten.
    Artık gsm operatörleri telekomdan daha uygun fiyat avantajıyla görüştürme imkanı sürüyor.

Kesinlikle.
  • Yeniden konu açmaktansa, var olan bir konuyu tekrar gündeme getirmek istiyorum. Piyasada böyle satılan cihazlar var mı? Şimdiden teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorunsuz cep telefonu yok mu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel bi icat olurdu dogrusu dısarda cep telefonu evde ev telefonu niyetine kullanırdık
  • arkadaşlar bende var...arçalik bayiine gidin 90 kagıt....TLF 600 modeli....ben daha denemedim ama...sim kartını takınca görüşme yapabiliyorsun...satıcı öyle dmişti.....aynı cep telefonu gibi ve çok şık bi telefon..
  • Bir de şöyle bir ürün var, fiyatı pahalı ancak alternatif olarak düşünülebilir...

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16199&productid=telfctxlink
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeSCeNT

Aslında böyle bir telefon üretseler güzel olur gerçekten.

bencede
  • Vodafone geçen sene vodafone markalı bir telefon satıyordu.Görüntü ev telefonu gibi gövde ve kablolu ahizeden oluşuyordu.Sim kart takılıyordu fakat ev telefonu takılıyormu sormamıştım.100 tl gibi bir fiyatı vardı.Aşğaıdakine benziyordu
  • sim kartı takılabilir kablolu avizeli bir telefon bulsam hemen alacam. Devamlı evde ceple konuşmakdan
    ilerde beyin tümörü falan olacam diye korkuyorum valla. Bilen arkadaş varsa yazzın gidip alalım.
  • Ahizeli bir modeli vodafone vermişti.
  • lg nin de var sim kart takılan modelleri
  • 10 yıllık hort. var mı öneriniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.