Şimdi Ara

Sim Kart Takılan Telefon Özellikli Akıllı Saatler sadece 240 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ECDREAM GT08 Smart Watch ve LEMFO GT 80 Smart Watch

Teknik Özellikleri:

1.54" 240*240 piksel FQVGA 2.5D(kavisli) kapasitif dokunmatik İPS ekran.
    MTK (MediaTek) 6260 Çift Çekirdek İşlemci
    128 MB RAM Bellek 64 MB Dahili Hafıza 32 GB'a kadar Mikro SD Hafıza Kartı Desteği
    VGA Kamera (640*640) >> Kamera Çok Kaliteli Değil
    Bluetooth 3.0 Desteği ile 10 Metreye kadar telefon ile Bağlantı halinde kalma ve düşük pil kullanımı
    450 Amp Batarya (Tek şarz ile 1.5 - 2 gün kullanım)
    Türkçe Dil ve Karakter Desteği SİM Kart GSM Desteği
    Adım Sayar
    Uyku Yöneticisi
    Besleme Menajeri
    Farklı tema seçenekleri 3 Farklı Saat Teması
    Menüler arası geçişlerde farklı efekt seçenekleri
    Telefondan bağımsız arama yapma ve mesaj atma özelliği
    Saate hat takmadığınız taktirde Bluetooth ile telefonunuz ile eşleştirerek arama yapabilir gelen çağrıları açabilir, mesajları açıp cevap verebilir ve müzik kontrolünü yapabilirsiniz.
    NOT:
    Değerli arkadaşlar teknik özellik kısmında belirttiğim gibi saat telefon olma özelliğine sahiptir. Yani cep telefonunuzdan bağımsız içerisine mikro sim kartınızı takarak telefon niyetine kullanabilir, arama yapabilir mesaj yazabilirsiniz. içerisinde dahili Mp3 Çalar, Galeri, Dosya Yöneticisi gibi akıllı telefonlarınız da bulunan uygulamalar mevcuttur. Mikro SD Hafıza kartı desteği vardır, içerisine takıp müziklerinizi saat üzerinden dinleyebilir ve resimlerinize bakabilirsiniz.
    Kolunuzda hoş bir görüntü oluşturacaktır, oldukça havalı bir görüntü verir
    Ekranı'nın İPS olduğunu düşünüyorum çünkü çok berrak, renkli ve parlak ekrana sahip.
    Saat android vari bir arayüz ile donatılmış home (ev) ve uygulama ekranları arasında geçiş imkanı verilmiştir ayrıca bildirim çubuğu ve popup (açılan pencere) ile gelen bildirimlerinizi görüntüleyebilirsiniz.
    Bir kaç günlük incelemelerim sonucunda elde ettiğim bu bilgileri sizinle paylaştım. Alan arkadaş daha da kurcalayarak daha hangi özelliklere sahip olacağını bulur. Cihazlar gerçekten çok güzel ve çok kaliteli bir görünüme sahip :):)

NOT:

Saatin yanında 15 TL'lik Gizli USB'li Bileklik size hediyem olacak (Bileklik için renk sorunuz >Mavi, Beyaz, Gri ve Siyah renk)
    Balıkesir içi elden teslim edebilirim onun dışında Türkiye'nin her yerine kargoyu kendim karşılayarak gönderim yapacağım.
    Saatin tasarımı Apple Watch'ı andırıyor. Apple'nin fiyatı malum 1300 lira gibi çok yüksek fiyat bandında. Ona o kadar çok vermektense Apple'ye nazaran çok daha az bir fiyata böyle bir saate sahip olabilir bununla ondan çok daha fazlasını yapabilirsiniz.
    Alan arkadaşıma şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullansın inşallah, sağlıcakla kalın Allah'a emanet olun :):):)

NOT:

Yukarıda Sayılan özellikler her iki cihaz için ortak özellikler olmakla beraber Lemfo GT80 de batarya 380 Amp ve kamerası biraz daha kalitelidir. Arayüz olarak ECDREAM daha başarılıyken saat kordonu LEMFO'da daha kalitelidir. Hoparlör her iki cihazda da aynı seviyededir.

Sim Kart Takılan Telefon Özellikli Akıllı Saatler sadece 240 TL Sim Kart Takılan Telefon Özellikli Akıllı Saatler sadece 240 TL Sim Kart Takılan Telefon Özellikli Akıllı Saatler sadece 240 TL Sim Kart Takılan Telefon Özellikli Akıllı Saatler sadece 240 TL Sim Kart Takılan Telefon Özellikli Akıllı Saatler sadece 240 TL Sim Kart Takılan Telefon Özellikli Akıllı Saatler sadece 240 TL Sim Kart Takılan Telefon Özellikli Akıllı Saatler sadece 240 TL Sim Kart Takılan Telefon Özellikli Akıllı Saatler sadece 240 TL Sim Kart Takılan Telefon Özellikli Akıllı Saatler sadece 240 TL Sim Kart Takılan Telefon Özellikli Akıllı Saatler sadece 240 TL Sim Kart Takılan Telefon Özellikli Akıllı Saatler sadece 240 TL Sim Kart Takılan Telefon Özellikli Akıllı Saatler sadece 240 TL Sim Kart Takılan Telefon Özellikli Akıllı Saatler sadece 240 TL

İletişim Numarası: 0539 265 90 30
    Ara;
    SMS at;
    Whatsapp'dan yaz;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sosyalix -- 10 Şubat 2016; 13:44:23 >

• Yuhhhh diyorum başka birşey demiyorum çinden aynısını 68 tl ye 12 günde getirttım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çinde 25$.
    arkadaş keriz keklemeye gelmiş gibi
  • fiyatlar bence normal.. napsın bedavayamı versin,sim kartlı ürün sokmak zordur telefon muamelesi görür o yuzden gümrük sıkıntısı var takılma riski var bu 25 dolar diyenler çok biliyor uğraşmıs emek vermiş..

hayırlı satıslar diliyorum kardeşim
  • DEĞERLİ ARKADAŞLAR BENİM KİMSEYİ KAZIKLAMAK GİBİ BİR NİYETİM YOK. ÖNCELİKLE 0 25 DOLAR DEDİĞİNİZ SİM KARTLI SAATLERDENDE GETİRİYORUM ONLAR İLE BU RESMİDEKİLER ARASINDA YAZILIM VE DONANIM FARKI VAR. BUNLAR O DEDİKLERİNİZİN ÜST MODELLERİ MESALA o 20 25 DOLAR OLAN SAATLER MTK'NIN YAZILIMI VEYA DİĞER NOTİFİER UYGULAMALARI İLE UYUMLU ÇALIŞMIYOR, İÇLERİNDE TİTREŞİM MODÜLLERİ YOK EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ ÖYLE SİTEDE YAZDIĞI GİBİ 240*240 DEĞİL VE TFT EKRAN. BU SAATLER İLE 240*240 PİKSEL VE İPS EKRAN. AYRICA BU SAATLERİ BEN İMEİ ÇAKARAK SATIYORUM YANİ ÜRÜNLER HAT TAKTIKTAN BİR SÜRE SONRA KAPANMIYOR, KAYITLI HALE GELİYOR. EĞER SİM KARTLI SAATE İMEİ ÇAKMAYI BİLİYORSANIZ ÖYLE ÇIKIN DA KONUŞUN. SON OLARAK BU BİR SERBEST PİYASADIR HERKES KENDİ MALINI İSTEDİĞİ FİYAT ETİKETİYLE SATABİLİR BUNA KİMSENİN KARIŞMAYA HAKKI YOKTUR. İSTEYEN ADAM PARASINI RİSKE ATIP ÇİNDEN SİPARİŞDE VEREBİLİR KİMSE BUNLARI ALMAK ZORUNDA DEĞİL. ALMAK İSTEYEN İSTE İLETİŞİME GEÇER BULUŞURUZ ÜRÜNÜ İNCELER TELEFONU İLE EŞLEŞTİRİR AKLINA YATARSA PAZARLIK YAPILIR ALIR BUKADAR BASİT YANİ. AYRICA BUNLARA PAHALI VEYA KAZIK DİYORSUNUZ OZAMAN TEKNOSAYAS GİDİNDE BAKIN Bİ 30 LİRALIK U WATCH U80 MODEL SAATE PERO P WATCH İSMİMİ BASARAK 160 LİRAYA SATIYOR. KAZIK GÖRMEK İSTİYORSANIZ UĞRAYIN ORAYA...

CEMTÜRK KARDEŞİM DESTEĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sosyalix -- 24 Şubat 2016; 12:21:13 >

• Sazan avi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosyalix

DEĞERLİ ARKADAŞLAR BENİM KİMSEYİ KAZIKLAMAK GİBİ BİR NİYETİM YOK. ÖNCELİKLE 0 25 DOLAR DEDİĞİNİZ SİM KARTLI SAATLERDENDE GETİRİYORUM ONLAR İLE BU RESMİDEKİLER ARASINDA YAZILIM VE DONANIM FARKI VAR. BUNLAR O DEDİKLERİNİZİN ÜST MODELLERİ MESALA o 20 25 DOLAR OLAN SAATLER MTK'NIN YAZILIMI VEYA DİĞER NOTİFİER UYGULAMALARI İLE UYUMLU ÇALIŞMIYOR, İÇLERİNDE TİTREŞİM MODÜLLERİ YOK EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ ÖYLE SİTEDE YAZDIĞI GİBİ 240*240 DEĞİL VE TFT EKRAN. BU SAATLER İLE 240*240 PİKSEL VE İPS EKRAN. AYRICA BU SAATLERİ BEN İMEİ ÇAKARAK SATIYORUM YANİ ÜRÜNLER HAT TAKTIKTAN BİR SÜRE SONRA KAPANMIYOR, KAYITLI HALE GELİYOR. EĞER SİM KARTLI SAATE İMEİ ÇAKMAYI BİLİYORSANIZ ÖYLE ÇIKIN DA KONUŞUN. SON OLARAK BU BİR SERBEST PİYASADIR HERKES KENDİ MALINI İSTEDİĞİ FİYAT ETİKETİYLE SATABİLİR BUNA KİMSENİN KARIŞMAYA HAKKI YOKTUR. İSTEYEN ADAM PARASINI RİSKE ATIP ÇİNDEN SİPARİŞDE VEREBİLİR KİMSE BUNLARI ALMAK ZORUNDA DEĞİL. ALMAK İSTEYEN İSTE İLETİŞİME GEÇER BULUŞURUZ ÜRÜNÜ İNCELER TELEFONU İLE EŞLEŞTİRİR AKLINA YATARSA PAZARLIK YAPILIR ALIR BUKADAR BASİT YANİ. AYRICA BUNLARA PAHALI VEYA KAZIK DİYORSUNUZ OZAMAN TEKNOSAYAS GİDİNDE BAKIN Bİ 30 LİRALIK U WATCH U80 MODEL SAATE PERO P WATCH İSMİMİ BASARAK 160 LİRAYA SATIYOR. KAZIK GÖRMEK İSTİYORSANIZ UĞRAYIN ORAYA...

CEMTÜRK KARDEŞİM DESTEĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

tabi öyledir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemturk

fiyatlar bence normal.. napsın bedavayamı versin,sim kartlı ürün sokmak zordur telefon muamelesi görür o yuzden gümrük sıkıntısı var takılma riski var bu 25 dolar diyenler çok biliyor uğraşmıs emek vermiş..

http://forum.donanimhaber.com/m_115463239/f_//tm.htm#115463239

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet0303531 -- 21 Mart 2016; 21:31:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemturk

fiyatlar bence normal.. napsın bedavayamı versin,sim kartlı ürün sokmak zordur telefon muamelesi görür o yuzden gümrük sıkıntısı var takılma riski var bu 25 dolar diyenler çok biliyor uğraşmıs emek vermiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet0303531 -- 21 Mart 2016; 21:31:44 >
  • belki lazım olur arkadaşlar. gt08:130tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet0303531 -- 21 Mart 2016; 21:32:36 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet0303531 -- 21 Mart 2016; 21:32:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.