Şimdi Ara

Sim kart yuvasını bozmam lazım toplanın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonumu bozmak istiyorum.Ama telefonu normal bir şekilde bozarsam belki bizimkiler çakar diyerek telefonun açılıp ancak çağrı yapamamasını istiyorum bunun içinde aklıma sim kart yuvasını bozmak geldi.Bunu nasıl yapabilirim yardım pls

Şuana kadar denediklerim

Sim kart yuvasına tuz döküp limon sıktım

Kolonya döküp çakmakla kısa süre ateşe verdim

Yakın zamanda çamaşır suyu dökmeyi deniycem.Başka önerisi olan varsa bekliyorum

• Telefona root at ve efs klasörünü sil bir daha asla arayan filan sana ulaşamaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyke86

Telefona root at ve efs klasörünü sil bir daha asla arayan filan sana ulaşamaz

Telefon android falan değil dandik bir lg telefon kendi işletim sistemi var.O yüzden nasıl root atabilirim hiç bilmiyorum.Ve o dediğin klasörlerde yok doğal olarak :)
  • Kurdan veya igne tarzi birsey yok ordaki o demirleri bük. Ben eski telefonumda buyuk sim yerine kucuk simi takmistim cikarirken o sekilde kirilmisti o demirler 30tl servis ucreti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sim kart yuvasina kesilen simkartlarin kalan kismini tak, cikarmaya calis. Cikmayacaktir, pinleri bozarsin böylelikle calismaz.

Allah kimseye böyle evlat vermesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Redible

Kurdan veya igne tarzi birsey yok ordaki o demirleri bük. Ben eski telefonumda buyuk sim yerine kucuk simi takmistim cikarirken o sekilde kirilmisti o demirler 30tl servis ucreti

Dostum onlar bükülebilir bişey değil telefonda yani gömülü gibi birşey onu yapmam imkansız.Benim aradığım garip bi kimyasal falan ile iletkenliğini bozmak
  • telefonu sat calindi de.. parasiyla da bimden alem yaparsın..
  • sonuç nedir benimde simkart yerini bozmam gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

telefonu sat calindi de.. parasiyla da bimden alem yaparsın..

Bu daha iyi bir fikir.

• Metallerle tepkime veren kimyasallari arastir ama kendine de zarar verme ve cikan dumani SOLUMA

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.