Arkadaşlar ben yeni telefon alacağım fakat şuanki telefonumda virüs var. Bu virüs simkartıma bulaşmış olabilir mi? Çünkü endişeleniyorum yeni telefonuma bu sim kartı takarsam bulaşır diye. |
Bildirim
Arkadaşlar ben yeni telefon alacağım fakat şuanki telefonumda virüs var. Bu virüs simkartıma bulaşmış olabilir mi? Çünkü endişeleniyorum yeni telefonuma bu sim kartı takarsam bulaşır diye. |
Tamamen tahmin yürütüyorum. Sim kartların var olan bellekleri rehber ekleme üzerine olduğu için zannetmiyorum. Ancak çok endişeleniyorsan gsm operatöründen yeni sim kart talep edebilirsin. |
eletronikte virüs bulaşmayacak yer yoktur ama bahsettiğin çok düşük bir ihtimal |
1) Telefonunda virus olduğunu nerden anladın ? 2) Telefonunu fabrika ayarlarına döndürünce komple temizlenmiyor mu? 3) Simkart a virus bulaşmaz, üzerinde işletim sistemi yoktur, amacı baz istasyonu ile iletişimi sağlayacak kodları depolamaktır + rehber tabiki eğer hala kullanan var ise. 4) "Elektronikte virus bulaşmayacak yer yoktur" bu pek olmamış... |