Şimdi Ara

Sim kilitli iphone5, note 2 takas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba öncelikle daha önceden sorulduysa veya yanlış yere açtıysam özür dilerim.
    Bir arkadaşa yurt dışından ip5 gelmiş sim kilitli ve kayıtsız note 2 ile takas etmek istiyo yurt içi telefonla.Pasaport ve unlock işi ile biraz maddi sıkıntıları yüzünden ilgilenemiyor. Bana sordu bende bişey diyemedim konu ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim.Yani ip5 bu haliyle temiz bir note 2 edermi ? nedir ne değildir?

• hem sim kilitli hem kayıtsız, bence bu takas mantıklı değil, zira iphone 5'i muhtemelen açtıramayacaksın yada epey bir masrafın gidecek.
  • Hocam ip5 arkadasta iste herhangi bir telefoncudan note2 almak istiyor bu arada ip5 gevey le acilio hocam ne dersiniz yani bitane note 2 bulursa degistirsinmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayıt derdini halledebilirse ki pasaportu yoksa devlete harcı vs. masraflar toplam 250 tl civarından başlıyor,iphone 5 kullanmayı istiyorsa uğraşabilirse kullanılır geveyle vs. suan o haliyle satıp çok rahat note 2 alabilir diye düşünüyorum,ama telefoncu çakaldır elindeki malı öldürür kendi malını yüceltir,üste parada ister sahibinden.com gibi sitelere iphone 5 i satılığa çıkartsın,yada direk kafa kafaya takaslayabilir,aynı şekilde sahibinden sanalpazar gibi sitelerden iphone 5 fiyatlarınada bakabilir,note 2 de keza öyle en azından aklında fiyat olarak fikir oluşmuş olur.
  • Kafakafaya uygun olur yani degilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 11 Sim Unlock
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.