Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.876
Cevap
259
Favori
528.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Servo ve Loadcell olursa bencede Fanatec den fiyat olarak çok bir farkı olmaz. Bulunabilirlik ve servis avantajı olur sadece.
    Ürün konumlandırma olarak Logitech'in hedef kitlesinin dışında bir iş olur. Pek tahmin etmiyorum.
    Force Feedback konusunda sağlıklı bir gelişim göstermesi iyi olurdu ama ondan da çok ümitli değilim.
  • Günaydın Beyler
    10 gün önce amazonun 1 günlük özel indiriminden yararlanarak trustmaster t500rs direksiyonunu Aldım dün elime ulaştı
    Tekrar indirime girerim bilmem ama almak isteyen varsa takip listenize atın indirim olduğunda haberdar olursunuz .
    Toplam olarak herşey dahil 1040 lira ödedim
    Amazondan nasıl alışveriş yapılır bununla birlikte izlenmesi gereken yollar neler forumda bir konu bulunmakta sanırım yardımcı olacaktır size
    Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• BaARBAaR kullanıcısına yanıt
    güle güle kullan hayırlı olsun Barbaros keyifli neşeli yarışlar yap

malum biliyorsun Project car a daha güncelleme gelmedi
    sakın proj. car oynama 2 yarış sonra kilitlenip vibrasyona geçiyor
    direksiyon

birde şu standını çok beğendim nerden aldın şu standı
    whell stand pro gibi demir bacak arasından geçmiyor.
    Güle güle kullanın :)

Evet stand benimde dikkatimi çekti, nereden, kaça aldınız?
    Katlanabiliyormu? Vites aparatı varmı?
    Hocam çok uyguna almışsın hayırlı olsun bana 500 tl daha pahalıya geldi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazondan aldığınız ürüne gümrük vs ekleniyor mu? T500RS alımı ile ilgili tecrübenizi aktarırsanız çok memnun oluruz.
  • @Troçki @Assasin_2015 bunu forumdan direksiyonu nu satan bir arkadaştan aldım ama sistem çok basit aslında kendim yapacaktım hazır satılıyorken alayım dedim
    Pedala göre alt ağır demir bir levha pedal levhanıa göre kestirebilirsiniz
    Ortadan teleskop bir boru alt boru 35 cm uzunluğunda içeri giren teleskop boru da 40 cm uzunluğunda bu katlanamıyor ama yer sıkıntınız varsa alt demir levhaya kaynak yerine U demirle vidalanıp sıkıştırmalı bir sistem yaptırıla bilir maliyetide çok düşük olacaktır aleminyum teleskop boru Çağlayan hürriyet mahallesinde satılıyor Karaköy hırdavatçılar Çarşısı'nda da var

Vites aparatı yapmak ben direksiyon yanında istemediğim için yapmadım oturduğum koltuk ta kol dayatma kısmına birşey yaptırmak istiyorum bakalım ama illa yaptırmak isterseniz şöyle olabilir
    Direksiyon simitini taktığın tabla ya 3-adet delik açtırılıp 30 cm cetvel ölçüsünde yine demir bir levha kestirilip orada delik açtırılıp direksiyon levhasına sabitlenir

@erolkoroğlu Amazon gümrük alıyor ama ayrıntısı şu mesela siz bir ürünü yazıp listeye eklediğinizde ımport feeds deposit Altında bir para alır Çoğumuzun yanılgıya düştüğü Kısım odur o paranın hepsini almaz atıyorum mesela sizden 200 dolar yazdı ürün size ulaştı gümrük işleri bitti ürün size ulaştı gümrük işlemleri kaç para tuttu ise geri kalanı iade olur
    Gümrük işlemleriide kısmet tamamen bazen direk geçer ama en fazla ödeyeceğiniz aldığınız Ürünün %18 dir oda en fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaARBAaR -- 26 Mayıs 2015; 11:05:22 >

• Bedava dan biraz daha pahalıya almışsınız. Ben de bir kampanya yakalarsam alıp kenara atacağım.
  • MtkP HuSnU kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle oldu hocam
    Baya bir süredir takip ediyordum

Bu arada dileyen olur ise g27 uzun süredir çok güzel bir indirimde 236 us sanırım

• Forumda böyle konular görmek gerçekten çok iyi . Takip
    Hayırlı olsun güle güle kullanın,darısı bizim başımıza.Amazondan alış veriş yapmayı düşünen arkadaşlar, hem amazon com. u hemde amazon de. yi takip etsinler.İkiside Türkiye ye gönderim yapıyor.
  • Geçenlerde bir arkadaşımda bulunan Thrustmaster T500RS i denedim çok özel bir set ancak bazı handikaplarıda yok değil.Özellikle direksiyon arkası vites mevzusu böyle bir sete pek yakışmamış ,modlanarak bir kaç değişiklikle direksiyonla eş zamanlı olarak ayarlanabiliyormuş ama yinede içime sinmedi.

Ben G27 kullanıyorum ve gerçektende bir yarışta olması gereken herşeyi size hissetiriyor , arada bu kadar fiyat farkları olması üzücü.

Ama pedal konusunda kesinlikle önde , bir ara sadece bunun için bile yeniden bir set almayı düşündüm :)
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    Direksiyonunuzdan memnunsanız, G27 pedallarını benim gibi modlayabilirsiniz. Gerçekten çok fark ediyor.
    Aslında genel kanı T500'ün güçlü taraflarının direksyion - kontrol - Force feedback etrafında döndüğü yönünde.
    Sizin yorumunuz bu işin yinede kişisel olarak (alışkanlıklar da bir faktör tabiki) değişebileceği kimse için 100% bir doğru olmadığını gösteriyor.
    Almadan önce keşke herkes tüm direksiyonları deneyebilse.
  • Assasin_2015 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle , deneyerek alınması gereken şeyler , çünkü fiyatları yüksek.Beklentilerinizi verebilmeli ama nerde nasıl denenir Türkiye de :) Bir eş dost alır yada bir tanıtım filan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaARBAaR

Aynen öyle oldu hocam
    Baya bir süredir takip ediyordum

Bu arada dileyen olur ise g27 uzun süredir çok güzel bir indirimde 236 us sanırım

vergi ve kargoyla aynı paraya gelir hocam. oradan gelen biri olsa getirtilebilirdi. dfgt ile aynı para şu an g27 amazonda
    Evet bu sebepten bu platformlarda deneyim ve izlenimlerimizi paylaşmak çok önemli.
    hangi oyunları oynuyorsun genelde ? Ekledim sanki ben seni steamde
  • Çalışma hayatı, evlilik hayatı vs. derken eskisi gibi düzenli olarak ve uzun seanslar yapamıyorum. Böyle bir vakit kalmıyor.
    Şu sıralar vakit buldukça en çok Assetto Corsa ile Project Cars oynuyorum bende pek çok kişi gibi. I racing üyeliği almayı istiyorum ama bendeki vakit ile komik bir hareket olur.

Evet ben sizi ve Erol bey'i eklemiştim.
    Ancak dediğim gibi kısıtlı fırsat bulabildiğim den çok fazla denk gelemiyoruz. Umarım ara sırada olsa eğlenceli yarışlar yapabiliriz.

Steam den eklemek isteyen tüm arkadaşlar için kullanıcı adım: Assasin2015
    Sorma bende evliyim , özel hayattaki sorumluluklar arttığı zaman bu tarz hobiler çok kısıtlı zamanlar içinde yapılabiliyor.

Bu arada modifiye ile ilgilenen arkadaşlar için bir site buldum fiyatları türk lirasına çevrildiğinde biraz tuzlu ama en azından neler yapılıyor bu setlere , Bununla ilgili fikir sahibi olurlar en azından.

http://frex.xsrv.jp/gpshop/catalog/default.php?cPath=1
    Frex profesyonel simülatör ekipmanlarında tanınmış bir marka.
    Fiyatlarıda ona göre tabi.

Ana sayfa:

www.frex.com/gp/
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.