Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.876
Cevap
259
Favori
528.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu anda en ucuzu amazon gibi görünüyor.
    Sahibinden gibi sitelerde çok temiz ikinci eller de var. Onlardan da düşünebilirsiniz.
    Direksiyona heveslenip, sonra çok yer kaplıyor diye, tertemiz direksiyon satan çok insan var.
    İlla sıfır almak gerekmiyor bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assasin_2015 -- 29 Mayıs 2015; 12:02:25 >
  • Assasin_2015 kullanıcısına yanıt
    ben de zaten uzun süre kullanmayı düşünmüyorum. iki üç ay elimde tutup satacağım. temiz ikinci el bulursam alırım. sıfırı 885 tl sanalmarketimde
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    Sonrasında daha üst seviye bir set mi alacaksınız?
    hayır, gamepad ile oynamaya devam edeceğim. ben genelde uçuş simlerini kullanıyorum. çıkmasını beklediğim bazı uçaklar var. o arada assetto ile idare ederim diye düşündüm. biraz da city car simulator kullanmak istiyorum, onda da debriyaj ve h vites olmayınca bir halta benzemiyor :)
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    İkinci el bir cihaz çok daha iyi olacaktır o halde.
    Sitelerde bir dolu ilan var. Temiz bir G27 bulursunuz eminim.
    aynen hocam kovalıyoruz o şekilde bakalım.
  • G29'dan bir resim daha.Bu sefer pedallar görünüyor.
    Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]
  • vitesi uçurmuşlar anlaşılan
  • Pedallarda da kozmetik bir dokunuş var gibi.
    Vites setini çıkardılarsa fiyatı uygun olabilir. Eski vites setleri ile uyumlumu acaba?
  • uygun bir fiyat olacağını pek sanmıyorum açıkçası. ps4 desteği bile olmayan dfgt ve g27 halen uçuk fiyatlardayken
  • Yabancı forumlarda T600 sesleri yükselmeye başlamış. Sanırım Gran Turismo 7 ile birlikte, Thrustmaster şirketi T600 model numaralı, direksiyonunu piyasaya sunacak. Muhtemelen, ortasında yine GT amblemi olur. Yalnız, bu sefer vites kulakçıkları direksiyon simidi ile birlikte döner, direksiyonun tuş takımı tıpkı T300 modeli gibi PS4'e uyumlu tasarlanır ve bir ihtimal fren pedalında fanatech gibi load cell özelliği olabilir. Direksiyon simidinin, logitech G27 gibi el dikimi gerçek deri kaplama olması da ihtimaller dahilinde. Thrusmaster T600 çıkar çıkmaz, Project CARS destekleyecektir ve menüsüne adapte edecektir.

Thrustmaster T600 de beklenen özellikler.

-Direksiyon kutusu, direksiyon mili ve içindeki motor aksamında T500 kalitesini devam ettirmesi. (Aynı malzeme kalitesi Thrustmaster T600 de neden olmasın)

-Pedal aksamında T500 kalitesini devam ettirmesi ve fren pedalında load cell özelliği olması. (Fanatech direksiyonların ve diğer pro direksiyonların fren pedalında load cell özelliği mevcut. Thrustmaster T600 de neden olmasın)

-Vites kulakçıklarının direksiyon simidi ile dönmesi. (Thrustmaster T500 hariç, dünyadaki bütün direksiyonların F1 vites kulakçıları, direksiyon ile dönüyor. Thrustmaster T600 de neden olmasın)

-Direksiyon tuş takımının playstation 4'e uyumlu olması. (Thrustmaster T300 modelinde var. Thrustmaster T600 de neden olmasın)

-Direksiyon simidinin gerçek deri kaplama olması. (Logitech G27 modelinde var. Thrustmaster T600 de neden olmasın)

• Sistemin son hali
    Sahibindende bir arkadastan koltuk aldim ve masayi degistirdim, g27 ile beraber guzel oldu.

Bu arada bosa cikan driving force gt direksiyonumu satiyorum arkadaslar, ilgilenenler pm ile ulasabilir.
    Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: gökhanceylan

Sistemin son hali
    Sahibindende bir arkadastan koltuk aldim ve masayi degistirdim, g27 ile beraber guzel oldu.

Bu arada bosa cikan driving force gt direksiyonumu satiyorum arkadaslar, ilgilenenler pm ile ulasabilir.
    Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

monitörler yere düşmesin de :)

keyifle oynayın

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Ben bu G29 u alırım alırım arkadaş t500 ude defederim kulaklarım fan sesine doydu ilk göz ağrım logitech ys

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozan_26 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler:) biraz sakat duruyorlarmis evet simdi duzellttim.
  • H shifter olmadan nasıl olur ki üst model bir direksiyon sonuçta şahsen ben g29 da dfgt vitesi istemem. G27 yi satınca insan kendini boşlukta hissediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePlakumat -- 29 Mayıs 2015; 23:21:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gökhanceylan kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi görünüyor. Shifter içinde yan tarafa birşey ayarlarsanız epey otomobil işi olur.
  • Kutuda resmi görünmeyince sadece tahmin olarak söyledim. Belki vites seti ile geliyordur. Yada ayrı bir set çıkarırlar belki.
    Maliyeti düşürüp rekabetçi olmak için vites den yada vites dahil sistemden vazgeçmiş olabilirler. Takip edip göreceğiz.
  • Belkide g29 da vitesi ayrı satabilirler
    Çünkü g27 deki direksiyon üstündeki eksik olan tuşlar
    Hep H vitesin üstündeydi şimdiki fiziki görünüşe göre
    Hepsini direksiyonun ğzerine yerleştirmişler buda
    H vitesi boşa çıkartıp ayrı satılması için bir sebep olabilir
    Zaten gerçek yarış araçlarındada artık direksiyon
    Arkası triptonik vitesler kullanılıyor daha seri olması babında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görünüşe göre direksiyon harici G27 den bir farkı olmayacak. Herhalde PS4 desteği de olur. Bu yoklukta T500 parasına satarlar.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.