Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.876
Cevap
259
Favori
528.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önümüzdeki cuma Thrustmaster t300 rs ve diğer thrustmaster ürünler ortombo ya muhtemelen giriş
    yapacaklarmış mustafa beyden aldığım bilgiyi paylaşıyorum almak isteyenler fıırsatı kaçırmasınlar
  • Abi o muhteşem fiyatlarla giriş yaparlarsa biraz sıkıntı olabilir . Yine de getirmeleri güzel tabiki
  • MtkP HuSnU kullanıcısına yanıt
    Valla hüsnü kardeşim gerçektende sıkıntılı oluyor aşırı pahalı
    Lakin yapacak bir şeyde yok dışardan getirtiyor adamlar
    Bir túrlü karlarınıda koyacaklar tabiki lakin abartmasalar
    İyi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servo motorlu üst seviye setler ile tanışmak isteyenlere. Sim Racing Garage uzun bir karşılaştırma yapmış

https://www.youtube.com/watch?v=fnugyXhVsZI

bizler orta seviyeye zor yetişiyoruz hüsnü
    bunlar herhalde bi araba parasına gelecek sistemler
    vede sadece pc de kullanılıyorlar galiba
    tam prof işi baksana soğutma fanlarıda ayrı bir güç
    kaynağıyla beraber herhalde
    şahsen beni aşar bu sistem zaten aşmasada almam
    orta sınıf benim keyif almama yetipde artıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

bizler orta seviyeye zor yetişiyoruz hüsnü
    bunlar herhalde bi araba parasına gelecek sistemler
    vede sadece pc de kullanılıyorlar galiba
    tam prof işi baksana soğutma fanlarıda ayrı bir güç
    kaynağıyla beraber herhalde
    şahsen beni aşar bu sistem zaten aşmasada almam
    orta sınıf benim keyif almama yetipde artıyor

Evet abi bunlar artık en üst seviye. Sertlik olarak bakarsan üstü açık araçlardaki kadar sert olabilir. Tabiki verdiği tepki yazılıma bakıyor. Ama bunun yazılımını yapmakta basit iş değil. Genelde pro lardan yardım alınıyor. Fiyat bilgisi vermek gerekirse.

Aralarından en ucuzu Accuforce 1748 $
    Bodnar ın Simsteering 2880 Sterlin ( Direksiyon hariç )
    Open Sim Wheel Proje Aşamasında . Bodnara yakın olur
    ECCİ 2900 $
    Frex 1100 € ( Sadece gövde. Yanında birkaç aksesuar almak lazım )

Tabiki bu setlerin hiç birinde pedal yok .

Accuforce'un fiyatı kendi grubunda hiç fena değil aslında.
    Fanatec Wheelbase bile yanına direksiyonu ile 1200 - 1.300€ civarında.
  • 300RS 1.269,34TL
    https://www.ortombo.com/t300rs-direksiyon/

Fiyat yüksek gibi geldi bana.

Yurt dışında, RS500 ile RS300 arasındaki fark 165 Dolar. Bu sitede ise 982 Lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 1 Haziran 2015; 16:59:42 >
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    bende anlamadım geçen gün bir arkadaşa amazondan getiren bu forumdan bir arkadaşa aldık
    sıfır t500rs 1600 tl ye
  • T500RS pedallarına progressive pedal modu yapmak isteyenler aşağıdaki siteye göz atabilir.
    Benim G27 pedallarına yaptığım Nixim moduna benzer bir mantıkla işliyor.

http://www.thebrakemod.com/

DIY olarak da birşeyler yapılabilir pek tabi.
  • benim anlamadigim konu

direksiyon sahibi arkadaslar her yeni oyunda ayar bulma ve yapma sorunu yasiyor

oyunu aldiktan ve direksiyonu taktiktan sonra resmi ayarlar neden yeterli olmuyor dostlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese Selamlar
    @MtkP HuSnU sanırım z1 dasboard kullanıyosunuz

bu proframın software ini alırsak bir tablet te kullanabiliyormuyuz mantığı nedir ?

dashmeterpro satıl aldım ucuz android bir tablet satın aldım onda bu programı kullanıcam

z1 için kesin bilgi sahibi olursam alabilirim o programıda

sistemimim son hali
    Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]
    Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

fanatec clubsport shifter almaya karar verdim ama kullanan arkadaşım var ise th ile kıyaslar ise çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaARBAaR -- 3 Haziran 2015; 23:44:39 >

• ilkermurat kullanıcısına yanıt
    Her oyunun fizik motoru birbirinden farklı karakteristik gösteriyor. Aslında oyunlar arasında hangi controller tipini kullanırsanız kullanın, fark oluyor.

Ancak, Gamepad ile oynarken bir analog stick'i en sağdan - en sola götürmek için 2-3cm lik bir yol katediliyor. Burada yapılacak bir ince ayarı hissetmeniz neredeyse imkansız.
    En azından direksiyondaki kadar dramatik olmayacağı kesin. 270 - 1080 derecelik dönme açısı olan bir direksiyon size yaptığınız ince ayarın karşılığını fazlası ile veriyor.
    Aynı şeyler pedallar için de geçerli.

Bunun dışında merkez kuvveti, güç geri bildirimi vs. gibi pek çok parametre her oyundaki farklılığa ve her kullanan kişinin zevkine göre ayarlanabiliyor.
    Resmi ayarlar yetmiyor derken, resmi ayarlar ile de oynayabilirsiniz, ama elinizde çok daha ince ayar çekebileceğiniz bir kontrol cihazı varken, kimse bununla yetinmek istemiyor.
    Bir anlamda yaptığınız yatırımın potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek gibi düşünülebilir.

Özetle direksiyon setleri diğer kontrol cihazlarına göre daha sofistike olduklarından, bu ince ayarlar hem yatırımınız dan maksimumu almak için bir gereklilik hemde aslen bir keyif unsuru oluyor.

• İlkermurat

Standart ayarlar aslında yeterli denebilir ama kullanıcılar kendilerine en uygun hissiyatı almak için ayarlar ile oynamak zorundalar. T500 , Fanatec gibi sistemler DFGT tarzı cihazlara göre daha gelişmiş ayarlara sahip olduğu için kişisel hissiyatlar ön plana çıkıyor. DFGT de bu kadar gelişmiş ayarlar olmadığı için standart ayarlar ile çok rahat yarışılabilir.

BaARBAaR

Z1 i tablette kullanamazsın. Ayrı bir monitör olması gerekiyor ya da programın ayarlarında sürekli üstte durmasını ayarlayarak oyun açıkken de kullanabilirsin. Ama ufak bir USB monitör bulabilirsen çok daha kullanışlı oluyor.

Fanatec CSS V1,5 ya ilk versiyondaki sıkıntılar giderildi. TH8RS e göre bence daha iyi bir cihaz. Geçişler daha dişli . Tek bir hareket ile sıralıdan manual vitese geçiş sağlayabiliyorsunuz. TH serisinde üst kapağın değişmesi lazım. Basit bir olay ama uğraştırıyor. Malzeme kalitesi olarak yine CSS daha iyi durumda

• Yıllardır momo kullandım, geçen gün G27 ye geçtim. Aşırı fark var aralarında. Momoyla oyun oynamışım ama G27 yle gerçekten araba sürmeye başladım.(Project Cars) Harika bir cihaz. Manuel vites, debriyaj süper. Momoda ford focus tat vermezken g27 de müthiş lezzetli bi araba. g27 yi pahalı bulan car-simseverlere tavsiyem, gerekirse soğan ekmek yiyin, paraya kıyıp böyle bir cihaz alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEVENT TR -- 4 Haziran 2015; 9:49:22 >
  • Hayırlı olsun. Güle güle kullanın G27 nizi.
  • Tabi Hüsnü beyin de bahsettiği gibi hangi direksiyonun kullanıldığı da önemli. Yani bu ince ayarları yapınca fark yaratacak kadar sofistike olmaları önemli.
    Acaba iyi bir direksiyon setine geçsem bunlarla mı uğraşacağım gibi bir endişeniz varsa, çok da sıkıntılı bir durum olmadığını bilin. Ayarlarla oynamak keyif bile veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lleventll

g27 yi pahalı bulan car-simseverlere tavsiyem, gerekirse soğan ekmek yiyin, paraya kıyıp böyle bir cihaz alın.

• Şunu bütün içtenliğimle ifade edebilirimki hemen bütün
    orta sınıf direksiyonları kullandım
    G27 deki aldığım keyfi hiç bir direksiyondan alamadım maalesef
    O yüzden G29 çıksın hemen geçicem G29 a

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Assasin_2015 , @MtkP HuSnU ayrintili cevaplariniz icin cok tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.