Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.876
Cevap
259
Favori
528.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    birde fiyat arttırmışlar sebebini anlamak için mail attım cevap yok daha

dün fanatec tr distiribitörünü aradım farklı saatlerde 3 kere telefona çıkan yok
    nasıl iş akışları var anlamıyorum gerçekten
  • BaARBAaR kullanıcısına yanıt
    Racing ekipmanları, ülkemizde eskisine göre daha fazla ilgi görmeye başladı. Türkiyedeki firmaların, bu ekipmanların yaygınlaşmasında ön ayak olmaları gerekir.

Fanatec TR eskisi gibi düzgün işlemiyor sanırım. Yakında tamamen kapanırsa şaşırmayız.
  • CSW serisi ve eski seriler ile alakalı Fanatec Türkiye ile en son yaptığım görüşmede yakın zamanda gelişmelerin olacağını belirtmişlerdi. i Xbox One ve kısmen de olsa PS4 ü desteğini açıklandıktan sonra görüşmeler hızlanmıştı. Ama şu an ne durumdalar bilemiyorum. Tekrar iletişime geçerim.

Fanatec Türkiye ve Almanya daki merkezin farklı ticari ilişkileri var. Olay sadece direksiyon ekipmanlarının distribütörlüğünden ibaret değil arkadaşlar.
  • Ortomboda mustafa beyin demesi ürünler bugün gümrükten çekilip
    İçerikleri hazırlandıktan sonra pzartesi satışa sunulacakmış
    Bende yeğen için t300 ayırttım pazartesi gidip yerinden kartaldan alacağım
    Yeğen çalıştığı için ben gidip alıcam tabi parasını ve arabanın benzin parasını
    Yeğen verecek
    Artı birde firmayı görmüş olucağım getirdiği ürünlerede bii göz atmış olurum hem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Konuştum Ali abi ilgilendiler sagolsunlar
    gğmrükten geçtiği gibi haber vericekler bende th8 i gidip alacağım
    Hadi sanada hayırlı olsun şhift güle güle kullan
    Bide çok gereklimiki alıyosun bu vites i
    Hani yarışlarda pek gerek olmuyoda gerçi
    Zevk senin tabiki daha sonra bıkarsan satarsın
    Ha pc dede oynuyorum dersen başka

• Abi pc de. h vites tamamen görsellik zaten
    Ama sq denilen ardaşık vites gt3 araçlarında ve özellikle ralli oynuyorsan lazım oğlu lazım kulakçıktan vites küçültmek ve büyültmek inanılmaz zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaARBAaR -- 5 Haziran 2015; 16:27:06 >
    Anladım barbaros ralli oyunlarında zor olur çok haklısın
    O zaman çok gerekli oluyor H vites
    Hadi hayırlı olsun diyelim o zaman

• G27 geldi, DFGT ile yan yana bir görelim :)

Fren epey sert geldi bana, sonuna kadar basarsam ufaktan kaymaya başlıyor. Parke üzerinde kullanıyorum.

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

G27 geldi, DFGT ile yan yana bir görelim :)

Fren epey sert geldi bana, sonuna kadar basarsam ufaktan kaymaya başlıyor. Parke üzerinde kullanıyorum.

Hayırlı olsun, güle güle kullan Turgay. Allah katıldığın tüm yarışlarda muvaffakiyet sağlasın güzel kardeşim.

• bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Gürhan abi :)
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Güle güle keyifle kullan
    Hayırlı olsun arkadaşım

• _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun

• Buda benim düzenekten kısa bir video. Fotoğraf çekmek istemedim. kısa bir vido ile işi bitireyim dedim :) evde boşta duran tek kişilik koltuğuda yarış koltuığu misali kullanıyorum :) bilgisayar masasının ayaklarını keserek koltuğa uyacak yüksekliğe getirdim fena da olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@r@K@L3M -- 7 Haziran 2015; 21:54:59 >
  • K@r@K@L3M kullanıcısına yanıt
    Fanatec setinizi tamamlamışsınız,hayırlı olsun.CSW base için epey beklediniz bildiğim kadarıyla.Memnun musunuz,sorunsuz şekilde çalışıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Potassium

Fanatec setinizi tamamlamışsınız,hayırlı olsun.CSW base için epey beklediniz bildiğim kadarıyla.Memnun musunuz,sorunsuz şekilde çalışıyor mu ?

aslında çok ta beklemedim. bana teslim edileceği tarihten 1.5 ay daha önce teslim edildi ve süpriz oldu benim için :) tasarım kalite kullanımı falan kesinlikle çok iyi ama bu verilen paraya da iyi olmak zorunda tabi. şuana kadar bir sorun çıkmadı ve umarım bundan sonra da çıkmaz.
  • Güle güle kullan. Yorumlarını bekliyoruz. Bu arada sen fanatec.com dan sipariş mi verdin yoksa Almanya dan kendi mi toparlamıştın ?
  • Sim Racing Garage dan PT1 Pedal incelemesi

https://www.youtube.com/watch?v=k80qf6UvtjQ

• K@r@K@L3M kullanıcısına yanıt
    Son derece konforlu görünüyor.
    Güle güle kullanın.
  • Ürün incelemelerinde Sim Racing Garage gerçekten çok iyi. Paylaşım için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assasin_2015 -- 8 Haziran 2015; 9:46:28 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.