Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ninapersson
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.878
Cevap
258
Favori
529.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MtkP HuSnU

Fanatec CSP V3 olabilir mi ?

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

v219 driverında v3 adı geçiyor yeni ürün geliyor
    Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trschumi -- 13 Haziran 2015; 9:11:14 >

• GUERRA kullanıcısına yanıt
    En bariz fark pedallarda kullanılan yaylar ile motorda kullanılan helezonlar da olacak gibi görünüyor. Bunlar pozitif değişimler tabi.
    Vites tahmin ettiğimiz gibi ek aparat olarak satılıyor ve ne hikmetse hala 6 ileri. Demekki sisteminde bir değişiklik yok.
    Xbox One sahiplerinin de yeni bir seçeneği olacak. Bu da iyi bir haber.

Hali hazırda G27 veya daha iyi bir seti olan kullanıcıların, yeni nesil konsol desteği haricinde ellerindeki sistemi değiştirmeleri için önemli bir neden yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assasin_2015 -- 13 Haziran 2015; 11:47:28 >
  • MtkP HuSnU kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle yenisi geliyor. Kozmetik bir değişimden fazlası olacağına eminim.
    Kaç para olacak acaba? Gerçi ben fazla para ayıramıyorum, bu sayede V2'nin fiyatını düşürseler alabilirim. Sitesinde stokta olsa elit pedal'i alacağım da sitesinde stokta yok diyor. V1'i hiç listeye bile koymuyorlar artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daryusdaryus -- 13 Haziran 2015; 19:25:42 >
  • Arkadaşlar Merhaba. Yeni t500 aldım; fakat alınca anladım ki playseat'siz olmayacak. Nasıl temin edebilirim? Şimdiden teşekkürler.
  • twinalis T kullanıcısına yanıt
    Önce hayırlı olsun güle güle kullan
    Şimdi ben kendim küçük pc masasından yaptığım standı mı kullanıyorum
    Burdaki simcilerin çoğu ya kendi yaptırdığı standlar yada hazır
    Standlardan kullanıyorlar

Bence sen googleye direksiyon için standlar diye yazıp araştır bir
    Bir sürü srçenek var kesene ve rahatlığına göre

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • clubsport V3 için tanıtım videosu:

Heyecan verici olduğu kesin.
    Ancak PT-1 gibi bir alternatif varken fiyatının ne olacağı çok önemli.
  • Çok teşekkür ederim. Harika bir direksiyon setiymiş. :)

Benim asıl önceliğim playseat. Eğer bulabilirsem makul bir fiyata alacağım;ama türkiyede satan yer bulamadım henüz.
  • twinalis T kullanıcısına yanıt
    Bu setleri Türkiyede bulman çok zor
    Bulsanda acaip değerinden fazla pahalıya mal olyor
    Bayağı bir araştırmalısınız

Evet direksiyon seti en iyilerden biridir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekanizma olarak güzel gözüküyor. Eğer fiyat konusunda bir avantajı olmazsa üst seviye setler varken bir albenisi olmaz. Bakalım Fanatecten sağlam bir servo set bekliyorum artık. CSW V3 :)
    Fanatec den bende bir Servo set bekliyorum artık. Bir sonraki adım kesinlikle bu olmalı.
  • fanatec v3 pedalı gerçekten çok estetik olmuş iyice aştı adamlar satış taktikleride çok mantıklı merak uyandır beklet ve sat:) bu arada fanatec v2 servo ile bi giriş yaptı üst düzey setlere, v3 de gelecektir ama 1-2 senesi var gibi...bu arada csw v2 de kötü değil hani beklentilere yetio v2 pedalları ön siparişte ve ön sipariş verenlere otomatik v3 yollanacak gibi(bu arada videoda sadece damperler optional imiş harici satacaklar artık)
  • trschumi kullanıcısına yanıt
    Esasında Servo sistem bir miktar ağız alışkanlığı. Direct Drive demek istiyoruz. Accu Force gibi mesela.
    Fanatec CSW V2 halihazırda Belt Drive kullanıyor. Fanatec den bir sonraki adımda Direct Drive bir Servo sistem bekliyoruz.
  • Arkadaşlar Steam de çok güzel indirimler var.

Iracing
    Assetto Corsa
    Dirt Rally
    Project Cars

Sahip olmak isteyenlerin göz atmasında fayda var. Sadece donanımla iş bitmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assasin_2015 -- 17 Haziran 2015; 9:51:45 >
  • Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım logitech g27 kullanıcısıyım yarışları çok severim her zaman ilgi duydum kendi lg27 imi biraz modladım el-freni ve pedal mod yaptım şimdilik ama yapıcağım çok şey var sizlerle birlikte olup paylaşmaktan ve bilgilerinizden yararlanmaktan mutluluk duyarım teşekürler.
    Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Efrastousles kullanıcısına yanıt
    Hoş geldiniz, yaptığınız modlamalar ile alakalı izlediğiniz yolları ve ihtiyaç duyduğunuz malzemeleri nasıl elde ettiğinizi anlatırsanız pek çok kişinin işine yarayacaktır.
  • Assasin_2015 kullanıcısına yanıt
    Hoşbuldum teşekür ederim pedalları ters çevirme işlemi chilicoke anlatılıyor oraya bakarak pedalları çıkardım mevcut kullandığım wheelstand pro ya göre sanayiden saç levha aldım ve demircilere 60 derece büktürdüm wheel stand pro nun ayakları oval olduğu için kelepçe aldım ve matkapla levhanın deliklerini açtım son olarak siyah sprey ile boyayıp mıntajını yaptım el -freni için yine saç levha alıp sipralle kestim el frenini çektiğim zaman yaylı sistem vites deki tuşa basıyor bıraktığımda çekiyor bınu anlatması uzun sürebilir detaylı foto çekip buraya yüklerim video ile desteklerim güzel bir şekilde anlaşılır.

• Bunlarda tel de olan bi kaç resim yapım aşamasına dahil.
    Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

• Şıan aklımda olan gteye veya nixim marka fren yayı almak yada loadcell yapmayı düşünüyorum bununla beraber direksiyonu değiştiricem kulakçıkları çok kullandığım için 350 mm direksiyona göre kulakçık alıcam ebay sitesinden daha sonra bakıcaz.

• Efrastousles kullanıcısına yanıt
    Ben Nixim fren modu yaptım. Şahsen çok memnunum.
    Load Cell düşünmedim. o kadar uğraşana kadar yüksek çözünürlüklü bir pedal setine geçerim diye düşündüm.
    Birde Leo Bodnar kablo kullanıyorum pedal çözünürlüğünü 3-4 kat arttırıyor. Siz daha çok konsolda kullanıyorsunuz sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.