Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.876
Cevap
259
Favori
528.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlısı olsun.
    Bahsettiğiniz gibi pedalların sabitlenmesi şart.
    Sürüş anında pedal kaydı, kayıyor stresi çekilecek dert değil.
  • Assasin_2015 kullanıcısına yanıt
    Parke üzerine geldiği için sıkıntı. Ama paspas koydum altına, altındaki tırtıklı mekanizmayı da açtım.

Şuan sıkıntı kalmadı yani :)

Teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar Amazon.de de G29 listelenmeye başlanmış. Şu an için ürün fotosu bile koymamışlar ancak fiyat olarak 399€ gibi bir fiyat konulmuş.

http://www.amazon.de/Logitech-941-000112-Lenkrad-Driving-Konsole/dp/B00YUIM2J0/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1433748274&sr=8-4&keywords=logitech+g29
  • Fiyat bomba
  • Arkadaşlar, G27 spor direksiyon takma aparatını nereden bulabiliyoruz? bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MtkP HuSnU

Fiyat bomba

Logitech fiyatlandırma konusunda artık sınırları çok zorluyor L logitech in fiyatlandırma ve performans konusunda tek başarılı olduğu ürün bence Z5500 ve mouse ürünleridir. Logitech şuan izlediği fiyat politikası ile sony yi kendine örnek almış gibi ancak Sony yazılım haricinde donanım olarak kesinlikle kaliteli ürünler çıkarır. Logitech ise malzeme kalitesi olarak hiç kusura bakmasın sınıfta kalır(fiyat -performans olarakta bu değerlendirmeyi yapıyorum).

• quote:

Orijinalden alıntı: MtkP HuSnU

Sim Racing Garage dan PT1 Pedal incelemesi

https://www.youtube.com/watch?v=k80qf6UvtjQ

Diğerlerinin incelemesi hikaye ama bu adam çok iyi ayrıntılı ve benim aklımda olmayan ama başkasının aklında olan soruların bile cevabını bulunabileceği paylaşımlar yapıyor.

• MtkP HuSnU kullanıcısına yanıt
    Bende daha uygun olmasını bekliyordum. Bu fiyatlarla cazibesi yok.
    Tabi piyasada Logitech dışında direksiyon markası bilmeyen yada almak istemeyen çok insan var.
    Bakalım ürünle ilgili ilk testler nasıl olacak.
  • MtkP HuSnU kullanıcısına yanıt
    Selam geçen gün konuştuğumuz z1 dasboard tablette kullanım konusunda bir yol buldum sanırım diğer arkadaşlarda veya almayı düşünen ler için bilgi olması açısından paylaşayım dedim.
    programımızın adı idisplay hem ios hemde android sürümü mevcuz programın amacı tabletimizi hem o anki ekran veya ikinci ekran yapmamızı sağlıyor
    app store da 20 tl ücrete sahip
    http://www.getidisplay.com/
  • sabah 885 tl ye g27 siparişi verdim. aynı sitede bugün 970 tl olmuş
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    Sanalmarketim'de, 900 Lira gördüm en son. Şuan 970 olmuş :=
  • Seçim sonrası döviz kurlarındaki aşırı hareketlerden kaynaklanıyordur.
    Kurlar oturana kadar bu tip oynamalar görebiliriz.
  • BaARBAaR kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Deneme yaptınızmı? ID display ile bu işi yapanlar olmuş ama sıkıntı yaşayanlarda var.
    Deneme yaptıysanız, yada yapacak olursanız izlenimlerinizi paylaşırmısınız? Gecikme, kopma vs. gibi sıkıntılar yaşıyormusunuz?
  • Assasin_2015 kullanıcısına yanıt
    Dün akşam denedim idisplay ile ikinci ekran olarak tanıtım tabletimi hiç bir gecikme ,lag vs yaşamadım gayet düzgün kullandım
    Z1 in ayarlarına bakmam Lazım Dashboard geçişleri için tuş atana biliyorsa harika olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BaARBAaR kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • Bugün internette gezinirken aşağıdaki ilanı gördüm. İkinci el garantili G27 550TL.
    İlgilenenlerin dikkatine:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-aksesuar-logitech-g27-direksiyon-seti-216473750/detay
  • g27 ile fanaled programını kullanan var mı?
  • LOGITECH G20 VE G29

• quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

g27 ile fanaled programını kullanan var mı?

Kullanıp kullanılamadığını soruyorsanız benim bildiğim kadarı ile kullanılıyor.
  • Fanatec CSP V3 olabilir mi ?

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.