Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.876
Cevap
259
Favori
528.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet konsolda kullanıyorum size sorayım o hızlandırma aparatı ps3 e olıyomu acaba load cell den daha mantıklı aslında yay almak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efrastousles kullanıcısına yanıt
    LEO BODNAR kablo PC için, bildiğim kadarı ile Ps3 de çalışmıyor. Esasen hızlandırıcı gibi değil, yükseltici desek daha doğru olur, cihazın çözünürlüğünü yükseltiyor.

Basitçe normalde bir G25 - G27 pedalının çözünürlüğü 255 adımdan oluşuyor. Bu kablo teorik olarak bunu 1024 adıma çıkarıyor.
    Dolayısı örneğin normal hali ile 100 ile giderken gaza biraz bastığınızda araç 110-120 lere çıkıyorsa, çözünürlüğü yükselttiğinizde 100 ile giderken 105'e çıkmak yani daha küçük ayarlamalar yapmak, hassasiyeti arttırmak mümkün oluyor. Aynı şekilde frene basarken çok küçük bir fren hareketi yapmak mümkün oluyor. Pedaldan cihaza giden değerler ani değişimlerden ziyade daha hassas değişimler gösteriyor. Bunlarda çok daha stabil ve yüksek araç kontrolü demek oluyor.

• Teşekür ederim anladım bununla idere edicem bi süre daha pro bir set almak mantıklı olur

• Efrastousles kullanıcısına yanıt
    Bencede loadcell vs. hiç uğraşmayın. O paraları bu pedallara gömmek fazla bir yatırım olur. Nixim fren modu frenleme konusunda size epey faydalı olacaktır.
    Birde GTEYE var Nixim'e benzer ama bence Nixim daha iyi.
  • Arkadaşlar FANATEC CLUBSPORT V3 pedallar resmi olarak satışa sunuldu. Tüm pedallar için 12 bit çözünürlük, 90 KG Load Cell, Gaz pedalında titreşim, kolay ayarlanabilir pedal sertlikleri ilk göze çarpan özellikler.

Fiyat olarak 360€ gibi bir rakam belirlenmiş.
    Kargo bedeli ile yaklaşık 1.200 TL civarlarına geliyor. Ucuz değil ama çok şık olmuş bence...

Vibration motor on gas pedal indicates rear wheel spin and oversteer
    Pressure sensitive brake with custom made 90 kg load cell sensor
    Adjustable brake stiffness and travel without tools
    Utra high 12bit resolution on all axis
    Alternative D-shape race plates in curved design. Ideal for standing pedals
    Pedal extension to adjust the angle of the pedal plate and to change the angle of the whole pedal arm
    Re-designed electronics. Parameters like deadzone and brake sensitivity can be adjusted through the tuning menu of the wheel and during the race
    New design of the gas pedal to allow a quick exchange of the springs. Two springs with different strength are included
    Optional damper kit for gas and brake. The hyraulic dampening resistance can easily be adjusted with a knob
    Full multi platform compatibility. It works with all Fanatec wheels for PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 and Xbox One
    Full metal construction of CNC-machined aluminum
    Ultimate adjustability: Position of pedal plates in all directions, angle, spring strengths at clutch and throttle, brake sensitivity, brake travel
    High resolution pedals with magnetic and contactless sensors on gas and clutch for a long life and maximum performance
    Vibration motor to simulate ABS and indicate locking tires. Compatible to all games
    Compatible to the colour kits to allow perfect optial customisation
    Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assasin_2015 -- 18 Haziran 2015; 13:39:37 >

• 90 kg loadcell ki benim pedalda 75 kg lık var , opsiyonel damper kiti , daha sert yaylar , daha çok ayar imkanı sunan pedallar ve yeni padlar, 12 bit çözünürlük ve yeni elektronik ile beraber bayağı dikkat çekici özelliklere sahip gerçekten. Eğer belirtilen özelliklerin hakkı veriliyorsa üst segment bir pedal seti için iyi fiyat. İlk alanların yapacakları yoruma göre geleceği şekillenir. Açıkçası bende merak ediyorum
  • MtkP HuSnU kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bende biraz daha yüksek bir fiyattan geleceğini tahmin ediyordum. Yorumları merakla bekliyoruz.
  • Özel stant yapıp satan arkadaşlar var mı? Direksiyon setim T300

• mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Çeşitli stand tipleri var nasıl bir şey istediğiniz önemli.
    Türkiye'de bu iş biraz kendin yap şeklinde oluyor.
    Ben Wheel Stand Pro kullanıyorum. Tavsiye ederim.

http://www.wheelstandpro.com/detail
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assasin_2015

Çeşitli stand tipleri var nasıl bir şey istediğiniz önemli.
    Türkiye'de bu iş biraz kendin yap şeklinde oluyor.
    Ben Wheel Stand Pro kullanıyorum. Tavsiye ederim.

http://www.wheelstandpro.com/detail

yurt dışından getirince gümrük vs uğraşıyorsun ondan satan ya da yapan bir yer var mı diye sormuştum yoksa delux2 modeli iyi görünüyor

• Assasin_2015 kullanıcısına yanıt
    Tolga nasıl kullanıyorsun bunu bacak arasındaki demir beni rahatsız etmişti satmıştım bende.
    Ben kendime ufak pc masasına mdf takviyeler ekleyerek stand yaptım toplam 60 tl ye malolmuştu

• Sizin çözüm çok güzel zaten. Birazda pedallar ileride dursa muhteşem olur ki istenirse onunda yapılması sıkıntı değil.

Benim için katlanıp ortalıktan kalkması çok önemliydi, birde çalışma odasında ofis sandalyesi ile, salonda koltukla kullanabileceğim bir şey lazım olduğu için Wheelstand Pro almıştım. Açıkçası demiri beni hiç rahatsız etmiyor ama demirsiz bir çözüm tabiki daha güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assasin_2015 -- 18 Haziran 2015; 15:49:36 >
    ben bilerek pedalları ileride yapmadım çünkü bende kilo var
    böyle çok daha rahat kullanıyorum otobüs gibi kullanır gibi yada tır

zaten kendimde eski bir tır sürücüsüydüm kapalı kasa
    Mercedes tır içi raflı kitap dağıtımı yapıyordum
  • Euro Truck simulator sizden sorulur o zaman. Steam de de çok büyük indirime girmiş.
    Zaten en önemli olan rahatlık. Kokpite özenen çoğu insan sert yarış koltuklarında 2-3 yarıştan fazla çıkaramaz.
    ETS yide çok oynadım pc yi parçalayıp sattım
    artık sadece konsol sadece ps4 ve ps3 var
    ps3 de gt6 ps4 dede Project car oynuyorum
    pc den bıktım ya çok teferruatlı ayarları yaparken
    sıkılıyorum
    en iyisi konsol
  • Konsolun konforu tabiki bir başka. Her oyuna ayrı ayar yapmak yok, çalışırmı, çalışmazmı yok, online oyun daha az prosedürlü vs.
    Her sistemin kendine göre artısı eksisi var.
    Keyifli oyunlar.
  • Ya arkadaşlar yarıldım gülmekten sabah sabah.
    Logitech ile çok fena dalga geçmişler. Valla ne diyim adamlar hakettiler bunu birazcık galiba:

Video iyimiş hakikaten :)

g27 ye sahip olupta G29 alan insan olurmu acaba ?
    harika yapmışlar. :)
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.