Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: -cyanide
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.906
Cevap
260
Favori
530.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güle güle kullan Ali abi. Eline sağlık.
  • Arkadaşlar haftasonu T500RS ve direksiyon add on larını bir miktar deneme şansım oldu.
    Bir miktar daha kullandıktan sonra genişçe fikirlerimi söyleyeceğim.

Standart ayarlar ile kullandım ve pek bir ayar değiştirmedim. Sadece F1 direksiyonu kullanırken rotasyonu 270 derece yaptım.
    Bundan mı kaynaklıdır bilmiyorum, Assetto Corsa ve Project Cars da aracın sürati yükseldiği zaman direksiyon saçmalamaya başlıyor.
    Çok yüksek hızla sağ sol yapmaya başlıyor. Assetto da bir miktar daha iyi, diğerinde tamamen saçmalıyor. Dead zone mu bırakmak gerekiyor acaba?
    Yoksa başka bir çözüm mü var? Bilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
  • en güzelini yapmışsın abi. Güle güle kullan
  • Assasin_2015 kullanıcısına yanıt
    Biz Ps4 de yarış grubumuzda bu duruma çare bulamadık. biz rotasyonu 1080p yapıp diğer ayarlarla oynayarak bir şeyler oturttuk. Özellikle
    Mkmdesign'nın yardımları bu konuda çok etkili oldu. Ondan detaylı bilgi alabilirsin.
  • ersinx81 kullanıcısına yanıt
    Project Cars için söylüyorsunuz değilmi?
  • Beyler

İnternetten baya araştırdım ama bir türlü net bir şey bulamadım. Fanatec ürünlerinde EU ve Us farkı nedir. Avrupadan alınan wheel base'e amerikandan alınan Add onlar takılır mı?
    Bildiğim kadarı ile ikisinin arasında voltaj farkı var sadece.
    Direksiyonlarda bir fark yok ekleyebiliyorsunuz.
    Bu çok iyi haber. Add onları Amerikandan temin etmek mantıklı. Avrupa fiyatı çok pahalı.
    evet.
    Orada teslim ettirebileceğiniz yer varsa tabiki daha mantıklı.
    Ama Amerika sitesi avrupa ya teslimat yapmıyor.
  • Evet , ona dikkat ettim. Biraz beklemem gerekebilir ama oradan getirtme imkanım olur.
  • Çok teşekkürler ersin ve tolga kardeşlerim sağolun varolun

Ne yapıyım ersin baktım abi sen çok pahalıya mal oluyor değmez diyince
    Bende bu yola başvurdum istediğim gibi oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinx81

Biz Ps4 de yarış grubumuzda bu duruma çare bulamadık. biz rotasyonu 1080p yapıp diğer ayarlarla oynayarak bir şeyler oturttuk. Özellikle
    Mkmdesign'nın yardımları bu konuda çok etkili oldu. Ondan detaylı bilgi alabilirsin.

Tolga Ersin in teveccühü :) Ben o konuda yardımcı olurum sana mail adresini ver bana elimdeki tüm bilgileri paylaşayım seninle ama sen in k T500 270 derecede değil 1080 derecede ayarlamalısın direksiyon açısını hatta t300 için 900 deselerde 1080 derecede daha tatlı dönüyor. diğer bilgiler için mail adresini bir kez daha ver göndereyim sana
    OK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler gönderdim mail adresini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assasin_2015

Teşekkürler gönderdim mail adresini.

OK Kardeşim bende tüm bilgileri seninle mailden paylaştım umarım çok çok keyif alırsın :)

Çok teşekkür ederim. Eline sağlık.
  • Kemal sen t300 le 1080 mi yapıyorsun ben 900 yapmıştım o ilk başta verdiğin ayarlarda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

Kemal sen t300 le 1080 mi yapıyorsun ben 900 yapmıştım o ilk başta verdiğin ayarlarda

Bende öyle yapmıştım ama bizim son turnuva yarışından sonra çektim 1080 e benim hissiyatım daha iyi gibi oldu ama kişiden kişiye değişir. Sen deneyip karar vermen gerek..
    Thrustmaster ın önerisi 900 derece bende çok rahatsız olmadım o açıyla ama 1080 dereceye çektim. Hala dönmeyen bir aracınız varsa Cars setup taki force feedback bölümünde yer alan Arm Angle ı 4500 e kadar arttırabiliyorsunuz. Bi tek mercedes-bmw lerde 1000-1500 civarı karting sınıfında ise 500 olsun o ayar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkmdesign -- 13 Temmuz 2015; 17:51:34 >
    sağolasın ben 900 de çok rahat kullanıyorum araçlarda zaten senin o son verdiğin
    ayarlardan sonra lokum gibi oldu dönüşler falan on numara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

sağolasın ben 900 de çok rahat kullanıyorum araçlarda zaten senin o son verdiğin
    ayarlardan sonra lokum gibi oldu dönüşler falan on numara

Tolga içinde aynısı olacak şimdi :)

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.