yeni gördüm bende loadcell pedal. giriş seviyesi için muazzam gerçekten. haptics dahi var. |
Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (479. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Donanım olarak da oyun olarak da sanırım böyle. 90ların sonunu hatırlıyorum da gerçekci fiziklere sahip oyunlar elbette çıkıyordu fakat araç sayıları çoğu zaman az geliyordu insanlara, gerçi o yıllarda yüzlerce araç seçebilecek oyun yoktu zaten, Gran Turismo ile bu sayı evrim geçirdi ve olay sonra bambaşka yerlere kaydı... Donanım seçenekleri de oldukça kısıtlıydı, yurt dışında yaşayan için de müthiş seçenekler yoktu ama ülkemiz için durum epey kısıtlı seçenekler arasında seçim yapmak durumunda kaldığımız kısır seçeneklerle sınırlıydı...
Microsoft un sidewinder markası dışında daha Logitech o pazara girmemişti bile, a4tech vardı direksiyona benzer denemeler yapıyordu ama asla iyi bir hissiyatı yoktu... Olay şu an bambaşka bir seviyede, 80ler sonunda pc de klavye ile Test Drive oynarken keyif alan biri olarak sıkılmak kelimesi lugatımda haliyle yok ;) Günümüz gençliğini bilemem, onlar tüm teknik gelişmişliğin içine doğuyorlar, bizim nesil gibi her koşulda keyif alabilecek potansiyele sahip olmaları pek mümkün değil...
-
bu zenginler ne güzel şeyler kullanıyor be
-
Giriş seviyesi için güncel ne önerirsiniz? Uzun zamandır F1 oynarım AI ile kontrolcü ile 105 seviyesinde kapışabiliyorum. GT7 ve ETS oynuyorum ara sıra, direksiyon tecrübem yok.
-
Sadece pc içinse Moza R5 giriş seviyesinde en iyisi şu an.
Konsol için de maalesef thrustmaster ya da fanatec'in ps desteklilerine bakacaksız kaçak satanlardan.
-
49 inç samsung oddysey g9 için sizce wolf racing açılı stand'ımı alayım yoksa duvaramı monte edeyim sizin fikirleriniz ve tercihleriniz nasıl acaba bu konuda ?
-
Kokpite bağladığında en ufak titreşimde ekran her halükarda sallanıyor. İmes'e uğrama şansın varsa yerinde test edebilirsin. Bana harici stand tavsiye etmişti, ileriye yönelik 3 ekran için benim tercihimde bu yöndeydi. Harici stand kullanmayacaksan duvar çözümü g9 için çok uzak kalacak. Kavisinden pek faydalanamayacaksın. g9 gibi bir monitörü basein hemen arkasına veya şaftın üzerine (şaft uzatma adaptörün varsa tabi) yerleştirmen en mantıklısı.
-
duvara monte etmeyin. Kokpite de monte etmeyin. Ayrı stand alın. Diğer türlü dd’nin ffb’sinden dolayı stand bazen sallanabiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara'da ucuza çıkma oto koltuk bulabileceğim bi yer tavsiyesi olan var mı ? fiyatlar hakkında ne beklemem gerektiğini bilmiyorum açıkcası.
-
-
-
Teşekkürler, diğer oyunlarda çok yakın geliyor ama dikey hizayı dediğiniz şekilde ayarlıcam. 34 inç kavisli mönitör ne kadar uzak olmalı sizce
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hesaplama yöntemleri var onun. Dan suzuki fov yazarsanız youtube’a çıkar. Bende 3 tane 27 inc monitör var. Ortadaki monitör ile gözüm arasında 62 cm mesafr var.
-
-
Ben de v3 vardı damper kitli, ondan sonra bunlara geçince mutsuz ediyo açıkçası.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam ets asetto gibi oyunlarda iş görüyor. Ama iracing oynadığım için yeterli gelmiyor. Bir sonraki ay vrs pedal sipariş edecem glocalzone’dan
Sürelerinizi çok fark ettiriri eminim şimdiden güle güle kullanın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X