Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (481. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.694
Cevap
252
Favori
519.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam qr2 ile oynamak daha iyi. His kuvvetleri daha pürüzsüz. Bende leoxz qr2 var onunla daha da iyi hissediyorum ben  

• ne zamandır yoktum. hatta burada Ali abi'den T500Rs almıştım. kendisi iyidir umarım.

20 yıl önce G25 ile başlayan, uzun bir aradan sonra T500 RS ile devam eden serüven, sonrasında Fanatec CSL DD Pro 8nm ile devam etti.

oradan pedallara geçtik. önce Fanatec V3i aldım. istediğim hissi bir türlü yakalayamadım. Heusinkveld Ultimate+ aldım. Fanatec'e göre çok daha iyiydi, ama yine de birşeyler eksik geliyordu. gittim sonunda Simucube Active Pedal (şimdilerde ultimate olarak geçen model) aldım. böylece pedal kısmı nihayete erdi.

Base kısmında ise Fanatec sürekli clipping yaptığından mütevellit, Simucube 2 pro satın aldım. şimdilik idare ediyor, Ultimate bulursam alacağım.

Ekran kısmı hepten komedi. samsung'un ilk 49" monitorlerinden 3840x1080 çözünürlüklü modelini aldım. iyi güzel ama büyüktü ve yüksekliği yeterli değildi. LG'nin 55" OLED TV'si vardı, ona geçtim. gerçekten çok güzel görüntü kalitesi, ancak uzak kalıyorum, bir de kenarları göremiyorum. ne yapsak ne etsek derken 3 tane samsung g5 32" alıp triple yapayım dedim. aldık yaptık, ama yükseklik yetersiz, monitörün görüntü kalitesi tırt.

LG G7 43" 4k ekranları triple yaparak ekran macerasını da şimdilik kapattık.. şimdilik diyorum çünkü 48-55" güzel triple bulursam affetmem :)

Rig olayını burada anlatmaya kalkarsam çok vaktinizi alırım.. Kısaca özetleyeyim, Ortombo mustafa abi'den bir rig aldım. yok ekranıydı, yok koltuğuydu pedalıydı bilmemnesiydi derken elimde herhalde 2 rig çıkaracak kadar malzeme var.. yine de tatmin etmedi beni..

ben de gittim doğuş profil'den heavy duty sigma profil kestirip diğer bağlantı parçalarıyla beraber aldım. simracing dünyasında bize sunulmayan oradaki endüstriyel bağlantı parçalarıyla da tam kafama göre bir rig yaratmış oldum. rigiditesine inanamazsınız zira ben de inanamıyorum.

asıl bombayı sona bıraktım.. yükseklik-derinlik ayarlı pedal ve base aparatı arıyordum.. bulamadım bir türlü. mustafa abi de getirdi ama seri üretime geçirmemişti en son..

allah selamet versin, araba parçası üreten ve imalathanesinde CNC tezgahı olan çok sevgili bir dostum benim için iki parçayı da tasarlayıp imal etti. kayar raylı arabalar, stoplar vs. ve inanılmaz bir şekilde o da kemik gibi. oynama zangırdama hiçbir negatif şey yok.

fotoğrafları üşenmezsem bir ara koyarım. şimdilik herkese iyi yarışlar.

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt

adamlar fanatec'in aynısını yarı fiyatına satıyor, tabi işçilik ve kalite nasıldır kullanmadan bilinmez. Acaba patent sorunu olmadı mı çok ilginç. Fanatec için versiyonunu bile açıkça yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninapersson -- 1 Kasım 2024; 9:26:56 >
  • ninapersson N kullanıcısına yanıt

Fanatec base’inde başka bir direksiyon kullanmak için podium hub + qr2 satın almanız gerekir. Fakat adamlar çok daha uyguna satıyor.

kalite olarak bundan daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 1 Kasım 2024; 15:56:24 >
    İkisini de kullandınız mı? Tam olarak hangi açıdan daha iyi?
  • ninapersson N kullanıcısına yanıt

İkisi de mevcut bende. Fiyat olarak leoxz daha iyi. Ayrıca fanatec’in qr2’sinde vidalarla bağlı olmasına rağmen çok hafif oynama mevcut. Fakat bu leoxz qr2’de yok. Diğer yanı da malzeme olarak leoxz daha ele ağır iyi geliyor.

Hafif olması daha iyi ama zaten.
  • Merhaba, sim racinge yabancıyım. Yakın zaman da direksiyon seti almak istiyorum. Kasım indirimleri dolayısıyla t300rs iyi miktarda indirim görüyor, onu alsam mı yoksa moza r5 varken ona hiç bakılmamalı mı? Kalite ve sürüş hissiyat farkı çok mu?
  • BohemianRhapsody kullanıcısına yanıt

Direct drive ile kayışlı sistemler kıyaslanamaz bile. O yüzden açık ara moza r5. Tam bir f/p canavarı bence.
  • O mu bu mu derken kafam attı Ortombo DD1, Moza R16 ve SRP loadcell alıp başlangıç yaptım. Daha önce DD set kullanmamıştım ilk defa kullanıyorum. Alalı birkaç hafta oluyor anca alışabildim. Alışma sürecinde R16 beni epey hırpaladı hala hırpalıyor gerçi. Şu an sadece ACC oynuyorum tur sürelerini düşürmek ve kendimi geliştirmek için ne tavsiye edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siteamsorunsali -- 1 Kasım 2024; 19:7:34 >

pc de kullanacaksanız kesinlikle moza r5. kayışlı sistemler eskidi artık. Ama ps5 ile kullanacaksanız mecbur t300 ya da ps5 destekli fanatec.

• siteamsorunsali S kullanıcısına yanıt

Acc’de kendşnizi geliştiremezsiniz hocam. Acc bildiğin oyun simülasyon değil. iracing’de bir kez gt3 sürerseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız

• Teşekkür ederim cevaplar için, direkt moza r5'e odaklanayım öyleyse. Pc'de kullanacağım ürünü. @MARCO @ninapersson @Yazılımcı Online

• quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Acc’de kendşnizi geliştiremezsiniz hocam. Acc bildiğin oyun simülasyon değil. iracing’de bir kez gt3 sürerseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız

Boşta bekleyen steam bakiyem vardı abonelik aldım hocam bir deneyeyim bakalım teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siteamsorunsali -- 1 Kasım 2024; 21:8:1 >
  • Arkadaşlar merhaba, Direksiyon setiniz için özellikle direct drive setlerininz için (Fanatec-Thrustmaster-Moza Racing-Simucube-Simagic) sağlam bir kokpit arıyorsanız bu ilanı incelemenizi tavsiye ederim. Fiyatı çok uygun, sağlam ve şık bir tasarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abdullah Dedecan

Arkadaşlar merhaba, Direksiyon setiniz için özellikle direct drive setlerininz için (Fanatec-Thrustmaster-Moza Racing-Simucube-Simagic) sağlam bir kokpit arıyorsanız bu ilanı incelemenizi tavsiye ederim. Fiyatı çok uygun, sağlam ve şık bir tasarım.

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

• Abdullah Dedecan kullanıcısına yanıt

Buna bu para verene kadar 40x80 wolf racing kokpit alınır

• Sigma kokpitlere göre dezavantajlarından bahsetmek istermisiniz

• Abdullah Dedecan kullanıcısına yanıt

Selamlar. Sizin üretiminiz mi bu set?

• 
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.