Şimdi Ara

SimCity (2013) (ÇIKTI) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.830
Cevap
30
Favori
234.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cıkmıyor cıkmıyor bir turlu cıkmıyor offff
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUKES

Cıkmıyor cıkmıyor bir turlu cıkmıyor offff

Follow

SimCityVerified account
    ‏@simcity
    The external agency running Let’s All Be Mayor is setting up the live video feed now. It will be up and running soon.
  • Düzelttiler
  • Oyunun on siparisini vericem insallah ay basi , fakat merak ettigim sey ilk simcity oyunum olucak cok iyi ingilizce gerektiriyormu oyun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar region secimi benim acimdan cok problem deil viridian mapi guzel gorunuyor. Ancak city secimini kura ile yaparsak herkesin hayaline darbe vurmus oluruz gibi geliyor bana. Cunku kura ile gelecek bir sehirde kisi istemedigi bir sehir kurmak zorunda kalacaktir ister istemez ( ore cok olan yer metal, oil cok olan yer petrol gitmek zorunda olacaktir mantikli olmak gerekirse) bu nedenle herkes nasil bir sehir hayal ediyorsa nasil bir sehir kurmak istiyorsa ona gore city almali ancak 4lü city gruplarinin farkli olmasina dikkat edilmeli boylece birbirnin iscisini falan calmak zorunda kalmayacaktir.. Boyle bi dusunce icindeyim bilmiyorum yanlis da mantik kurmus olabilirm.. Sizce nasil bir sistem kurulmali?

Origin idimi daha sonra soylicem rondo daha sonra eklersin.

Ayrica bugun baslayan ve oyun cikana kadar devam edecek etkinlik cok guzel takip etmeli tum simcity severler..

• quote:

Orijinalden alıntı: _Diablo_

Dostlar region secimi benim acimdan cok problem deil viridian mapi guzel gorunuyor. Ancak city secimini kura ile yaparsak herkesin hayaline darbe vurmus oluruz gibi geliyor bana. Cunku kura ile gelecek bir sehirde kisi istemedigi bir sehir kurmak zorunda kalacaktir ister istemez ( ore cok olan yer metal, oil cok olan yer petrol gitmek zorunda olacaktir mantikli olmak gerekirse) bu nedenle herkes nasil bir sehir hayal ediyorsa nasil bir sehir kurmak istiyorsa ona gore city almali ancak 4lü city gruplarinin farkli olmasina dikkat edilmeli boylece birbirnin iscisini falan calmak zorunda kalmayacaktir.. Boyle bi dusunce icindeyim bilmiyorum yanlis da mantik kurmus olabilirm.. Sizce nasil bir sistem kurulmali?

Origin idimi daha sonra soylicem rondo daha sonra eklersin.

Ayrica bugun baslayan ve oyun cikana kadar devam edecek etkinlik cok guzel takip etmeli tum simcity severler..

Hocam mantıklı tabi ki söylediğin ancak bir şehri iki kişi isterse, sıkıntı olmasın diye kura olayını dile getirdim. Tabi çoğunluk seçelim derse, benim açımdan bir problem yok. Ama bu şehir işine girmeden önce şu regionu bir kararlaştıralım. Şu anda 3 kişi Viridian dedi. Eğer başka bir region isteyen yoksa Viridian'ı kabul edilmiş sayıp, şehirleri tartışalım. Çünkü bayağı bir kafa yoracağız gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 27 Şubat 2013; 2:20:38 >
  • @R.Rando hocam oyunu sirf su online sehir icin alicam yer var dimi aranizda ?

• Aslında bu online şehir ile ilgili biri açıklayıcı bir yazı yazarsa daha doğru olur. ben nasıl olacağını hala kesitiremedim. izlediğim videolar ise çok açıklayıcı değil.

Benim bölge tercihim Titan Gorge olurdu ama çoğunluğa da uyarım.
  • en ucuz nerden alınırki bu oyun ea nin sitede ateş pahası fakirliğin gözü kör olsun
  • Arkadaşlar, şu anda oyunu en ucuz alabileceğiniz yer burası:

77.00 TLhttp://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/simcity-limited-edition-cd-key-77725915

72.21 TLhttp://www.gamekeystore.net/store/simcity-limited-edition-cdkey

(4) Viridian Woods: R.Rondo9 - Zyph - _Diablo_ - Ahmi524
    (1) Titan Gorge: Zemox

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 27 Şubat 2013; 12:16:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Arkadaşlar, şu anda oyunu en ucuz alabileceğiniz yer burası:

77.00 TLhttp://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/simcity-limited-edition-cd-key-77725915

72.21 TLhttp://www.gamekeystore.net/store/simcity-limited-edition-cdkey

(3) Viridian Woods: R.Rondo9 - Zyph - _Diablo_
    (1) Titan Gorge: Zemox

Hocam Viridian Woods'a beni de ekleyebilir misiniz?
  • Origin idim : hebamd6
  • @Ahmi524

Tamamdır.

@EMRES754

Hocam region için sende oyunu belirtirsen iyi olur.

Bu arada bugün stres testi yapacaklarmış. Türkiye saati ile bu gece 3 ile sabah 7 arasına denk geliyor. Ve betada ki gibi herhangi bir kısıtlama olmayacakmış. Ama herkese mi açık yoksa sadece betaya katılanlara mı, orasını bulamadım.
  • Bende on siparisi geciyorum bugun turizim ustune sehir kurmak istiyorun onlinede araniza alirsaniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: George Jetson

en ucuz nerden alınırki bu oyun ea nin sitede ateş pahası fakirliğin gözü kör olsun

القناعة كنز لايفني

Esselamu aleykum ve esselamu aleyke ve rahmetullah-u ve berakatuhu
  • Origin id: zemoks

• ya bu gittigidiyordan cd key almak için illaki kredi kartımı lazım ? kredi kartı hiç lazım olmamıştı bugüne kadar hayatımda sırf bu oyun için açtırtmakta istemiyorum açıkçası :D

bu arada id:ZypheriusX
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyph

ya bu gittigidiyordan cd key almak için illaki kredi kartımı lazım ? kredi kartı hiç lazım olmamıştı bugüne kadar hayatımda sırf bu oyun için açtırtmakta istemiyorum açıkçası :D

bu arada id:ZypheriusX

@Nuclear'e söyleyin onun hesabına havale yapılarak alınabiliyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyph

...

Aynen ahmi'nin dediği gibi, nuclear ile iletişime geçerseniz size yardımcı olacaktır.

DH üzerinden iletişim kurmak isterseniz:

Bu profili:http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=9357

Bu da satış yaptığı konusu:http://forum.donanimhaber.com/m_38508876/mpage_1/key_/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.