Şimdi Ara

SimCity (2013) (ÇIKTI) (242. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.830
Cevap
30
Favori
234.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SuSpect_tr

dün D&R dan ek paketini aldım. 89TL den 9.99TL ye düşmüş.

Ek paketimi oyun mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

quote:

Orijinalden alıntı: SuSpect_tr

dün D&R dan ek paketini aldım. 89TL den 9.99TL ye düşmüş.

Ek paketimi oyun mu ?

ek paket kardeşim, yazdım ya. :)
  • Oyun oynadım güzel görünüyor yeni sürümü gelsin off sıkıldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda deneyimli olan arkadaşlar arcology ile ilgili bilgi verebilir misiniz kurdum yapıyı ama tam olarak nasıl çalıştığını anlamadım mantığını anlatır mısınız ?
  • küçücük yerde oynamaya zorladığı için insanları herkes cities skylinese kaymış gibi,bende onu oynuyorum.Bir dahaki inidirimlerde dlcsi ile birlikte alacağım Cities'i

EA eni bir oyun ile diğer oyunun saçmalıklarını yok etmeli...
  • Zaten oyundaki hatalar o kadar fazla ki oyunu satın almak, dolandırılmakla aynı şey. Bir kere şu saçmalıklara cevap versin yapımcılar;

1) Neden g*t kadar yere şehir kuruyoruz? Koskoca şehir birkaç sokaktan ibaret mi?
    2) Neden bir caddeyi bulvara yükseltemiyorum? Neden önceki yolu yıkmam gerekli? O zaman neden yola bağlı binalar yıkılıyor?
    3)Simlerin belli evleri ya da işleri neden yok? Evden çıkan sim en yakın işyerine gidiyor, işten çıkınca da en yakın eve giriyor. Kim kimin evine kim kimin işine giriyor belli değil.
    4)Deniz sularını arıtıp evlere neden pompalayamıyoruz?
    5)Neden ikide bir "NEED WORKERS" uyarısı alıyorum?
    6)Birbirlerine bağlı olmayan şehirleri neden karayolu ya da demiryolu ile bağlayamıyorum?
    7)Hastanelerde neden helikopter yok?
    8)Trafikteki araçlar neden yolu uzatıp daha fazla trafik sıkışıklığına neden oluyor?
    9)Spor salonu, tiyatro, vs. gibi hizmet binaları neden yok)
    10)Yollar bir anda nasıl yok oluyor ya da bir anda inşa ediliyor? Neden yol inşaatları gözükmüyor?
    11)İşsiz insanlar neden kendine iş bulmuyor? Sonuçta 1 tane sim bile işsiz kalsa işsizlik problemi ortaya çıkıyor. Bunu dengelemek imkansız. Gitsin çöp toplasın satsın. Koca dünyada iş mi yok?
    12)Oyunda neden çiftlik ve tarım alanları yok?
    13)Deniz neden kullanılmıyor? şahsen ben deniz kenarında denize 0 bir evde yaşayan bir kişiyim. Deniz bize tanrının nimeti. Bahçemde deniz suyu arıtma tesisi var güneş enerjisi deniz ile tesis arasında bir boru hattı var ve ben deniz su-
    yunu tatlı suya çeviriyorum. Kalan tuzu da kendim tüketiyorum ve etrafımdakilere dağıtıyorum. Bir yolunu bulursam satacağımAyrıca deniz suyu ile havuzumu dolduruyorum. Şu anda deniz suyundan hidrojen elde etmek için çalışma başlattım.
    Balık tutmak da en sevdiğim hobilerimden. Açlık-kıtlık vs. gibi birşey olsa hemen denizden balık yakalar yerim.
    Deniz bu kadar bereketli ve kullanışlıyken bunların hiçbiri oyunda neden yok? Deniz suyu arıtma tesisi, hidrojen üretim tesisi, balık avlama için dalyan
    14)Oyunda neden sadece mikrooçip, televizyon ve bilgisayar üretim fabrikaları var?
    daha neler neler...
  • zamanında 100 lira vermiştim, şimdi bakıyorum 29liraya inmiş.
    ayrıca, göt kadar alanda oynamaya zorladıkları için protesto ediyorum ve oynamıyorum.
  • ya bu adamlar şu küçük haritaları niye inatla büyütmüyorlar?
  • hala bu rezaleti oynayan mı kaldı, simcity serisini öldürdü bu oyun. artık cities skylines serisi bayrağı tutuyor
  • Kusura bakılmasın hort oluyor ama yazmadan edemeyeceğim..
    Origin Access ayağına indirip oynamak için girişimde bulundum bugün..
    Yani genelde olumsuz yorum alırdım ondan bundan ama Simcty 4'ten ne kadar kötü olabilir ki diyordum kendi kendime..
    Ciddi sabırlar sonucu max 3 saat dayandım ve oyunu sildim. Unutmak için orijinal cd'li simcity 4 deluxe'ü yükledim kare kare oynuyorum, kat kat daha iyi..

Bu ne la? Şaka mı?
  • 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.