Şimdi Ara

SimCity (2013) (ÇIKTI) (239. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.830
Cevap
30
Favori
234.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SuSpect_tr

quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

Beyler medium value insanlar için ev yapmam lazım,medium valueli insan lazım yani,nasıl yapabilirim?

yol
    park
    okul,ulaşım,valilik gibi binalar yaparsan orta seviye olur zaten.

Peki yolları nasıl upgrade yapıyoruz?Low density yaptım fakat upgrade yapamadım bi' mediuma.
  • quote:

quote:

quote:

Beyler medium value insanlar için ev yapmam lazım,medium valueli insan lazım yani,nasıl yapabilirim?

yol
    park
    okul,ulaşım,valilik gibi binalar yaparsan orta seviye olur zaten.

Peki yolları nasıl upgrade yapıyoruz?Low density yaptım fakat upgrade yapamadım bi' mediuma.

yol sekmesine gel
    düz-yamuk-yuvarlak-kare yol yapımı seçeneklerinin altında yuvarlak bişi var ona basıp, istediğin yola bas upgrade yapar.

for more details, open your browser then go towww.google.com
  • SuSpect_tr kullanıcısına yanıt
    Medium yol yapıyorum fakat park yapmadan halk hâlâ low oluyor.Park dışında çözüm yok mu?Ayrıca,medium insanlar için nasıl iş yeri yapacağım?
  • quote:

Medium yol yapıyorum fakat park yapmadan halk hâlâ low oluyor.Park dışında çözüm yok mu?Ayrıca,medium insanlar için nasıl iş yeri yapacağım?

hepsinin cevabı: "park"
    Hocam 20 evin olduğu yere park yapıyorum,park hepsini kapsıyor fakat 20 evin 5'i medium oluyor.Ayrıca ben offline oynuyorum,günde 2,000 barrel oil üretiyorum fakat storage doldu diyor yani daha 1 gün kullanabildim oil'i,trade depot falan mı yapmam lazım?
  • OS X'de oynayan var mı ? Online oynayacak grup arıyorum.
  • dostum, petrolü satman lazım. trade depot kur, petrol deposu kur içine, petrolu export yap.
    evler hemen geçmez 2. seviyeye ve 1 park yetmez. boşlukları doldurabildiğin kadar parkla doldur.

OS X dediğin nedir bilemedim ben onu, online olarak turnuva neyin yapıyoruz arada sende gel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuSpect_tr -- 6 Haziran 2014; 8:59:05 >
  • quote:

dostum, petrolü satman lazım. trade depot kur, petrol deposu kur içine, petrolu export yap.
    evler hemen geçmez 2. seviyeye ve 1 park yetmez. boşlukları doldurabildiğin kadar parkla doldur.

OS X dediğin nedir bilemedim ben onu, online olarak turnuva neyin yapıyoruz arada sende gel.

Patron siz windows'da oynuyorsunuz oyunu ben Apple Mac'de oynuyorum. İşletim Sistemleride farklı olduğundan büyük ihtimal ile online sizinle oynayamam.
    Xbox s Playstation gibi de düşünebilirsin.
  • o yea, ok. anladı ben.

kardeşimde mac mini vardı, satmadıysa belki hala oynuyordur.
    Hocam Verdant Jungle'de Osprey oynuyorum,ilk olarak sola rezidansları kuruyorum onun karşısına commercial zone kurup haritanın sağ en üst köşesine endüstri kuruyorum.Olabildiğince çok yol yapıp otobüs falan koyuyorum lakin 10 k nüfustan sonra şehir dağılıyor tam anlamıyla,daha fazla da geliştiremiyorum nüfusu.
  • arkadaşlar kaynaklar çok çabuk bitiyo nasıl yapacaz ya sonra iflas ediyorum komple petrol felan cok cabuk bitiyor ? yardım edin
  • Haritayı genişletebiliyor muyuz ?

Şehir dolunca yollar , parklar vs kurulmuyor.
  • Arkadaşlar oynu playstoredan aldım fakat oynun playstoreda aktivasyon kodu olmadığı için origine giremiyorum haricen origin den add game den yapmaya çalışıyorum fakat yapamadım. yardımcı olursanız sevinirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: edra

Arkadaşlar oynu playstoredan aldım fakat oynun playstoreda aktivasyon kodu olmadığı için origine giremiyorum haricen origin den add game den yapmaya çalışıyorum fakat yapamadım. yardımcı olursanız sevinirim .

Aktivasyon kodu olmadığına emin emisin ? Oyunlarım sayfasında Simcity'nin yanındaki "Oyun Bilgileri" linkine tıkladığında açılan sayfanın en altında yazması gerek. Eğer aktivasyon kodu yoksa Müşteri hizmetlerini arayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Shogun -- 4 Temmuz 2014; 2:17:13 >
  • arkadaşlar simcity oyununu her açışımda ilk tutorial bölümünü (oynayıp bitirmeme rağmen) tekrar tekrar oynattırıyor. nasıl atlatılabilir tutorial kısmı?

ve oyunu açtığımda her seferinde görüntü ayarları sıfırlanıp onceki haline dönüyor.

bunları nasıl cozebliriz.
  • Arkadaşlar çok hırsız var napmalıyım, polisim var baya ama hiç yakalamıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: arcani

arkadaşlar simcity oyununu her açışımda ilk tutorial bölümünü (oynayıp bitirmeme rağmen) tekrar tekrar oynattırıyor. nasıl atlatılabilir tutorial kısmı?

ve oyunu açtığımda her seferinde görüntü ayarları sıfırlanıp onceki haline dönüyor.

bunları nasıl cozebliriz.

cvp yokmuuuuuuuuuuuuuuuu
  • arcani A kullanıcısına yanıt
    Oyunu Orjinal al çözülür dostum. Nuveemde oyun indirimdeydi.
  • cities of tommorrow paketini en uygun nereden alabilirim ???
  • meksikada 20 dolar sanırım oyun. alsam mı ki?

edit: india originde ek paketle beraber 27 liraya denk gelmiş bi ara vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi discjockeyyy -- 7 Ağustos 2014; 23:25:26 >
  • 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.