Şimdi Ara

SimCity (2013) (ÇIKTI) (238. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.830
Cevap
30
Favori
234.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Shogun

Tam olarak harita genişletme değil ama mevcut haritadaki çizgiyle sınırlandırılan alanın dışına inşa etme modu var.

Mod Linki:http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1398137676

abi bu nasil bir sitedir ya (:

linki bulduk da indirmiyor serverda sikinti var sanirim IDM ile indirirken bekliyor hala...
  • Linkte sıkıntı yok, IDM ile sorunsuz indirebiliyorum. Yine de alternatif link vereyim.
    http://www.mediafire.com/download/3a9gi1f544n8cnq
  • outside of the city, ben beğenmedim kardeş, kolay gelsin.
  • quote:

Linkte sıkıntı yok, IDM ile sorunsuz indirebiliyorum. Yine de alternatif link vereyim.

alternatiften aldim simdi eyv (:

kullanimi nasil kolay oyunda direk sehir disina yol cekebilip bina ekleyebilecek miyim? herhangi biseyi ayari mi acmam lazim oyunda yoksa?
  • quote:

Linkte sıkıntı yok, IDM ile sorunsuz indirebiliyorum. Yine de alternatif link vereyim.

abi bekledigim gibi degil ya... tesekkurler yinede

sadece bazi insaatlari yapaibliyorsun oda cok dandik olmus istedigin yere koyuyorsun flan ama ben diger sehre geciyorsun sandim ayrica sehir disina yol cizince bazen yollar cikmiyor bugdan dolayi sanirim

bide sehir disina ev kuramiyorsun is yeri kuramiyorsun istedigim gibi degil malesef oyunu nerdeyse silecem

oyun cok guzel fakat haritalar cok kucuk buna bi el atmalari lazim... kim oldugu belli olmayan bir adam script cikarmis oda duzgun degil yani resmi olarak cikarmalari lazim bu oyunu yapanlarin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

sadece bazi insaatlari yapaibliyorsun oda cok dandik olmus istedigin yere koyuyorsun flan ama ben diger sehre geciyorsun sandim ayrica sehir disina yol cizince bazen yollar cikmiyor bugdan dolayi sanirim

bide sehir disina ev kuramiyorsun is yeri kuramiyorsun istedigim gibi degil malesef oyunu nerdeyse silecem

oyun cok guzel fakat haritalar cok kucuk buna bi el atmalari lazim... kim oldugu belli olmayan bir adam script cikarmis oda duzgun degil yani resmi olarak cikarmalari lazim bu oyunu yapanlarin

bu yüzden dedim ben de, "beğenmedim" diye.

Çünkü programa dışarıdan müdahale edilirse, hoş olmuyor kanısındayım.
    Kullanan kullansın tabi. bütün sistem binalarını şehrin dışına koyarsan, evler için ek yerler açılır, iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuSpect_tr

quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

bu yüzden dedim ben de, "beğenmedim" diye.

Çünkü programa dışarıdan müdahale edilirse, hoş olmuyor kanısındayım.
    Kullanan kullansın tabi. bütün sistem binalarını şehrin dışına koyarsan, evler için ek yerler açılır, iyi olur.

aynen oyle bende onceki msjmda dedigim gibi resmi bir yama mi yaparlar artik update mi geilr adamlar resmi sekilde cikarmasi lazim... yoksa bi keyifli olmaz disaridan mudahale edilirse dedidgin gibi

ama link veren arkadasa da tesekkuru borc biliriz , cok tesekkurler. Seninde dedidigin gibi hastaneymis kumariymis kerhanesiymis disari yapilirsa yer acilir sonuc olarak tum evleri sehir icine yapabilirsiniz bu scripte yardimci olmus olur
  • Oyunda bile tonlarca eksik ve bug varken normal kullanıcının yaptığı modun kusursuz çalışmasını bekleyecek kadar beklentinizi yükseltirseniz, modu kurunca ilk başta bir hayal kırıklığı olur tabi ama zamanla ufakta olsa önemli faydalar sağladığını görebilirsiniz. Örneğin Expo Center, Universite, HQs vb. fazla yer kaplayan binaları normal alanın dışına taşıyınca modsuz haline göre ciddi anlamda yer kazancı sağlıyor. Ayrıca normalde şehre dışarıdan tek bir giriş varken bu modla şehre birden fazla giriş yapabilirsiniz, tren hattı şehrin sınırlarından geçmese bile kullanabiliyorsunuz vb. Ben buraya koymadım ama bu mod için çıkartılmış farklı binaları(Cities of Tomorrow binaları vb.) şehir sınırları dışına inşa etmeyi sağlayan ufak modlarda mevcut.

Bu arada modun kaynağı aşağıdaki linkte isterseniz modu yapan kişiyi origin'den ekleyip iletişime geçebilirsiniz.
    http://community.simtropolis.com/topic/57261-mod-pack-plop-outside-city-box-all-my-others/

Bizim beklediğimiz gibi tüm haritayı kullanabileceğimiz bir düzenleme yapacağını sanmıyorum EA'nın çünkü oyunu yaparken planladıkları şey sosyal şehir simulasyonu olduğu ve her şehre herşey yapılmasın diye sınırlandırdıkları çok açık. Olurda böyle bir şey yapacak olurlarsa harita paketi vb. şeklinde 15-20$ dan DLC olarak satacaklardır diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Oyunda bile tonlarca eksik ve bug varken normal kullanıcının yaptığı modun kusursuz çalışmasını bekleyecek kadar beklentinizi yükseltirseniz, modu kurunca ilk başta bir hayal kırıklığı olur tabi ama zamanla ufakta olsa önemli faydalar sağladığını görebilirsiniz. Örneğin Expo Center, Universite, HQs vb. fazla yer kaplayan binaları normal alanın dışına taşıyınca modsuz haline göre ciddi anlamda yer kazancı sağlıyor. Ayrıca normalde şehre dışarıdan tek bir giriş varken bu modla şehre birden fazla giriş yapabilirsiniz, tren hattı şehrin sınırlarından geçmese bile kullanabiliyorsunuz vb. Ben buraya koymadım ama bu mod için çıkartılmış farklı binaları(Cities of Tomorrow binaları vb.) şehir sınırları dışına inşa etmeyi sağlayan ufak modlarda mevcut.

Bu arada modun kaynağı aşağıdaki linkte isterseniz modu yapan kişiyi origin'den ekleyip iletişime geçebilirsiniz.
    http://community.simtropolis.com/topic/57261-mod-pack-plop-outside-city-box-all-my-others/

Bizim beklediğimiz gibi tüm haritayı kullanabileceğimiz bir düzenleme yapacağını sanmıyorum EA'nın çünkü oyunu yaparken planladıkları şey sosyal şehir simulasyonu olduğu ve her şehre herşey yapılmasın diye sınırlandırdıkları çok açık. Olurda böyle bir şey yapacak olurlarsa harita paketi vb. şeklinde 15-20$ dan DLC olarak satacaklardır diye tahmin ediyorum.

evet o fiyatta birsey cikabilir sonra morrente duser bizde cekeriz

bu arada adamlarim bi plani var belliki adamlar bence bilerek buyuk yapmadi neden mi? laptoplar pcler kasar diye bence... benim fikrim bu nasil olsa ne kadar cok yer o kadar islemciyi yorar bellegi yorar benim dusuncem boyle yoksa adamlarda buyuk yapmasini bilirdi bana gore sonucta simcity 4 ude onlar yapti
  • arkadaşlar,

Tüm haritayı açsa bile, gün gelecek bu harita da yetmiyor diyeeck halk. bunun sonu yok. bu yüzden mevcut durumda kalması benim için yeterli. isteyen istediğini yapabilir, hadi kolay gele.
  • not enough room to increase density hatasını nasıl çözebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 4 Haziran 2014; 11:50:10 >
  • ev yap
  • _Marvel_ _ kullanıcısına yanıt
    Daha geniş yere bina yapman lazım. Ev veya fabrika büyümek istiyor ama arsa yetmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Daha geniş yere bina yapman lazım. Ev veya fabrika büyümek istiyor ama arsa yetmiyor.

Hiç düşünmeden çok sıkışık yapmıştım nüfus daha çok artar diye ama hepsi ilk seviyede kaldı. Genişlettikçe büyüyorlar ama bütün şehri yıkmak gerektiği için yeniden başlayacağım. Karmakarışık bir şey oldu çünkü. Teşekkürler bu arada
  • Sıkıntıdan şehrimi çernobile çevirdim bu oyun bi yerden sonra tıkanıyor ya

• Beyler medium value insanlar için ev yapmam lazım,medium valueli insan lazım yani,nasıl yapabilirim?
  • Park kısmında 2 tane simeleons yerinden yapacağın medium value yapacağın yere bi tane (isteğe göre değişir) zamanla medium value insanlar gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

Beyler medium value insanlar için ev yapmam lazım,medium valueli insan lazım yani,nasıl yapabilirim?

yol
    park
    okul,ulaşım,valilik gibi binalar yaparsan orta seviye olur zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsfani

Sıkıntıdan şehrimi çernobile çevirdim bu oyun bi yerden sonra tıkanıyor ya

bizde yukarda bunu tartistik zaten

o degilde bu oyunun daha dogrusu bu haritalarin omru 1-2 gun sonra bitiyor yer zaten (:
  • Yakın zamanda yeni region'a başlayacak olan var mı? Varsa beraber başlayabiliriz. OriginID: Tanss61
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.