Şimdi Ara

SimCity (2013) (ÇIKTI) (237. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.830
Cevap
30
Favori
234.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SuSpect_tr

nükleer santral kurdun ve 1 kez radyasyon sızdırdı mı geçmiş olsun :)
    sızıntı yaşandıktan sonra, bu sızıntıyı nasıl yok ediyorsun, öğrenirsen bana da ilet lütfen.
    sırf bu sızıntıdan çekindiğim için yaklaşık 10 tane petrol elektrik santrali kurdum :)

çöp tesisi kurunca üstüne çift tıkla içinde ayarlarında var, kuleler.

sagol dostum :D
  • Kanalizasyon folunca durdurunca boşalmaya başlıyo bi yerde okuduğuma göre ama denemedim hiç bide radyasyonu ağaç dikerek oar değil gerçek ağaç ama hiç birini denemrdim YUİJİ adlı kişinin rehberinde yazıyolar galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Radyasyonun temizlenmesi oyun içi 30-60 yıl kadar sürer. Patlamaması için eğitim seviyene dikkat etseniz yeter. Çalışan işçilerin eğitim durumunu santralden kontrol edin sürekli. Sorun olmaz fazla

• BU HQ binalarının eklentileri cıkıyor ya onlar ne işe yarıyor , adam gibi bir listesi var mı?
  • radyasyon sızıntısı olduğunda ağaç dikmek çözüm sağlamıyor, belli bir süre sonra diktiğin ağaçlar yok oluyor.
    kanalizasyon sistemi dolduğunda, ek kanalizasyon kur. kapatmak çözüm değil, doldu diye kapatırsan milletin boku nereye gidecek?
    HQ binaların eklentilerinin üstüne ne işe yaradıkları yazıyor.
    örnek:
    Trade HQ yaparsan buyuk trade depot açılır, liman ve tren istasyonu kurarsın.
    Trade HQ içinde Metal kurarsan, metalle alakalı ürünleri depolamak için yeni dpoelar açılır, buyuk trade depot un içinde.
    özellikle kafana takılan varsa sor onu söylim.
  • Abi bi tane kurar kanalizasyon o dolunca kapatır bi tane daha diker o da dolunca yeniyi kapatır eskiyi çalıştırır sistem böyle gider
  • 1-kapatıp açtığında hemen işçi bulamıyorsun sorunlar baş gösterebilir.
    2-kim uğraşacak, bok gibi para varken. :)
  • quote:

1-kapatıp açtığında hemen işçi bulamıyorsun sorunlar baş gösterebilir.

Simtropolisten indirdiğim ekler çalışıyor ama bunu bir türlü kuramıyorum. sende ingilizce var bir göz gezdirir misin, acaba yapmam gereken baska bırsey var mı?

http://community.simtropolis.com/files/file/29056-road-trench-raise-bridge-tunnel-mod-xoxide/
  • Beyler nükleer santral kurmadığım halde bi meteor yağmurunda gelişmiş bi fabrikaya denk geldi (tech level 2 veya 3 tü ) sonra radyasyon oldu o yıkılan bölgede bu nasıl oldu ya oraya artık hiç bişe yapamıyom ne kadar sürede düzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: fsfani

Beyler nükleer santral kurmadığım halde bi meteor yağmurunda gelişmiş bi fabrikaya denk geldi (tech level 2 veya 3 tü ) sonra radyasyon oldu o yıkılan bölgede bu nasıl oldu ya oraya artık hiç bişe yapamıyom ne kadar sürede düzelir

çok uzun yıllar yapamayacaksın 30-40 sene kadar sürüyor galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: kfycuneyt

quote:

Orijinalden alıntı: fsfani

Beyler nükleer santral kurmadığım halde bi meteor yağmurunda gelişmiş bi fabrikaya denk geldi (tech level 2 veya 3 tü ) sonra radyasyon oldu o yıkılan bölgede bu nasıl oldu ya oraya artık hiç bişe yapamıyom ne kadar sürede düzelir

çok uzun yıllar yapamayacaksın 30-40 sene kadar sürüyor galiba

olur mu canım, ben dedim 100-150 sene sürer diye. :)

bkz. 1.30dk. :)
    http://www.youtube.com/watch?v=IyYUQZmu3hI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuSpect_tr -- 31 Mayıs 2014; 15:31:07 >
  • quote:

quote:

Simtropolisten indirdiğim ekler çalışıyor ama bunu bir türlü kuramıyorum. sende ingilizce var bir göz gezdirir misin, acaba yapmam gereken baska bırsey var mı?

http://community.simtropolis.com/files/file/29056-road-trench-raise-bridge-tunnel-mod-xoxide/

Ok per request I am uploading one of my mods to Simtrop for users.

Its 1 variations of the mod which I call 1.01 and 1.05.

Both are similar except for extreme variable changes. So one can described as conservative and the other liberal.

Depending on how you use it and one of my own personal reasons was to trench low enough to create flat bridges without arching.

It will allow you to trench lower before tunnels are created and allow you to go higher before a bridge mode takes effect giving you raised sections to pull bridges from.

What you can do with it is really a limitation of your own imagination.

0x0f988430 Max height = 128 m
    0x0f98843a Max Depth = -128m
    0x0e028a11 Max height of raised = 18 m
    0x0f9f13a8 Max depth of Trench = 24m
    0x0e0287f8 Max Slope = 40m
    0x0e3224cb Max Tunnel Slope = 18m
    0x0e74351a max bridge Slope = 30m
    0x0eceda5f Max Slope at intersection = 10m
    0x0e322775 = 0.05

Yuttho has been using it to make some pretty amazing stuff so enjoy

Bunu soruyorsun öyle mi? burada özetle şunu anlatmış,

kopruler ve tunelle kurabilirsin, max. limitleri vermiş. üst limitlere dayandırırsan daha güzel olacağını savunmuş gibi birşeyler.
  • quote:

quote:

quote:

Ok per request I am uploading one of my mods to Simtrop for users.

Its 1 variations of the mod which I call 1.01 and 1.05.

Both are similar except for extreme variable changes. So one can described as conservative and the other liberal.

Depending on how you use it and one of my own personal reasons was to trench low enough to create flat bridges without arching.

It will allow you to trench lower before tunnels are created and allow you to go higher before a bridge mode takes effect giving you raised sections to pull bridges from.

What you can do with it is really a limitation of your own imagination.

0x0f988430 Max height = 128 m
    0x0f98843a Max Depth = -128m
    0x0e028a11 Max height of raised = 18 m
    0x0f9f13a8 Max depth of Trench = 24m
    0x0e0287f8 Max Slope = 40m
    0x0e3224cb Max Tunnel Slope = 18m
    0x0e74351a max bridge Slope = 30m
    0x0eceda5f Max Slope at intersection = 10m
    0x0e322775 = 0.05

Yuttho has been using it to make some pretty amazing stuff so enjoy

Bunu soruyorsun öyle mi? burada özetle şunu anlatmış,

kopruler ve tunelle kurabilirsin, max. limitleri vermiş. üst limitlere dayandırırsan daha güzel olacağını savunmuş gibi birşeyler.

Evet bunu dedim.ama oyun içinde çıkmadı :( acaba eklenti paketlerinde mi çalışıyor.

bak bir resim ekliyorum burada ki hq binanın 3 eklentisi var bunlar ne işe yarar ?
  • bak hemen altında yazıyor, paranın üstündeki bölümde.
    ilki trade porta destek olurmuş, digerlerine de bakabilirsin.
  • Beyler single mod çıktı ya modlarda çıktı harita büyütme mod çıktımı beyler

• Beyler bide hangi ticaret daha kar lı Processır mü Tv mi Pc mi bide bnm şehrim 300.000 ken bölgdde bi kaç yeni şehir açtıktan sonra 130.000 düştü ndn oraya turist olarak gittikleri için mi bide trafik 130000 olunca nüfus alırı arttı 300.000 ken trafik yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsfani -- 31 Mayıs 2014; 21:06:55 >
  • quote:

bak hemen altında yazıyor, paranın üstündeki bölümde.
    ilki trade porta destek olurmuş, digerlerine de bakabilirsin.

Anladığım kadarıyla o ek bınalar sadece altında yazana gore satışı arttırıyor öyle mi?
  • fsfani F kullanıcısına yanıt
    Tam olarak harita genişletme değil ama mevcut haritadaki çizgiyle sınırlandırılan alanın dışına inşa etme modu var.

Mod Linki:http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1398137676
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Shogun

Tam olarak harita genişletme değil ama mevcut haritadaki çizgiyle sınırlandırılan alanın dışına inşa etme modu var.

Mod Linki:http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1398137676

Saol kardeş bi deniyim

• ya arkadas oyun cok guzel gercekten

heryerde okudum millet haritanin kucuklugunden sikayetci ve haklilar... abi bu ne bicim bir haritadir ya cok kucuk bildigin mahalle koy kuruyoruz 2 gundur oynuyorum sigmiyor arkadas sgmiyor guzelce duzenlice yapiyorum herseyi... adamlar nasil yapmis oyle ya cok kucuk... yukardaki arkasin verdigi modu denicem (:
  • 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.