Şimdi Ara

SimCity (2013) (ÇIKTI) (236. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.830
Cevap
30
Favori
234.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

önce soruyu anlayamadım ama biraz düşününce buldum :) (Ora değil ore)
    şöyle yapalım, türkçe konuşalım :)
    ore = maden,taş
    smelting = döküm
    metal=metal
    alloy=alaşım
    trade depot = ticaret deposu

madenden çıkan taşın, döküm fabrikasına direk götürülmesini sağlayabilirsin, bunun için ticaret deposuna ihtiyacın yoktur. eğer maden fazla ürettiği için üretim duruyorsa 2 sonuç vardır.
    a) maden üretimin cok hızlı, hızlı şekilde tüketemiyorsun
    b) döküm fabrikan çok yavaş, gerektiği kadar hızlı çeviremiyorsun.

çözüm basit, ya maden sayını azalt, ya da döküm fabrikasını çoğalt.

2.konu ise, eğer ticaret deposu kullanıcam dersen de, 1 depo kullanmanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuSpect_tr

soruları alim, yukarıyı okuyamadım. tek tek cevaplim.

Commercial bölgelerdeki freight shipment olayını bir türlü çözemedim.Bu nedenden dolayı devamlı işyerleri kararıyor.Bu hata neden kaynaklanıyor?
  • Merhaba,

Trade depot larında "freight" depolama alanını arttırmak çözümdür. Aynı zamanda havaalanı yapıp, onda da freight deposu yapabilirsin.

Ayrıca, ihtiyaç fazlası commercial area yapacak olursan bu seferde shopper sıkıntısı doğacaktır, dengeli ilerlemeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unduli

SC 2013 SC4 ten iyidir diyende çıktı, neredeyse alpha CityBound bile SC 2013 ten iyi olacak.

sc 2013 ü kötülemek,
    sc 2013 ü, sc4 e göre tercih ediyor olmam,

bunlar senin aşağılaman için yeterli mi bari?
    ha, yetmezse söyle de, bilelim.
  • quote:

quote:

quote:

SC 2013 SC4 ten iyidir diyende çıktı, neredeyse alpha CityBound bile SC 2013 ten iyi olacak.

sc 2013 ü kötülemek,

SC 2013 SC4 ün tırnağı bile etmez, ister tercih edin ister etmeyin.

Boşuna Ocean'ın başını yemedi.

Aynen , zaten simcity adı altında cıkmasa şu oyun kimse suratına bakmazdı
  • quote:

quote:

quote:

sc 2013 ü kötülemek,

SC 2013 SC4 ün tırnağı bile etmez, ister tercih edin ister etmeyin.

Boşuna Ocean'ın başını yemedi.

olabilir, ne düşünmek istiyorsanız serbestsiniz. Lakin bu durumu beni fikrimden dolayı eleştirmeden yapmanızı öneririm. sadece bana yönelik değil, herkese karşı tavrınızın bu şekilde olması sizi kazançlı kılar, ki siz zaten bu durumu biliyor ve buna göre hareket ediyorsunuzdur eminim.

lütfen, eleştiriniz oyuna yönelikse, bunu oyunu eleştirerek yapın, beni değil.
  • quote:

Merhaba,

önce soruyu anlayamadım ama biraz düşününce buldum :) (Ora değil ore)
    şöyle yapalım, türkçe konuşalım :)
    ore = maden,taş
    smelting = döküm
    metal=metal
    alloy=alaşım
    trade depot = ticaret deposu

madenden çıkan taşın, döküm fabrikasına direk götürülmesini sağlayabilirsin, bunun için ticaret deposuna ihtiyacın yoktur. eğer maden fazla ürettiği için üretim duruyorsa 2 sonuç vardır.
    a) maden üretimin cok hızlı, hızlı şekilde tüketemiyorsun
    b) döküm fabrikan çok yavaş, gerektiği kadar hızlı çeviremiyorsun.

çözüm basit, ya maden sayını azalt, ya da döküm fabrikasını çoğalt.

2.konu ise, eğer ticaret deposu kullanıcam dersen de, 1 depo kullanmanı tavsiye ederim.

Teşekkür ederim. Aynı sıkıntı geri dönüşümde yaşadım, üretim durdu bir yerden sonra malzeme yoktu galiba, ama şehri çöp bastı. ilk çıkan çöp merkezini yıkmış olmamın mı etkisi vardır. 8 tane geri dönüşüm kamyonum vardı. neden çöpler toplanamdı anlamadım. ( ingilizce için teşekkürler, hiç beceremedim ben bu dili )

bu arada simtropolisten indiridiğim bir iki eklentiyi paylaşayım. resme bakarsan yol çizgilerini değiştirdim galiba. okuun önüne avusturya bayragı yaptım, otobu sduraklarını yenıledım , okul durakları kabın seklınde onlarda yenı. bır de basket sahası var okulun yanında onu sehrın ıstedıgın noktasına dık, dırek okula etkı edıyor sankı aynı alandaymıs gıbı. buyuk salon yapmana gerek kalmıyor.

https://store.donanimhaber.com/3e/78/04/3e7804b704f260c9656bde942fb5d72e.png
     SimCity (2013) (ÇIKTI)
  • şehre sadece geri dönüşüm kurarsan, şehri çöp basar bu doğru. çöp istasyonu illa ki kurman gerekiyor. Geri dönüşüm ile çöp ayrıdır.
    100.000 nüfusun altındaki bir şehre geri dönüşüm kurmanı çok tavsiye etmem, sürekli olarak hammadde sıkıntısı çekip duruyor diye uyarı geliyor, uyuz oluyorum :)

park ve bahçeler her zaman için etkilidir, nereye dikersen dik. benim şehirden bir fotoğraf paylaşırım akşam, park ve bahçeleri görürsün.
  • quote:

şehre sadece geri dönüşüm kurarsan, şehri çöp basar bu doğru. çöp istasyonu illa ki kurman gerekiyor. Geri dönüşüm ile çöp ayrıdır.
    100.000 nüfusun altındaki bir şehre geri dönüşüm kurmanı çok tavsiye etmem, sürekli olarak hammadde sıkıntısı çekip duruyor diye uyarı geliyor, uyuz oluyorum :)

park ve bahçeler her zaman için etkilidir, nereye dikersen dik. benim şehirden bir fotoğraf paylaşırım akşam, park ve bahçeleri görürsün.

Park ve bahceleri bundan önceki serileri oynadıgım için biliyorum. Fakat hammadde üretimi - hq binaları - smelitng ve çip üretiminşn birbirleri ile olan bağlantısını tam çözemedim. Bir de fabtika ve trade depoların içine koyduğumuz kamyonların işlevini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en kritik yeri çözememişsin :)
  • quote:

en kritik yeri çözememişsin :)

İnglizce olmayınca zor oluyor :))

• quote:

Orijinalden alıntı: kfycuneyt

quote:

translate.google.com
  • quote:

quote:

quote:

translate.google.com

Emin ol olmayan ingilizcem ile ondan iyi çeviriyorum :) fabrıkada ki kamyonlar ne işe yarıyor ?

• imzanı düzeltsene dostum, uyarmışlar seni gözüme takıldı.

fabrikadaki kamyon, üretilen ürünü trade depot a götürmeye yarar.
    madendeki kamyonlarda, üretilen hammaddeyi trade depot a veya fabrikaya götürür.
  • quote:

imzanı düzeltsene dostum, uyarmışlar seni gözüme takıldı.

fabrikadaki kamyon, üretilen ürünü trade depot a götürmeye yarar.
    madendeki kamyonlarda, üretilen hammaddeyi trade depot a veya fabrikaya götürür.

Güzel resimli bir imza yapmıştım sildiler. ben de kızdım düzeltmedim zamanında :)

sen simtropolis'e baktın mı ek binalar için. bir iki tanesinin yükledim ama oyunda çıkmadı. hummer , ferrai polis arabaları falan çıkmadı nedense.

Bir de benim parkları yaptığımda yeşil zemin gözüküyor, grafik ayarlarından sanıırım.
  • arkadaşlar gider ve çöp fabrikaları doluyor dolduğu zaman ne yapıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMERKAHVECİ

arkadaşlar gider ve çöp fabrikaları doluyor dolduğu zaman ne yapıcaz

Gider doldukça sayısını arttırman gerekiyor . çöp doldukça da çöp biriktirme alanında ya da çöp yakma kulelerinde dikmen lazım
  • Kanalizasyon dolunca onu durdurunca kapasite boşalmaya başlıyor bi yerde okuduğumq göre denemedim hiç

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OMERKAHVECİ

arkadaşlar gider ve çöp fabrikaları doluyor dolduğu zaman ne yapıcaz

Gider doldukça sayısını arttırman gerekiyor . çöp doldukça da çöp biriktirme alanında ya da çöp yakma kulelerinde dikmen lazım

çöp yakma kuleleri hangisi birde radyasyon sorununu nasıl çözeriz
  • nükleer santral kurdun ve 1 kez radyasyon sızdırdı mı geçmiş olsun :)
    sızıntı yaşandıktan sonra, bu sızıntıyı nasıl yok ediyorsun, öğrenirsen bana da ilet lütfen.
    sırf bu sızıntıdan çekindiğim için yaklaşık 10 tane petrol elektrik santrali kurdum :)

çöp tesisi kurunca üstüne çift tıkla içinde ayarlarında var, kuleler.
  • 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.