Şimdi Ara

SimCity (2013) (ÇIKTI) (235. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.830
Cevap
30
Favori
234.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: new_montana

Haritalar ne alemde ya genişlettiler mi alanı yoksa hala küçük mü.?

Aynen hala küçük.Aslında mod yapanlar şehirlerin etrafındaki çizgileri kaldırıp Region'u tek bir şehir yapabilirler..
  • Arkadaşlar oyun cloud'dan güç olarak yararlanıyor mu? Yani korsan versiyon ile orjinal arasında performans açısından fark var mı? Yanılmıyorsam oyun çıkmadan önce EA, bazı hesaplamaları sunucularda yapıyoruz falan demişti.
  • anlayamadığım bir sorun var şehirde.
    2 tane sadece alloy import eden trade depo mevcut, ağzına kadar alloy dolu, 30-40 tane pc fabrikası mevcut bunlarda alloy yok diye çalışmıyorlar.

bu ne demek şimdi ak. alla alla

not. hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuSpect_tr -- 15 Mayıs 2014; 9:06:07 >
  • arkadaşlar bu oyunu nereden alabilirim internette? steamde göremedim. bi de en ucuz nereden alınır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the catcher

arkadaşlar bu oyunu nereden alabilirim internette? steamde göremedim. bi de en ucuz nereden alınır?

steam de yok, origin de mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuSpect_tr

quote:

Orijinalden alıntı: the catcher

arkadaşlar bu oyunu nereden alabilirim internette? steamde göremedim. bi de en ucuz nereden alınır?

steam de yok, origin de mevcut.

teşekkür ederim hocam.
  • Bu oyun ne kadar iyi?Bu aralar yönetme kurma tarzı oyunlar arıyorum.SimCity'de dikkatimi çekti.Tavsiye eder misiniz?Sanırım türkçe yamasıda var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun türkçe yaması mevcut mu bilmiyorum fakat bu oyunun iyi olup olmaması bu tür oyunlara ne kadar aşina olduğunuz ve ingilizce bilginize göre değişir. Bunu neden söylüyorum derseniz; Eğer ingilizceniz ve bu oyunlardaki tecrübeniz yeterli ise kesinlikle simcity 4 daha çok ilginizi çekecektir. Simcity 5 bir önceki oyuna göre çok daha basit ve özgürlük alanı dar. Fakat seçenekleri daha çeşitli ve fonksiyonelliği daha yüksek, komplike değil. Anlayacağınız bu oyunları yeni oynamaya başladıysanız simcity 5, eğer tecrübeli iseniz simcity 4 kesinlikle tavsiye edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDComrade -- 18 Mayıs 2014; 18:53:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReDComrade

Oyunun türkçe yaması mevcut mu bilmiyorum fakat bu oyunun iyi olup olmaması bu tür oyunlara ne kadar aşina olduğunuz ve ingilizce bilginize göre değişir. Bunu neden söylüyorum derseniz; Eğer ingilizceniz ve bu oyunlardaki tecrübeniz yeterli ise kesinlikle simcity 4 daha çok ilginizi çekecektir. Simcity 5 bir önceki oyuna göre çok daha basit ve özgürlük alanı dar. Fakat seçenekleri daha çeşitli ve fonksiyonelliği daha yüksek, komplike değil. Anlayacağınız bu oyunları yeni oynamaya başladıysanız simcity 5, eğer tecrübeli iseniz simcity 4 kesinlikle tavsiye edilir.

Yeniyim bu seride.Yorumunuz için teşekkürler.

• Büyük bir simcity 4 aşığı olarak oyunu dün aldım.Haritaları çok küçük buldum.
  • merhaba

sc4'ü deliler gibi oynuyorduk zamanında. bir çok konuya aşinayım ama bu oyunda bayağı bi değişiklik olmuş..

online modu bile nasıldır bilmiyorum şuan offline modunu indirdim denemelik. rehber tadında birşey varmıdır bildiğiniz?

Orjinali alacağım eğer sararsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretangul

merhaba

sc4'ü deliler gibi oynuyorduk zamanında. bir çok konuya aşinayım ama bu oyunda bayağı bi değişiklik olmuş..

online modu bile nasıldır bilmiyorum şuan offline modunu indirdim denemelik. rehber tadında birşey varmıdır bildiğiniz?

Orjinali alacağım eğer sararsa

youtube'da yazarsanız bırcok rehber bulursunuz. ben bırtane paylasayım. bır de burada yazılı anlatan bır arakdasın konusu vardı. o da guzel olmus.
    http://www.youtube.com/watch?v=r27uLargL0k
  • Arkadaşlar bu oyunu korsan oynamanın eksiklikleri var mıdır ?
    Niye korsan diye sormayın oyunu beğenirsem alacağım.
  • Birşey sormam lazım Ora fabrikamda urettığım ora'yı smeltıng fabrıkasında metal ve alımınyum yapıyorum . 2 trade depom var bırınde sehırde kullanılsın dıgerınde satılsın ısaretlı. Fakat ıc kullanım acıkkenora madenınde hammadde doldu deyıp uretım duruyor yada satısa actıgımda smeltıng fabrıkasında hammadde yok dıyor. dedıgım gıbı trade depoların bırı satıs bırı ıc kullanımda da duzelmıyor
  • Lütfen hortlatın konuyu ya eski arkadaşlar gelsin bilgi alışverişi yapın bida

• soruları alim, yukarıyı okuyamadım. tek tek cevaplim.
  • quote:

soruları alim, yukarıyı okuyamadım. tek tek cevaplim.

SC4'de madenler , rüzgar yönü vs yoktu. bunların hepsinin ne işe yaradığına ait bi döküman var mıdır? başlangıç rehberi lazım bana çok şey değişmiş.

Ofline mod oynuyorum şuan bir harita üzerinde tek bölgeyi yapıyorum. onunla işim bittikten sonra diğer bölgeye yapsam diğer bölge gelişmeye devam eder ve onunla bağlantı kurabilir miyim?

o küçük haritalarda 1 milyon nüfus imkansız gibi çünkü
  • quote:

Birşey sormam lazım Ora fabrikamda urettığım ora'yı smeltıng fabrıkasında metal ve alımınyum yapıyorum . 2 trade depom var bırınde sehırde kullanılsın dıgerınde satılsın ısaretlı. Fakat ıc kullanım acıkkenora madenınde hammadde doldu deyıp uretım duruyor yada satısa actıgımda smeltıng fabrıkasında hammadde yok dıyor. dedıgım gıbı trade depoların bırı satıs bırı ıc kullanımda da duzelmıyor
    Paylaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretangul

quote:

SC4'de madenler , rüzgar yönü vs yoktu. bunların hepsinin ne işe yaradığına ait bi döküman var mıdır? başlangıç rehberi lazım bana çok şey değişmiş.

Ofline mod oynuyorum şuan bir harita üzerinde tek bölgeyi yapıyorum. onunla işim bittikten sonra diğer bölgeye yapsam diğer bölge gelişmeye devam eder ve onunla bağlantı kurabilir miyim?

o küçük haritalarda 1 milyon nüfus imkansız gibi çünkü

Rüzgarın yönü hava kirliliğini etkiliyr. o yuzden fabırkaların ruzgar yonunde devam eden alanlara yerlesım yapmamak lazım. Ama asıl farklılık nüfus konusunda. eğer sanayı sehrı yaptıysanız 1. sınıf yurttas sayınızı arttırmanız lazım. yerleısm alanına 1. sınıf park yaparsanız 1 sınıf nufüs oluyor ama 2. 3. sınıf park yaparsanız evler hemen yıkılıp yuksek sınıf nüfusunuz olıuyor ve sanayıde calısacak ısçı olmadıgından fabrıkalar kapanıyor. nufüs oranalrına dıkkat etmenız gerek.

Twitter'dan eklersen kısa surede yardımcı olabılırım : @cunyt1907

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kfycuneyt -- 19 Mayıs 2014; 18:56:42 >
  • Merhaba,

arkadaş cevaplamış yine de ufak bahsedeyim.
    sc4 e göre sc5 daha iyi, rüzgarın şehrinden cıktığı yere sanayiyi kurup, şehrine girdiği yere evleri kurmanda fayda var, aksini yaparsan rüzgar sanayiden cıkan pis havayı şehrin üstüne getirir ve buda ciddi sağlık sorunları oluşturuyor.

haritalar grup gruptur. bazı haritalarda 2 kişi tek region yaparken bazı haritalarda bu sayı 6 ya kadar cıkabilmektedir. bulunduğun haritanın adını söylersen yardımcı olabilirim. örnek verecek olursam viridian woods da oynuyorsan burada 4 tane 4lü grup mevcuttur. yani, 4 şehir 1 grup oluşturur ve harita üzerinde 4 grup vardır. fakat sadece grup içindeki şehirler birbirleriyle bağlantı kurabilirler. diğer gruplarla bağlantı ancak taşıma,öğrenci,turist gibi sadece ekonomiye katkı sağlayacak şekilde olurken, grup içindeki bağlantı para ve ekonomik malzeme aktarımı, trafik çilesini yansıtma, hırsız kaçışı veya rüzgarın pis havayı taşıması gibi.

nüfus için imkansız diye birşey yoktur :)
  • 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.