Şimdi Ara

SimCity (2013) (ÇIKTI) (234. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.830
Cevap
30
Favori
234.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    başka şansın yok fakat rüzgar yönüne göre evleri konumlandırman gerek dumanın ulaşmayacağı yerlere kurmalısın
  • Turnuvaya katılın arkadaşlar... Bu akşam başlıyoruz.

http://forum.donanimhaber.com/m_91228410/f_//tm.htm#91278241
  • Birisi beni de arkadaş listesine ekleyebilir mi ?

origin : Kfycuneyt1907
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuSpect_tr

Herkesi turnuvaya bekliyoruz.

http://forum.donanimhaber.com/m_91228410/tm.htm

simcity4 oynarken bu asagıdakı lınkten degısık bınalar arabalar tabela kopru park vs ındırebılıyroduk. 2013'de de aynı ozellık aktıf mı ?

http://community.simtropolis.com/files/category/17-simcity-2013/
  • Department Utility in the region

Arkadaslar, su sorunlari basladi bende fakat bunu nasil cozebilirim. Sehir'i madencilige ayarladim ve cok ta guzel paralar kazaniyor kendisi. Fakat universite veya bu tur seyleri kuramadim. Ingilizcemde tam ahim sahim degil ama anliya biliyorum da bunu cozemedim.

Illaki, kendi haritamdan cikip, baska bir komsuya gidip orayi mi gelistirmek lazim ? Tek bir yerde kalmak istiyordum simdilik..

Ofline oynuyorum ayrica

Yardimlarinizi bekliyorum, sehir kuraklikla bogusuyor

Ayni sorun kanalizasyonlardada var

Edit: Nasil acildi bilmiyorum ama acilmis Sonunda su problemimi cozdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytacFx -- 5 Mayıs 2014; 12:03:35 >
  • @kfycuneyt;
    Malesef o dedin linki bilmiyorum. hiç deneme içinde fırsatım olmadı.

@AytacFx;
    Sınırsız su yapabilirsin. Bunu kanalizasyon yapmaktadır, su sisteminide yanına kurarsın bitti gitti.
    aşağıda dün biten turnuvada yaptığım şehri görebilirsin, üniversitesi de var, suyu da var, herbişisi var. onemli olan, alanı ne kadar verimli kullandığın.

• quote:

@kfycuneyt;
    Malesef o dedin linki bilmiyorum. hiç deneme içinde fırsatım olmadı.

@AytacFx;
    Sınırsız su yapabilirsin. Bunu kanalizasyon yapmaktadır, su sisteminide yanına kurarsın bitti gitti.
    aşağıda dün biten turnuvada yaptığım şehri görebilirsin, üniversitesi de var, suyu da var, herbişisi var. onemli olan, alanı ne kadar verimli kullandığın.

Dun sizden sonra inceledim, oradaki dosyaları indirim plugins dosyasına eklediğinizde yeni binalar kamyonlar su ve enerjı depoları geliyor. Hatta aylık gideri 10 para

olan ama enerjısı sınırsız olan elektrık santralı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@AytacFx;

Evet hocam, alan cok cok onemli gercekten. Baya ilerledim tekrardan. Sehir 10.000 kazaniyor saat basi, 35000 oturani var. Issizlik sorunlari cikmaya basladi simdide isci yokmus. Ona cozum bulamadim daha. Varmi bir fikriniz ?

Haritanin her milimini kullanmissiniz massallah
  • yolları birbirine dik yap, kavşak sayısını çoğaltırsan, trafiği düşürürsün.
    nüfusu arttır, heryere ev yap işsizliği çözersin :)
    yaptığın evlerin %75 i kadar esnaf ve fabrika yap.

vergi gelirinden cok, üretim gelirleriyle yaşamaya çalış. benim oyuna bakarsan gelirim -150.000 küsür. bu yine iyisi, -200.000 i görmüştüm :)
    ama paraya bakarsan bok gibi. üretimden kazanıyorum paso
  • quote:

yolları birbirine dik yap, kavşak sayısını çoğaltırsan, trafiği düşürürsün.

vergi gelirinden cok, üretim gelirleriyle yaşamaya çalış. benim oyuna bakarsan gelirim -150.000 küsür. bu yine iyisi, -200.000 i görmüştüm :)

Anladim. Yer kalmadi sorun orada bir de.

Bir de Great Work place mi ne diye bir yer var Regio da yuvarlak bir yer. Oraya 1m$ e bir seyler yaptim, metal falan istiyorda karsiliyamiyorumda zaten. Kaldi oyle. Ilk oynasiyim daha, olmazsa yeni bir haritadan yeniden basliyacagim. O tam ne ise yaradiginida anlamadim gercide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytacFx -- 5 Mayıs 2014; 18:28:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AytacFx

quote:

Bir de Great Work place mi ne diye bir yer var Regio da yuvarlak bir yer. Oraya 1m$ e bir seyler yaptim, metal falan istiyorda karsiliyamiyorumda zaten. Kaldi oyle. Ilk oynasiyim daha, olmazsa yeni bir haritadan yeniden basliyacagim. O tam ne ise yaradiginida anlamadim gercide

online oynasana bizlerle.
  • quote:

quote:

quote:

online oynasana bizlerle.

Okadar zamanim yok malesef. Ileridede 2 ay yokum internetde yani simdilik boyle iyi ama kesin gelmek isterim. Satin almam getek ozamanda su anda zaman yonunden skntidayim o yonden. Olabilir aslinda.. bilmiyorum acikcasi az daha ogreniyim oyle geliyim ben sizlerin arasina :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytacFx -- 6 Mayıs 2014; 13:07:26 >
  • quote:

Satin almam getek

• quote:

quote:

Satin almam getek

Biliyordum kizacaginizi :) merak etmeyin cok para degil zaten parasindan kacmiyorum. Sadece becere bilecekmiyim diye ogrenme asamasindayim yoksa ilk satin aldigim oyun olmuyacak.

• quote:

quote:

quote:

Satin almam getek

Biliyordum kizacaginizi :) merak etmeyin cok para degil zaten parasindan kacmiyorum. Sadece becere bilecekmiyim diye ogrenme asamasindayim yoksa ilk satin aldigim oyun olmuyacak.

3 gun once playstore'dan aldım. 60 lıraydı . ılk uyelık hedıyesı 10 lıra ındırım kuponu verdı. toplam 50 lıraya almıs oldum
  • Community Collage'in mantığını anlayamadım? Binayı industrial bölgenin içine mi kuruyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S-BeatZ

Community Collage'in mantığını anlayamadım? Binayı industrial bölgenin içine mi kuruyoruz?

endüstrinin dibine kurarsan iyi olur.fabrikaların eğitim seviyesini yükseltiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S-BeatZ

Community Collage'in mantığını anlayamadım? Binayı industrial bölgenin içine mi kuruyoruz?

endüstrinin dibine kurarsan iyi olur.fabrikaların eğitim seviyesini yükseltiyor.

Eyvallah kardeşim
  • merhaba beyler en son 12 ay önce mesaj atmışım bu konuya baktımda mamundada var vrackı çıktımı bu oyunun
  • Haritalar ne alemde ya genişlettiler mi alanı yoksa hala küçük mü.?
  • 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.