Şimdi Ara

SimCity (2013) (ÇIKTI) (241. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.830
Cevap
30
Favori
234.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KaRaKaPtAn

gençler bir soru sorucam; ben simcity'yi hindistan origin store dan almıştım baya ucuza gelmişti, şimdi ek paket indirimde 9.99€ normal eu store dan alsam hindistandan aldığım paketin üstüne ekler mi ?

Eklenir merak etme..
  • TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    Ya bir de o trailer'larda falan kocaman şehirler göstermeselerdi bari ağzımız sulanmazdı

O dar alan insanı gerçekten bunaltıyor, hele bir de şehir gelişti mi o küçücük alanda ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz
  • Originde %50 indirime girmiş, almaya değer mi ?
    Bir kaç gündür sebepsiz yere oynayasım gelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozkir

Originde %50 indirime girmiş, almaya değer mi ?
    Bir kaç gündür sebepsiz yere oynayasım gelmişti.

Benimde son günlerde bi oynama isteği geldi ilk çıktığı zamanlar almıştım bir süre sonra haritada yer kalmayınca olağanlaşıyordu şu an faal region varsa katılmak isterim beyler.
  • çok güzel oyun yeni başladım , bu son oyun mu yani son çıkan oyun mu ?
  • Arkadaşlar bende şöyle bi saçmalık mevcut processor üreten fabrika deposu dolduğu için üretime devam edemiyor aynı zamanda processore ihtiyaç duyan tv fabrikası processor yok diye uyarı veriyor. Processorler tv fabrikasına nakledilmiyor tüm trucklar va full olmasına rağmen. Aynı saçmalık plastik alloyda vs de oluyor. Reydling centerdan processor veya tv fabrikasına hammaddeler gitmiyor bir türlü. Oyunda bug mu var yoksa bir şey mi kaçırıyorum anlamadım bir türlü. Saatlik gelirim -30000 falan ekonomiyi ticaretle döndürüyorum. Acaba bundan mı diyeceğim de o da çok saçma olur.

Ayrıca cities of tomorrow ek paketinde nükleer sızıntıyı temizlemek mümkün. Akademiyi seviye 4 yaptıktan sonra ground scrubber binasını araştırın daha sonra kurduğunuz o binalar yerdeki kirliliği ve radyasyonu hava kirliliğine dönüştürerek atıyor. Beni bayağı uğraştırdı ama hallettim bir daha nükleer kuracağımı zannetmiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albay7 -- 12 Ocak 2015; 13:50:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunda para kazanmak, sehrı gelıstırmek hatta regıonda bıle bırcok sehır kurmak o kadar kolay kı hemen sıkılıyor ınsan.Oyunda hıcbır zorluk yok para ganı ganı geliyor hele processor tv falan uretıyorsanız parayı harcıcak yer bulamıyorsunuz.Harıta zaten ıcler acısı 2 bına dıkıyorsunuz yer kalmıyor.Hele ki stadıum yada expo center kurunca evlere yer kalmıyor saka gıbı.
    Kısacası bu oyun cok kolay yapılmış.Sımcıty 4 deluxe ile yakından uzaktan alakası yok.Ben zorlanmayı severım, kuruş hesabını ıyı yaparım dıyorsanız Sımcıty 4 deluxe oynayın tabı oynamadıysanız.
  • DUKES kullanıcısına yanıt
    Aynen ekonomi yönünden oyun oldukça kolay olmuş. Simcity 4 bundan çok daha zordu. Harita da çok küçük tutulmuş. Simcity 4'e dönesim var. Uzay çağı olayı da pek hoşuma gitmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albay7 -- 14 Ocak 2015; 1:43:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var mı oynayan?
  • 1-2 gün oynadıktan sonra bıkarsın 2-3 ay sonra gene 1-2 gün oynarsın gene bıkarsın. Bu oyun öyle bir oyun. Aldığımdan beri aynı döngü devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

1-2 gün oynadıktan sonra bıkarsın 2-3 ay sonra gene 1-2 gün oynarsın gene bıkarsın. Bu oyun öyle bir oyun. Aldığımdan beri aynı döngü devam ediyor.

1-2 gün oynadıktan sonra ki haldeyim şu an

Bıktım bıkıcam
  • https://store.donanimhaber.com/09/fa/b9/09fab9eb1fefa56a9fadf45b799ea24b.jpg

Yaptığım her şehirde sandbox moduyla başlıyorum.Ortalama 6.000.000 $ para gidiyor.Genelde kendi yapımım olan tünelleri kullanıyorum.Şehre giriş çıkış içinde şehir başına olan yolu sonuna kadar dümdüz uzatıp tünel yapıyorum ve şehrin en sakin noktasına çıkartıp T şeklinde bağlantı yapıyorum.Çok fazla sıkıntı çıkmıyor.Ayrıca maglev train'de yapıyorum her şehre

https://store.donanimhaber.com/b1/bd/67/b1bd67c03a3ca53ccfd7296114c08e30.jpg

Sayısını dahi unuttuğum tünel var bu şehirde.En sevdiğim harita bu.Epey zamanımı aldı şahsen ama değiyor..

Mega tower yapacaksanız eğer 6 adet $$$ 2 adet de $$'lık tower'lardan yapın.Fabrikada çalıştıracak adam bulamıyorsunuz yoksa
  • DeepestSea kullanıcısına yanıt
    hocam ek paket falan mı var standart oyun dışında . bu gökdelenleri nasıl yaptınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut777

hocam ek paket falan mı var standart oyun dışında . bu gökdelenleri nasıl yaptınız ?

Cities of tomorrow eklentisi var.5€'a almıştım
  • Çıkmadı mı şu oyuna sağlam bir map yaması Skylines çok çabuk bayıyor Simcity'den aldığım zevki alamıyorum ama Simcity'de 2 günde map doluyor.
  • simcity yi cities skylines dan daha çok beğenmiştim.ancak keşke haritası az daha büyük olsaydı.ea stüdyoyu kapatmakla çok yanlış yaptı.
  • Yeni bir SimCity yok mu yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sleam Arkadaşlar SimsCtiy Oynamak İsteyen varsa Gelsinler Origin ıd : yavuzcan61
  • oynayan arkadaşlar ekleyebilir.

origin: egzapp
  • dün D&R dan ek paketini aldım. 89TL den 9.99TL ye düşmüş.
  • 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.